Ponovo se vracamo na staro. Opet ce nas euforija unistit, stanite na laptu. Kao sto kazes ima jos dvije tekme.Donnie Darko je napisao/la:Joj sto ne mogu ove reportere, u brazilu smo u brazilu u brazilu smo, 150 puta ponavljaju. Stani malo **** mu familiju ima jos dvije utakmice.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Trezeguet17
- Kontakt:
ma Mujdža je io rovit moguće da je i sam tražio izmjenu al to je nebitno
bravo momci svaka čast

bravo momci svaka čast
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Bicakcic <3
Hajrovic <3
Hajrovic <3
Zahirović kad je uš'o Weiss je završio svoju utakmicu. Jbg, moralo ga se pokušati nekako zatvoriti, **** nas je 3 poluvremena.vrebac86 je napisao/la:ja mislim da je ipak nesto bilo tu! ali svi su prfesionalci i shvatli su da oni prestavljaju jednu drzavu!
Miske![]()
neznam zasto zamjenu Mujdzu?? Zaha nezna nabaciti loptu, ali decko se bori i trci nazad i velika je greska njegovo ne igranje! Rahimic nije za zadnji 20-30 min kada se ganja rezultat!!
Ne možemo mi bez drame, džaba. Ali ovakve su i najslađe pobjede, što reče Cartman.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Još samo da nam ispune želju i da napokon završe stvar oko Kolašinca.Cartman je napisao/la:Hvala i Bakovicu i savezu jer zapamtite da su Bicakcic i Hajrovic tek prije nekoliko sedmica dobili dozvolu da igraju za nas. Hvala ti Boze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Grci ko popišani izađoše sa terena, džaba što su pobjedili 

Pjana se je borio kao Lav , vidjelo se da je on zelio vise od ostali tu pobijedu!BH430 je napisao/la:Pjanic definitivno nas najbolji igrac
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Sta reci nego HVALA TI BOZE
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Katsouranis dobio crveni! znaci fali im kapiten protiv Slovacke 

da mogu dobijali bi po pola razlikesamozeljo1987 je napisao/la:Grci ko popišani izađoše sa terena, džaba što su pobjedili

- Goalgetter
- Kontakt:
Englezi me oborise za 320 eura na kladionici, sreca Bosna pobjedila inace bi popizdio.... 

- ronweasley
- Kontakt:
PIT ĆEMO MI NJU I U BRAZILU
Kako rekoše oni sa FACE TV, igra i nije bila spektakularna, nije čak bila ni dobra, čak ako ćemo pravo u 1. poluvremenu smo igrali za qrac. Krivaca za to je puno. Prvi krivac je Safet Sušić Pape. U jednu ovakvu utakmicu ući bez zadnjeg veznog, sa dva ofanzivna vezna na sredini terena ravno je samoubistvu. Čim je uveo Zahirovića, znao sam da idu bolje minute za nas.
Ali ajde, nećemo o negativnim stvarima sad. Drugo poluvrijeme puuuuno bolje, Bičakčić i Hajrović dali važne golove. Prvenstveno važne za tim, ali i za njih lično. Hajrović da je birao način kako da natjera navijače da mu oproste, ne bi bolje izabrao.
KAKVA GOLČINA
Sve u svemu, Sajo provukao si se ovaj put, iako si hodao po ivici. RADUJ SE NACIJO, RADUJTE SE ZMAJEVI I K'O BOGA VAS MOLIM, NE RADITE NAM OVO VIŠE. Dvije drame u dva dana, što je puno puno je.
AJMO BOSNO, AJMO HERCEGOVINO

Kako rekoše oni sa FACE TV, igra i nije bila spektakularna, nije čak bila ni dobra, čak ako ćemo pravo u 1. poluvremenu smo igrali za qrac. Krivaca za to je puno. Prvi krivac je Safet Sušić Pape. U jednu ovakvu utakmicu ući bez zadnjeg veznog, sa dva ofanzivna vezna na sredini terena ravno je samoubistvu. Čim je uveo Zahirovića, znao sam da idu bolje minute za nas.
Ali ajde, nećemo o negativnim stvarima sad. Drugo poluvrijeme puuuuno bolje, Bičakčić i Hajrović dali važne golove. Prvenstveno važne za tim, ali i za njih lično. Hajrović da je birao način kako da natjera navijače da mu oproste, ne bi bolje izabrao.

Sve u svemu, Sajo provukao si se ovaj put, iako si hodao po ivici. RADUJ SE NACIJO, RADUJTE SE ZMAJEVI I K'O BOGA VAS MOLIM, NE RADITE NAM OVO VIŠE. Dvije drame u dva dana, što je puno puno je.
AJMO BOSNO, AJMO HERCEGOVINO

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Znate,koliko me racku boli što sam pao.
Samo BiH!

Samo BiH!

Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 10 sep 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ma prodjite se Grcke , nemamo mi njih sta gledati MI MORAMO PODERATI LITVANIJU I LIHTENSTAJN !!!
Zadnja izmjena: Lucryler, dana/u 10 sep 2013, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Zasto meni ovo treba ?? UHHHHH
Volim te BiH !!
Volim te BiH !!
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
ja slomih podizač na autu stavljajući zastavicu ali nema vezeGoalgetter je napisao/la:Englezi me oborise za 320 eura na kladionici, sreca Bosna pobjedila inace bi popizdio....
- TMmanija2012
- Kontakt:
Oj sto se isplakah,braco moja mila..mislim od srece 

Nema nemacipiripi je napisao/la:Večeras nema sna u BiH

https://lh6.googleusercontent.com/-Zrwg ... /V1NXT.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.