Francuska - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BernardBarnjak
Kontakt:

Re: Francuska - BiH

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 okt 2011, 15:25

ma bitna je samo pobjeda. mozemo. hocemo. zelimo.
jedina zamjerka je postavka igre (ako krenemo sa samo 1 napadacem).
ofanzivno i bez straha!
igrac koji puca (sutira) moze zabiti gol. igrac koji ne puca ne moze zabiti gol (Braco) :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 11 okt 2011, 15:26

Uz malo sreće, i srce na terenu, pobjeda ne bi došla u pitanje, sretno Zmajevi...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 okt 2011, 15:27

BernardBarnjak je napisao/la:ma bitna je samo pobjeda. mozemo. hocemo. zelimo.
jedina zamjerka je postavka igre (ako krenemo sa samo 1 napadacem).
ofanzivno i bez straha!
igrac koji puca (sutira) moze zabiti gol. igrac koji ne puca ne moze zabiti gol (Braco) :mrgreen:
I ja bi tako... Nije loše ni sa jednim napadačem, radi kontri, svaka je formacija dobra... Al sumnjam da će protiv Francuza to upalit... Brži su dvaput od naših igrača, na svakoj poziciji! Treb'o bi i Vedu odma'!
Čelik Zenica 1945

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 okt 2011, 15:28

[youtube][/youtube]

Ponoviti ovakvo zalaganje i igru, rezultat ce ici u nasu korist !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 okt 2011, 15:28

fixator je napisao/la:
Ibizevic je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Stvarno je problem kod nas sa stampom, svi nas dizu u oblake, podigne se neka euforija kao da smo Brazil, podpuno izvan svake realnosti. I ovdije na forumima raja se medzusobno lozi.
Mi uvijek pucamo previsoko.
Ljudi za nas je drugo mjesto u grupi, vrh, uspijeh. Pogledajte samo na kojem mjestu se mi nalazimo na FIFA ljestvici. Rumuni nas oderu 3:0, a mogli su nam dati 7 golova. Mi pobijedimo Lux i odmah smo sampioni.
Za mene je igranje baraza kao da smo se kvalifikovali, ne moramo ga ni proci. Mi imamo 3 miliona stanovnika, ma nemamo ni toliko, zar neko vjeruje da mi mozemo igrati nesto sa velikima. :?:
Nama treba biti cast da imamo mogucnosti igrati sa jednom Francuskom, na jednom stadionu kao sto je ovaj u Parizu. I ako izgubimo 5:0 veceras opet trebamo biti ponosni na sebe, jer mi smo mala zemlja. I sasvim je logicno da nemozemo nikada nesto vece napraviti.
Hajd' ne se.ri
fakat serendas jarane
po tvojoj logici kina bi trebala biti prvak svijeta non stiop
a kako je hrvatska 6 bila i otisla na evropsko i svjetsko???????????????????
Pa kina da hoce i da ulaze i taj sport upravo kao i USA bili bi prvaci svijeta.
Ono sto je Hrvatska napravila se desi jednom u 150 godina.
Hrvati su igrali srcem kao nik odo sada a imali su igrace koje ni jedna reprezentacija u bivsoj jugi nece imati.
Boksic, Prosinecki, Suker tim ljudima se i dan danas ustaje na spomen njihog imena.
O Ciri Blazevicu koji ih je vodio da ne pricam, on je i nas probudio iz mrtvih.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 okt 2011, 15:29

@Nimla_RZ

Ma isto nam je il' izgubili il' X igrali. Baci sve karte na sto i samo hrabro...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 11 okt 2011, 15:29

Ko komentariše tekmu na BHT? Molim Boga da je Igor, on nam je nekako sretan!

