BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

blazz
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la blazz » 02 nov 2011, 18:19

Vidim većina izostavlja Misimovića meni je on bolji od Pjanića jedino što ne može igrati 90min već jednu 60-70min mada ni Pjanić nema snage za čitavu utakmicu.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 02 nov 2011, 18:20

Ma lako cemo mi u vezi i u napadu, lako je za razmjestaj ako imas namjestaj...problem nam je odbrana i to veliki problem, citam ovdje na forumu da smo mi navijaci vec Jahica stavili na mjesto stopera sto je po meni pogresno. Jahic je kako je neko rekao skolovani bek, a dobar je i na krilu. Kao stoper se slabo snalazi, rijetko to kad igra tako da me malo strah njega na stopera. Mravac kakav god bio stoperska pozicija je njegova prirodna pozicija, naravno da zna kiksati tu, ali sta mozemo? Treba njega staviti tu pa sta bude da bude, trenutno boljeg od njeg nemamo. Spahic ce sigurno dobiti zuti u Zenici, siguran sam ne 100%, vec milion%. On u bezveze tekmama dobija zute, a tek u ovoj sudbonosnoj. Ako nam njihova krila budu prolazili nase bekove Spaha ce to morati zatvarati kako zna i umije, morat ce praviti prekrsaje i to je to...
U prvoj tekmi nadam se bilo kakvoj pobjedi, a u revansu nek nam je Bog na pomoci...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 02 nov 2011, 18:30

blazz je napisao/la:Vidim većina izostavlja Misimovića meni je on bolji od Pjanića jedino što ne može igrati 90min već jednu 60-70min mada ni Pjanić nema snage za čitavu utakmicu.
Dobra konstatacija ako krenemo sa dva napadaca onda bi Miske trebao poceti a Pjanic uci umjesto njega tamo oko 60 minute ili obrnuto.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 02 nov 2011, 18:53

vendeta87 je napisao/la:
blazz je napisao/la:Vidim većina izostavlja Misimovića meni je on bolji od Pjanića jedino što ne može igrati 90min već jednu 60-70min mada ni Pjanić nema snage za čitavu utakmicu.
Dobra konstatacija ako krenemo sa dva napadaca onda bi Miske trebao poceti a Pjanic uci umjesto njega tamo oko 60 minute ili obrnuto.
najbolje je s jednim napadacem, a iza i pjanic i misimovic...

pojacat sredinu da igraju i miske,pjanic,rahimic,medunjanin i lulic...a kada rahimic se umori onda zahirovica

samo da ima vise kontrole na sredini, jer od ibisevica ionako nema nista...on nije toliko koristan sve dok ne sjevne, a hoce li sjevnut to je pitanje?

makarijus
Kontakt:

Post Postao/la makarijus » 02 nov 2011, 19:00

ima li neko ovdje ko ce 100% biti na tekmi da mi sacuva ulaznicu sa utakmice?

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 nov 2011, 19:08

makarijus je napisao/la:ima li neko ovdje ko ce 100% biti na tekmi da mi sacuva ulaznicu sa utakmice?
:lol: :lol: :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

makarijus
Kontakt:

Post Postao/la makarijus » 02 nov 2011, 19:16

Scof1eld je napisao/la:
makarijus je napisao/la:ima li neko ovdje ko ce 100% biti na tekmi da mi sacuva ulaznicu sa utakmice?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nesto ti nije jasno?!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 02 nov 2011, 19:20

Pogledaj mu prvi post pa ćeš vidjeti da skuplja ulaznice..... Fin hobi.....

makarijus
Kontakt:

Post Postao/la makarijus » 02 nov 2011, 19:24

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pogledaj mu prvi post pa ćeš vidjeti da skuplja ulaznice..... Fin hobi.....
Jeste druze, tako je. Ako neko bude raspolozen da mi pomogne, ne samo sa ovom ulaznicom vec i ostalim fudbalskim ulaznicama moze me kontaktirati na mail [email protected] Unaprijed HVALA!

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 02 nov 2011, 20:09

Kako su nelogicne ove ofanzivne formacije u prvoj tekmi, Susic cijele kvale defanzivno odradio a sad da igra ofanzivno u dvomecu gdje igramo prvu kuci? Pa sam je rekao da se sve rjesava u Portugalu, znaci nece srljati ovdje, igrace smao sa Dzekom.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

abyyy
Kontakt:

Post Postao/la abyyy » 02 nov 2011, 20:28

pa j...m ga vise ja imal u nasoj repki ijedan igrac da moze odigrati citavu utakmicu kako treba. a sad valjda svi portugalci mogu jel pa nisu oni s marsa. u zadnje vrijeme svi igraju neki vise neki manje al valjda su barem svakodnevno na treningu....pa nek se spremaju

LukasL33
Kontakt:

Post Postao/la LukasL33 » 02 nov 2011, 20:42

Definitivno imamo nekoliko igraca koji tesko da mogu cijelu tekmu odigrati u punom ritmu a to su, Salihovic, Misimovic, Rahimic a mozda je tu i Ibisevic.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......

abyyy
Kontakt:

Post Postao/la abyyy » 02 nov 2011, 21:21

LukasL33 je napisao/la:Definitivno imamo nekoliko igraca koji tesko da mogu cijelu tekmu odigrati u punom ritmu a to su, Salihovic, Misimovic, Rahimic a mozda je tu i Ibisevic.

