Slicne stvari se desavaju svaki dan za koje mi i ne cujemo, ali kad covijek cuje tuzne sudbine, ne moze da mu bude svejedno. Neka im je rahmet dusi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
calcio je napisao/la:Nadam se da su u pravu, bilo bi puno sladjejestamaji je napisao/la:upravo sam dobio SMS iz atine ....imam jarana tamo, kaže grci tvrde de je Džeko bio u ofsajdu kad je primao loptu prije gola![]()
![]()
![]()
joj meraka![]()
![]()
![]()
![]()
Jarane MI idemo na svjetsko prvenstvo!gruezi je napisao/la:ukolikozelimo otic na svjetsko I napravit neki rezultat podhitno pape mora pokazati autoritet ,stisnut damu I misimovica pocet ostavljat na klupi jer on je najveci kocnicar u nasoj igri... Da je bila neka trkacki jaca repka umjesto litve ljudi bi nas pojeli ali..otom potom sretno nam u brazilu ,uz povoljan zrijeb I 5-6 novih igraca mozemo do cetvrtfinala...
KLJUČ!!Goalgetter je napisao/la:
Kvalifikacije su uspjele, BiH je na SP!
BiH - Lichtenstein 4:1
Litvanija - BiH 0:1
Milsim da ova tema odsad moze pod kluc, i u arhivu!
bez uvrede, veze ti nemas o fudbalu i taktici...gruezi je napisao/la:Svaka cast reprezentaciji na plasmanu.sad kad hladne glave pogledam nazad na utakmicu moram priznat da nam se pape zestoko igrao sa zivcima ... Imali smo velikih problema sa njihovim bunkerom iz razloga sto su pjanic I miske gusili jedan drugog a nismo imali prodornog igraca po desnoj strani..prvo misimovic nije smio biti u prvoj postavi nikakko ali et haj.. vec je trebalo papetu biti jasno na poluvremenu da od njeg nema fajde I tu je morao jednostavno morao ubacit hajrovica...sreca pa pade onaj gol a da gola ne bi ovi sto dizu papeta u nebesa ovdje bi mu svi od reda hebavali sve po spisku...ukolikozelimo otic na svjetsko I napravit neki rezultat podhitno pape mora pokazati autoritet ,stisnut damu I misimovica pocet ostavljat na klupi jer on je najveci kocnicar u nasoj igri... Da je bila neka trkacki jaca repka umjesto litve ljudi bi nas pojeli ali..otom potom sretno nam u brazilu ,uz povoljan zrijeb I 5-6 novih igraca mozemo do cetvrtfinala...
Covijek koji je bio sinonim za masovno ubijanje i progon ne moze imati drugaciju verziju osim psihopate kakav je i bio. Papetoljubcima nikada ne manjka kreativnosti za nebulozamarevan je napisao/la:Odlično napisano, vincentan. A o tim "šta bi bilo da je bilo" situacijama ne treba pričati. Da je bila neka druga reprezentacija, koja napadački igra, ni mi ne bi igrali viktorije sa Litvancima i oni nebi imali parkiran autobus (prije "željeznu zavjesu") u šesnaestercu. Mi smo dali gol, utakmica nije bila lijepo (ko god je očekivao da će biti, nije realan), osvojili smo tri boda, otišli na svjetsko i kraj priče.
O "what if" scenariju se može razglabati stoljećima. Jer da nacisti nisu prestali bombardovati britanska uzletišta i krenuli na gradove, mi bi danas vjerojatno Adolfa smatrali idolom, ali nacisti su prestali i Adolf je najgori zločinac u historiji čovječanstva. Tako i sa našom repkom, samo što su naši momci heroji a ne zločinci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.