Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ponavljam se,nekome nije u interesu da bude kako treba.Bez nereda.
A to bi se jednostavno moglo riješiti.
Da se hoće.
A to bi se jednostavno moglo riješiti.
Da se hoće.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
- Kontakt:
uradio je baš puno, pokušavam se sjetiti jedne dobre stvari,neda mi se....TMmanija2012 je napisao/la:Osim je vise uradio posla za 2 godine nego ostali za 15AllGunsBlazing je napisao/la:Od kako je Osima, fudbal ne ide naprijed. Sta je fudbal bez navijaca? Nista.
-
- Kontakt:
evidentan trenutak pada koncentracije s tvoje strane.... al dobro.
Izgleda si zaboravio na ljude iz FSRS,al dobro, dešava se,ako oni ne daju glas,džabe tatamata i još para mini tatamata...
Što se tiče ostalog, samo nek kažnjavaju. Gori od vas biti ne možemo.... al nikad.
Izgleda si zaboravio na ljude iz FSRS,al dobro, dešava se,ako oni ne daju glas,džabe tatamata i još para mini tatamata...

Što se tiče ostalog, samo nek kažnjavaju. Gori od vas biti ne možemo.... al nikad.
-
- Kontakt:
još si neobavješten....
Onaj glavonja Kovačević je jasno istakao da se ljudi u komitetu iz fsrs itekako pitaju i da isti ti ljudi apsolutno nikada nebi pristali na to da se njihova ne pika,uostalom sam Komitet nebi bio formiran bez njihove saglasnosti,ako si imalo u pućen onda znaš da je to istina. A isto tako, svaki pokušaj donošenja odluka mimo volje ljudi iz FSRS znači momentalno kraj tom Komitetu....
Pročitaš malo detaljnije,najlakše samo lupnut....
I da raduje me što je Osim kao čovjek na čelu Komiteta istakao kako reprezentacija Republike Srpske treba igrati utakmice,to nisam izmislio to je potvrdio i sam Kovačević....
Onaj glavonja Kovačević je jasno istakao da se ljudi u komitetu iz fsrs itekako pitaju i da isti ti ljudi apsolutno nikada nebi pristali na to da se njihova ne pika,uostalom sam Komitet nebi bio formiran bez njihove saglasnosti,ako si imalo u pućen onda znaš da je to istina. A isto tako, svaki pokušaj donošenja odluka mimo volje ljudi iz FSRS znači momentalno kraj tom Komitetu....

I da raduje me što je Osim kao čovjek na čelu Komiteta istakao kako reprezentacija Republike Srpske treba igrati utakmice,to nisam izmislio to je potvrdio i sam Kovačević....