Misimovic je sam sebi kriv,rahima razumijem godine su tu a salih i vedo su u zadnje vrijeme povrijedjeni,a o ostalima necu ni da cujem da ne mogu svi zdravi i igraju a ako misle da ne mogu brate dragi fino loptu u ruke pa na bare pa razguli...

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 02 nov 2011, 21:29

E ****,sad se bezveze raspravljate o tome mogu li izdržati cijelu tekmu u visokom ritmu svih 90 minuta.
Odgovor je sasvim jeddnostavan kad je rijec o ovakvim i sličnim utakmicama"moraju"
Pa fudbal im je profesija,znali su u šta se upuštaju,da fizički moraju biti izuzetno spremni i kraj priče.
Ali to sve zavisi od njih samih,dzeko može sigurno,spahić također,dok za misketa i pjanica nisam siguran i ako će morati stisnuti zube i pokušati,jer od njih dvojce cce umnogome zavisiti ishod ovog dvomeca

abyyy
Kontakt:

Post Postao/la abyyy » 02 nov 2011, 21:38

ensadek je napisao/la:E ****,sad se bezveze raspravljate o tome mogu li izdržati cijelu tekmu u visokom ritmu svih 90 minuta.
Odgovor je sasvim jeddnostavan kad je rijec o ovakvim i sličnim utakmicama"moraju"
Pa fudbal im je profesija,znali su u šta se upuštaju,da fizički moraju biti izuzetno spremni i kraj priče.
Ali to sve zavisi od njih samih,dzeko može sigurno,spahić također,dok za misketa i pjanica nisam siguran i ako će morati stisnuti zube i pokušati,jer od njih dvojce cce umnogome zavisiti ishod ovog dvomeca
bravo, ok za pjanica malo je povrijedjen al brate neki ljudi bi samo da se nadju na utakmici svoje noge polomili a kamoli da igraju

Zomby
Kontakt:

Post Postao/la Zomby » 02 nov 2011, 21:43

Ronaldo probi Llorisa i mrežu :mrgreen: fakat se bojim ovih slobodnjaka :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 nov 2011, 22:08

Jao, tek sad vidim anketu. " Ronaldo je Ronaldo! " :mrgreen:

Dajte ljudi, ne bojte se toliko. To o UEFI i raznim zavjerama, našoj predaji prije čina, objesite sve mačku o rep! Vrijeme je da se prestanemo sakrivati iza drugih i uvijek se praviti žrtvama.

Kako sam već pisala, naravno da možemo pobijediti. Samo na to moramo i misliti, i aferim!

Btw, gdje je @Principatus? Vidjela sam da se razbjesnio jedan dan, nije valjda dobio trajni ban?
Kako ćemo bez njegovih bombi? :?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 02 nov 2011, 22:15

BaDa12 je napisao/la:Jao, tek sad vidim anketu. " Ronaldo je Ronaldo! " :mrgreen:

Dajte ljudi, ne bojte se toliko. To o UEFI i raznim zavjerama, našoj predaji prije čina, objesite sve mačku o rep! Vrijeme je da se prestanemo sakrivati iza drugih i uvijek se praviti žrtvama.

Kako sam već pisala, naravno da možemo pobijediti. Samo na to moramo i misliti, i aferim!

Btw, gdje je @Principatus? Vidjela sam da se razbjesnio jedan dan, nije valjda dobio trajni ban?
Kako ćemo bez njegovih bombi? :?
E bravo! Cura, a veći mudonja od 26 posto ovih na anketi... nadam se da te izraz ne vrijeđa, ali morao sam zbog "njih"..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 02 nov 2011, 22:44

LukasL33 je napisao/la:Kako su nelogicne ove ofanzivne formacije u prvoj tekmi, Susic cijele kvale defanzivno odradio a sad da igra ofanzivno u dvomecu gdje igramo prvu kuci? Pa sam je rekao da se sve rjesava u Portugalu, znaci nece srljati ovdje, igrace smao sa Dzekom.
nije to problem druze...

problem je sto mi imamo defanzivnog igraca ali ja ga ne bi ni pijan stavio u prvu...mravac :lol:

mozemo mi igrati sa jahicem i mravcem ali oni nisu sastavili nikad utakmicu zajedno...zato je bolje forsirat one koji su tu zadnju godinu i po u postavi...znaci stavit ove ofanzivne bekove lulica i salihovica pa kud puklo puklo :D

da je makar pandza ili pandza bez tih zutih pa da postavimo defanzivnije ali ovako se mora

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.