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 okt 2011, 15:30

socrates je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Stvarno je problem kod nas sa stampom, svi nas dizu u oblake, podigne se neka euforija kao da smo Brazil, podpuno izvan svake realnosti. I ovdije na forumima raja se medzusobno lozi.
Ljudi za nas je drugo mjesto u grupi, vrh, uspijeh. Pogledajte samo na kojem mjestu se mi nalazimo na FIFA ljestvici. Rumuni nas oderu 3:0, a mogli su nam dati 7 golova. Mi pobijedimo Lux i odmah smo sampioni.
Za mene je igranje baraza kao da smo se kvalifikovali, ne moramo ga ni proci. Mi imamo 3 miliona stanovnika, ma nemamo ni toliko, zar neko vjeruje da mi mozemo igrati nesto sa velikima. :?:
Nama treba biti cast da imamo mogucnosti igrati sa jednom Francuskom, na jednom stadionu kao sto je ovaj u Parizu. I ako izgubimo 5:0 veceras opet trebamo biti ponosni na sebe, jer mi smo mala zemlja. I sasvim je logicno da nemozemo nikada nesto vece napraviti.
al ga i ti sad uprska...kakve veze ima broj stanovnika s tim...po tome bi recimo turci trebali biti vjecno medju prve 3-4 selekcije...to se kaze u krajnjem dobri smo kakva nam je liga,i koliko se ulaze u nas fudbal...i pored toga smo postigli mnogo...kao sto bi mogli jos i vise da je ovo ujedinjena zemlja,i da tako ne prosipamo talente koji oblace dresove susjednih nam drzava...
Te sve velike zemlja da hoce mogu. I Turci ce biti velesila sada kada im Njemci uce djecu igrati fudbala.
Repka nema veze sa nasom ligom, jer ni jedan igrac iz ase lige nemoze zaigrati u repki.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 11 okt 2011, 15:31

POMAGAJTE,
Nisam u Bosni - mislio sam gledati tekmu preko bihnet-a ima opcija gledanja tv kanala i BHT1. cuo sam da je to nemoguce izvan bosne. zna li neko nesto o tome?
HVALA
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 okt 2011, 15:31

Podrška Iraca neće izostati! :mrgreen:

slika
Čelik Zenica 1945

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 11 okt 2011, 15:32

vOluMme je napisao/la:Ko komentariše tekmu na BHT? Molim Boga da je Igor, on nam je nekako sretan!

ja mislim da je red na suku :twisted: posto se i njih troica rotiraju (spaho igor i suko)
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 okt 2011, 15:32

dinoze je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:

Slovenija,Slovacka i bezbroj manjih od nas pa su na svjetskom i evropskom ;)
imamo vise od 3 miliona stanovnika :) a da je euforija ,euforija je al jbg kada postoje sanse da prodemo direktno zasto ne bi bili optimisticni i euforicni :)
To sto su ove dvije zemlje bile na prvenstvu je **** sreca. Pogledaj njihove grupe pa mi reci kada su nekoga velikog pobijedili. Osim Slovacka Italiju koja se raspadala.
Mi imamo max 2 miliona stanovnika onih koji bi bili spremni igrati za BiH. Tako da smo mi manji od manjih.

Ma da.NIje stvar stanovnika brate mili , stvar je infrastrukture.A na to dodas jos malo srece i to je odlazak na prvenstvo.
Sta ces reci za Crnu Goru,pa novonastla drzava ima stanovnika ko Sarajevo, pa su izborili baraz.Derali Engleze.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 okt 2011, 15:34

calcio je napisao/la:
Moj savjet: nemoj se nikad pokusavati baviti nekim sportom. ;)
Nismo euforicni nego se nadamo pobjedi. Shvatas li razliku izmedju nade i ocekivanja?
Ja koliko sam naucio kada se neko nada pobijedi onda je to skromno, i kaze se znamo da nismo bolji ali nadamo se da mozemo nesto napraviti.
A izjave pobijediti cemo sigurno, i pakleni napad zmajeva i milion drugih gluposto sto novine pisu su za mene samo euforija i paljenje naroda radi prodaje tiraza.
Znaci nadam se i ja da cemo nesto napraviti, ali najverovatnje je da cemo u baraz i zato se nasi trebaju cuvati kartona.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 okt 2011, 15:37

Craig Alexander Thomson je rođen 20. juna 1972. godine u Škotskoj. U prvenstvu svoje zemlje je prvi put sudio 2002. godine, 12. maja u utakmici St. Johnstonea i Hiberniana. FIFA-in sudija je postao 2003. godine. Prvi međunarodni susret je sudio 18. juna 2004. godine. Sjeverna Irska je izgubila od Norveške u Belfastu rezultatom 4:1.

Ove godine je donio kontroverzu odluku u finalu škotskog Liga kupa između Rangersa i Celtica. Prvo je dosudio penal za Rangers, pa je nakon toga poništio svoju odluku. U sezoni 2010/11. je dosudio kontroverzni jedanaesterac za Celtic sedam minuta prije kraja susreta.