-
- Kontakt:
u bosni je sve kolektivno,ako ćemo realno. Ne znam šta ti nije jasno,ili ti neke stvari ne odgovaraju?
Ja ti samo kažem ono što je zvaničan stav članova iz tog komiteta a radi se o ljudima iz FSRS. Dakle nikakva moja demagogija,privlačenje pažnje ili čega sve ne.... A tvoja priča oko toga da moramo biti pokusni kunići stranaca me još više čudi,imajući sve u vidu..... al dobro,kontradiktornost na ovom forumu pojedinaca je zaštitni znak.
Ja ti samo kažem ono što je zvaničan stav članova iz tog komiteta a radi se o ljudima iz FSRS. Dakle nikakva moja demagogija,privlačenje pažnje ili čega sve ne.... A tvoja priča oko toga da moramo biti pokusni kunići stranaca me još više čudi,imajući sve u vidu..... al dobro,kontradiktornost na ovom forumu pojedinaca je zaštitni znak.
Komitet za normalizaciju NS/FS BiH održao je danas sastanak na kojem su donešene sljedeće odluke:
1. Usvojena je Informacija nadležnih komiteta o dosadašnjem dijelu takmičenja u Premijer ligi BiH, uz slijedeće mjere:
2. Donosi se uslovna odluka o zabrani organizovanog odlaska gostujućim navijačima na utakmice Premijer lige BiH i završnog dijela Kupa BiH, koja će automatski stupiti na snagu do kraja sezone 2012/2013, ukoliko dodje do bilo kakvog ozbiljnijeg incidenta od strane navijača na stadionu ili izvan stadiona, a u vezi sa utakmicama Premijer lige BiH ili završnog dijela Kupa BiH.
3. Komitet osudjuje huligansko i vandalsko ponašanje dijela navijača izvan stadiona prije i poslije odigravanja utakmica 6. kola Premijer lige BiH HŠK Zrinjski - FK Željezničar, NK GOŠK – FK Slavija i NK Čelik – FK Borac i očekuje od nadležnih državnih organa da provede hitnu istragu i procesuiraju vinovnike nemilih događaja.
4. Komitet apeluje na nadležne bezbjedonosne strukture na svim nivoima u BiH da odmah preduzmu odgovarajuće mjere i aktivnosti u cilju sprječavanja nereda na stadionima, a posebno izvan stadiona, u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima.
5. Obavezuju se klubovi Premijer lige BiH da posvete više pažnje organizaciji putovanja svojih navijača na utakmice Premijer lige BiH i završnog dijela Kupa, kao i da ulože dodatne napore na identifikaciji huligana u redovima svojih navijača.
6. Ukoliko dodje do upotrebe pirotehničkih sredstava na stadionima, Komitet upozorava klubove da će biti primjenjene adekvatne sankcije predvidjene važećim propisima NS/FS BiH, koje uključuju prekid utakmice i druge sankcije.
7. Komitet će kontrolisati i analizirati dalju situaciju i ukoliko bude neophodno, preduzimati rigorozne mjere protiv klubova i pojedinaca, a u skladu sa ovlaštenjima utvrdjenim odluka FIFA, UEFA i propisima NS/FS BiH.
1. Usvojena je Informacija o aktivnostima za provedbu izbora na svim nivoima u NS/FS BiH, uz slijedeće zaključke:
2. Usvojen je Godišnji pregled licenciranja klubova;
3. Usvojena je Informacija sa UEFA konferencije u Budvi, održane 17/18. 09. 2012. godine;
4. Razno. (prenosi N/FSBiH)
1. Usvojena je Informacija nadležnih komiteta o dosadašnjem dijelu takmičenja u Premijer ligi BiH, uz slijedeće mjere:
2. Donosi se uslovna odluka o zabrani organizovanog odlaska gostujućim navijačima na utakmice Premijer lige BiH i završnog dijela Kupa BiH, koja će automatski stupiti na snagu do kraja sezone 2012/2013, ukoliko dodje do bilo kakvog ozbiljnijeg incidenta od strane navijača na stadionu ili izvan stadiona, a u vezi sa utakmicama Premijer lige BiH ili završnog dijela Kupa BiH.
3. Komitet osudjuje huligansko i vandalsko ponašanje dijela navijača izvan stadiona prije i poslije odigravanja utakmica 6. kola Premijer lige BiH HŠK Zrinjski - FK Željezničar, NK GOŠK – FK Slavija i NK Čelik – FK Borac i očekuje od nadležnih državnih organa da provede hitnu istragu i procesuiraju vinovnike nemilih događaja.
4. Komitet apeluje na nadležne bezbjedonosne strukture na svim nivoima u BiH da odmah preduzmu odgovarajuće mjere i aktivnosti u cilju sprječavanja nereda na stadionima, a posebno izvan stadiona, u skladu sa odgovarajućim zakonskim propisima.
5. Obavezuju se klubovi Premijer lige BiH da posvete više pažnje organizaciji putovanja svojih navijača na utakmice Premijer lige BiH i završnog dijela Kupa, kao i da ulože dodatne napore na identifikaciji huligana u redovima svojih navijača.
6. Ukoliko dodje do upotrebe pirotehničkih sredstava na stadionima, Komitet upozorava klubove da će biti primjenjene adekvatne sankcije predvidjene važećim propisima NS/FS BiH, koje uključuju prekid utakmice i druge sankcije.
7. Komitet će kontrolisati i analizirati dalju situaciju i ukoliko bude neophodno, preduzimati rigorozne mjere protiv klubova i pojedinaca, a u skladu sa ovlaštenjima utvrdjenim odluka FIFA, UEFA i propisima NS/FS BiH.
1. Usvojena je Informacija o aktivnostima za provedbu izbora na svim nivoima u NS/FS BiH, uz slijedeće zaključke:
2. Usvojen je Godišnji pregled licenciranja klubova;
3. Usvojena je Informacija sa UEFA konferencije u Budvi, održane 17/18. 09. 2012. godine;
4. Razno. (prenosi N/FSBiH)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ko ce napravit belaj za zabranu:
Lesinari - 1.25
Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00
Lesinari - 1.25
Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Po meni niko nema tog ko smije vjeruj meni, ali ako nemam izbora onda bi to mogli biti mi ili Robijasi.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ko ce napravit belaj za zabranu:
Lesinari - 1.25
Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
apachiAlfa_Muzijak je napisao/la:Ko ce napravit belaj za zabranu:
Lesinari - 1.25
Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00

Mogli bi Ultrasi iznenaditi ovaj vikend u Lukavici. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Lesinari 1,01Alfa_Muzijak je napisao/la:Ko ce napravit belaj za zabranu:
Lesinari - 1.25
Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00

SAMO ČELIK !
Treba se svaka grupa organizovati i upadati u gradove, da skontaju da nisu ništa postigli pomoću ove odluke...
Ser'em im se na istu...
Ser'em im se na istu...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 19 sep 2012, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Izbaci ove cvjecke, a ubaci one vrapcice iz LukaviceAlfa_Muzijak je napisao/la:Ko ce napravit belaj za zabranu:
Lesinari - 1.25
Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00
Bolje da su zabranili, ovako ce inat proraditi pa ce bas biti belaja
NO PYRO NO PARTY
Lesinari - 1.25
Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00[/quote]
Izbaci ove cvjecke, a ubaci one vrapcice iz Lukavice
Bolje da su zabranili, ovako ce inat proraditi pa ce bas biti belaja[/quote]
Napravit ce sad Robijasi,tako da necete gledat zelju mjesec dana

Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00[/quote]
Izbaci ove cvjecke, a ubaci one vrapcice iz Lukavice
Bolje da su zabranili, ovako ce inat proraditi pa ce bas biti belaja[/quote]
Napravit ce sad Robijasi,tako da necete gledat zelju mjesec dana

::::SAMO ČELIK::::
zar robijaši postoje ?
-
- Kontakt:
Red Army 2.75Alfa_Muzijak je napisao/la:Ko ce napravit belaj za zabranu:
Lesinari - 1.25
Manijaci - 1.30
Horde Zla - 2.00
Ultrasi - 2.00
Robijasi - 4.00

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto ne bi postojali?Lesnar je napisao/la:zar robijaši postoje ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ma to on misli ko nepjeva cetnicke pjesme on ne postojiSarajlijc@ je napisao/la:Sto ne bi postojali?Lesnar je napisao/la:zar robijaši postoje ?

bosnaaaaa je napisao/la:ma to on misli ko nepjeva cetnicke pjesme on ne postojiSarajlijc@ je napisao/la:Sto ne bi postojali?Lesnar je napisao/la:zar robijaši postoje ?

::::SAMO ČELIK::::
Ultrasi prema Sarajevu, a mi prema Trebinju...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.