Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Sretno Pjanketu u novom klubu, ne sumnjam da ce se zacas adaptirati i postati prva violina Vucice.
Ima li neko od raje da parla taliano, da nam prenese malo komentara Rominih tifoza. Jel' ga docekuju kao pojacanje ili prinovu?
Hvala.
Ima li neko od raje da parla taliano, da nam prenese malo komentara Rominih tifoza. Jel' ga docekuju kao pojacanje ili prinovu?
Hvala.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
MIRKE NEK JE SA SRECOM !!! NADAM SE DA JE OVO TVOJA USPUTNA STANICA ZA TVOJU KARIJERU!
S lava na vucicu. Ali bukvalno
- adriano_leite
- Kontakt:
Mire u Romi, Lula u Laziu, za koga covjek da navija kad bude derbi, bit ce tesko heehheehe. Sretno Pjana, nek si otisao iz Lyona gdje te nisu cijenili.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Roma - Lazio 1 - 1 (Pjanić - Lulić)adriano_leite je napisao/la:Mire u Romi, Lula u Laziu, za koga covjek da navija kad bude derbi, bit ce tesko heehheehe. Sretno Pjana, nek si otisao iz Lyona gdje te nisu cijenili.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Joj, gdje nisi u arsenal pjanke
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sta ce tamo,pa Arso se literalno raspada.Cuj tolike pare digli i nisu bili konkretni u vezi Pjanicevog dovodjenja.MOZAK je napisao/la:Joj, gdje nisi u arsenal pjanke
Wegner je puk'o k'o guma.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 31 avg 2011, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, Wenger je puk'o jer nije želio dovesti igrača koji je već igr'o u kvalifikacijama za CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Uze mi rijec iz ustaMonolog je napisao/la:Da, Wenger je puk'o jer nije želio dovesti igrača koji je već igr'o u kvalifikacijama za CL.

E nek sad dovodi koga hoce, kad je pa skoro vec prosao rok ''upotrebe'' za dovodjenje.Monolog je napisao/la:Da, Wenger je puk'o jer nije želio dovesti igrača koji je već igr'o u kvalifikacijama za CL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- majestic24
- Kontakt:
A to ce kao on nesto moci napraviti u LP???Monolog je napisao/la:Da, Wenger je puk'o jer nije želio dovesti igrača koji je već igr'o u kvalifikacijama za CL.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
nidje veze, oni ce odigrat jos maksimalno 10 utakmica u engleskoj tek 4 kolo a pjanketu 20 godina...Monolog je napisao/la:Da, Wenger je puk'o jer nije želio dovesti igrača koji je već igr'o u kvalifikacijama za CL.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
http://www.tuttomercatoweb.com/roma/?ac ... l0LTIzMzM1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
sretno Mire u Romi i da opusteno zabijes Bjelorusima 2-3 komada 

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kako niđe veze, molim te? Prvo, svi znamo koliko Wenger štedi. Dakle, kada već izdvoji 10+ miliona za igrača, onda želi da on igra na sve četiri fronta (2 kupa, Premiership + CL). Eto mi bismo ga sad trebali napadati jer se služio mozgom, je li? A, i Pjaniću ništa neće faliti u Rimu. Imaće jednog Tottija koji je uzor svakom mladom fudbaleru, a igraće pod trenerskom palicom Enrique-a koji je dosadašnjim transferima pokaz'o da se ne boji pružiti priliku mladim igračima. Ako uzmeš u obzir da će doći Montolivo (dobro, biće 7-8 miliona više plaćen negoli je Pjanić) u Arsenal (po posljednjim informacijama), onda je jasno zašto Wenger nije želio uzeti Pjanića. Uostalom, najbitnije je da se konačno pomjerio iz Lyona koji nije ni sjena onog Lyona sa Benzemom, Diarrom, Toulalanom, Juninhom i ostalim vedetama.nick je napisao/la:nidje veze, oni ce odigrat jos maksimalno 10 utakmica u engleskoj tek 4 kolo a pjanketu 20 godina...Monolog je napisao/la:Da, Wenger je puk'o jer nije želio dovesti igrača koji je već igr'o u kvalifikacijama za CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
e moj mire,s konja na magarca. zapamti kad si zadnji put izveo slobodan udarac
Dobro je ovo neka ide kakav lyon dosta je bilo toga igrat če on dobro u italiji ha ya
Ipak nije talijanska liga arrane nešto poput belgije ili turske a i zvanićno je jaća od francuske bez obzira na to što mi ne volimo taj talijanski fudbal !
U svakom slućaju sretno Miraleme !
Ipak nije talijanska liga arrane nešto poput belgije ili turske a i zvanićno je jaća od francuske bez obzira na to što mi ne volimo taj talijanski fudbal !
U svakom slućaju sretno Miraleme !
Pod prečku u devet banki.... :)
i da DŽEKO igra u laciju nebi navijo za taj naci klub puujZagor je napisao/la:Roma - Lazio 1 - 1 (Pjanić - Lulić)adriano_leite je napisao/la:Mire u Romi, Lula u Laziu, za koga covjek da navija kad bude derbi, bit ce tesko heehheehe. Sretno Pjana, nek si otisao iz Lyona gdje te nisu cijenili.
Bog prašta, al' ti ne .cera1 je napisao/la:i da DŽEKO igra u laciju nebi navijo za taj naci klub puujZagor je napisao/la:Roma - Lazio 1 - 1 (Pjanić - Lulić)adriano_leite je napisao/la:Mire u Romi, Lula u Laziu, za koga covjek da navija kad bude derbi, bit ce tesko heehheehe. Sretno Pjana, nek si otisao iz Lyona gdje te nisu cijenili.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.