Ostao je upamćen i po tome što je prekinuo kvalifikacijski susret za EURO 2012 između Italije i Srbije. To je učinio zbog navijačkih nereda. Italija je u tom susretu za "zelenim stolom" dobila tri boda. Osim toga, u okviru Lige prvaka je sudio i poznati meč između Auxerrea i Reala. Sergio Ramos i Xabi Alonso su namjerno napravili prekršaje kako bi "očistili" kartone. Thomson ih je nakon počinjenih prekršaja poslao u svlačionicu. Trener kraljevskog kluba, Jose Mourinho, tvrdio je da njegovi igrači nisu namjerno napravili prekršaje, a pri tome je kritikovao Thomsonovo suđenje.

Tridesetdevetogodišnji sudija Craig Thomson je dva puta dijelio pravdu našim fudbalskim selekcijama. Mladoj reprezentaciji je sudio 2003. godine u gostujućem susretu s Luksemburgom. Mladi reprezentativci su tada pobijedili rezultatom 1:0.
Seniorskoj reprezentaciji je sudio u utakmici protiv Španije. Dogodilo se to u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u JAR-u. Španci su u tom susretu bili bolji rezultatom 1:0.

Nadamo se da će u susretu s Francuskom pošteno dijeliti pravdu na obje strane, te da će omogućiti uslove objema ekipama da pokažu ono što znaju. Poučeni ranijim iskustvima, razumljivo je da u BiH postoji strah od "sudijskog faktora", ali se nadamo da će ovoga puta biti drugačije. Ako ništa, naši reprezentativci zaslužuju fer i korektno suđenje, te uslove da pokažu ono što znaju. Nadamo se da će se sudija Thomson time voditi u večerašnjem susretu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 okt 2011, 15:37

Ma da.NIje stvar stanovnika brate mili , stvar je infrastrukture.A na to dodas jos malo srece i to je odlazak na prvenstvo.
Sta ces reci za Crnu Goru,pa novonastla drzava ima stanovnika ko Sarajevo, pa su izborili baraz.Derali Engleze.[/quote]

I sada po toj logici Crna Gora ima dobru fudbalsku infrastrukturu? A sto su igrali u jednoj od najbezveznijih grupa to nema veze.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2011, 15:38

Euforijaaaaa :D

Evo sjedim u skoli i cekam sljedeci cas, pa napokon kuci, nervoza neizdrziva :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 okt 2011, 15:40

dinoze je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Moj savjet: nemoj se nikad pokusavati baviti nekim sportom. ;)
Nismo euforicni nego se nadamo pobjedi. Shvatas li razliku izmedju nade i ocekivanja?
Ja koliko sam naucio kada se neko nada pobijedi onda je to skromno, i kaze se znamo da nismo bolji ali nadamo se da mozemo nesto napraviti.
A izjave pobijediti cemo sigurno, i pakleni napad zmajeva i milion drugih gluposto sto novine pisu su za mene samo euforija i paljenje naroda radi prodaje tiraza.
Znaci nadam se i ja da cemo nesto napraviti, ali najverovatnje je da cemo u baraz i zato se nasi trebaju cuvati kartona.
Ma neda mi se sad objasnjavati i raspravljati...
Evo samo cu ti reci da cemo veceras sigurno pobjediti. Ma sta pobjediti? Ocerupacemo ih i poniziti :lol:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 okt 2011, 15:40

slika

Kvota da će Mravac zabiti večeras :lol:
Čelik Zenica 1945

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 okt 2011, 15:44

Imam veoma dobrog prijatelja Irca, pitao sam ga slijedeće: Da li vi, Irci, imate ikakve veze sa sudijom Craigom Thompsonom? Ima li ikakve šanse da i on mrzi Francuze kao vi Irci :D

Odgovor: Craig Thompson je sa otoka (misli na otoke između Škotske i Irske). Oni se sada rađaju (na tim ostrvima) sa mržnjom prema Francuzima :lol:

Hajde, vidjet' ćemo :D Da nije FIFA servirala i Francuzima malo (milo za drago).
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 11 okt 2011, 15:47

NoName je napisao/la:Imam veoma dobrog prijatelja Irca, pitao sam ga slijedeće: Da li vi, Irci, imate ikakve veze sa sudijom Craigom Thompsonom? Ima li ikakve šanse da i on mrzi Francuze kao vi Irci :D

Odgovor: Craig Thompson je sa otoka (misli na otoke između Škotske i Irske). Oni se sada rađaju (na tim ostrvima) sa mržnjom prema Francuzima :lol:

Hajde, vidjet' ćemo :D Da nije FIFA servirala i Francuzima malo (milo za drago).

Jel to Irac glavni sudija???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.