FK Mladost DK

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Mladost DK

Post Postao/la L' Imperator » 03 mar 2019, 21:06

Miske01 je napisao/la:ovaj guzina je pogrijesio profesiju
Trenutno nemaju boljeg špica od njega.
#samoRudar #zauvijek

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 03 mar 2019, 21:13

L' Imperator je napisao/la:
Evo sada sa utakmice...Guzina je danas imao jedno 100 duela...po meni danas jedan od boljih...Muslimović nije ni za kantona...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2019, 21:18

Dobra ste ekipa, imate dobru kontru i polukontru. Respect što ste došli igrati fudbal, poslije crvenog ste se zatvorili što je bilo i za očekivati, al' niste se vala valjali osim što je Velić malo vadio živce navijačima al' to radi svaki gostujući golman, to je normalno :D

Sretno vam u nastavku!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 03 mar 2019, 21:26

Zildžović je katastrofalne izmjene uradio nakon nepravednog isključenja Welbeka.
Vadiš Arežinu i ubacuješ Fanima :facepalm: u ovako bitnoj utakmici. Da je pripremna, možda bih i progutao, ali namjerno uništiti sredinu, svašta.
Sredinu terena bolan moraš imati na uštrb napada, pri tome još i vodiš, a ne sredinu uništiti i još pri tome ubaciš neprovjerenog i nenaviknutog Fanima.
Dalje nisam ni gledao, jer sam znao kakav će biti ishod. Ovo je bilo ili namjerno ili totalno laički, a prije će biti namjerno.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 03 mar 2019, 21:43

Namjerno? :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 03 mar 2019, 22:08

FKMLADOSTDK je napisao/la: Dalje nisam ni gledao, jer sam znao kakav će biti ishod. Ovo je bilo ili namjerno ili totalno laički, a prije će biti namjerno.

Složio bih se s tobom. Nema logike uraditi ono što je uradio!
#samoRudar #zauvijek

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 03 mar 2019, 22:19

amar009 je napisao/la:
Evo sada sa utakmice...Guzina je danas imao jedno 100 duela...po meni danas jedan od boljih...Muslimović nije ni za kantona...
Ko kaze da je Guzina los, neka pogleda majstorski zadnji pas prema Boji na pocetku meca.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 mar 2019, 22:32

Kome je Guzina lose bio taj nije gledao utakmicu lik je gotovo sve duele dobio, borio se kao lav.
Arezina je od sve zelje da se dokaze pretjerao za peljanjem lopte i nije grijeh sto ga je zamjenio. Andjusis i Bojo podbacili skroz. I ne znam koliko se puta mora izaći 1 na 1 da daš gol.
Atajic je izmmslio fudbal za sve ove igrače. Ko je bio na utakmici mogao je vidjeti koja je razlika školovanog igrača i ne školovanog.

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 03 mar 2019, 23:14

Guzina zaista dobro igra ne samo ovu utakmicu i mogu rec da je nas najbolji napadac ikad. Sto se tice izmjena mislim da nije lose to sto ne izveo arezinu jer on njje igrac odbrane ne trci puno zbog toga je vratio atajica u sredinu a na njegovu poziciju stavio brzog fanima kako bi prijetio kontra napadom. Mislim da je to bila njegova ideja i smatram da nije losa. Momci su dobro odigrali sudija kreten tacnije svez kriminalan upropastili su utakmicu. Idemo dalje ...

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 mar 2019, 23:20

U par navrata je naš vezni red tako razvuko njihove igrače da su se i njihovi navijači smijali.
Sad utakmica sa Zrinjskim koja će biti isto teška pogotovu bez welbeck. Ali stv je vrijeme da njima dohakamo. I da izgleda prvi dio sezone smo trpili delica ovo drugo pola muslimovica...

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 mar 2019, 23:50

FKMLADOSTDK je napisao/la: Dalje nisam ni gledao, jer sam znao kakav će biti ishod. Ovo je bilo ili namjerno ili totalno laički, a prije će biti namjerno.

Složio bih se s tobom. Nema logike uraditi ono što je uradio!
Sto namjerno? Zasto bi mu odgovarao poraz?
- FKS -

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 04 mar 2019, 00:13

Arežina nema snage ni za 60 minuta. U utakmici u kojoj imaš igrača manje i braniš rezultat s Arežinom u polju imaš dva manje. Izveo ga je jer je to bio jedini logičan potez, znao sam odmah kod crvenog da on izlazi na poluvremenu. Fanimo je brz, vjerovatno je Zildžović pokušao da ga ubaci ne bi li neku brzu dugi loptu stigao kad svi izađu na pola kad nas napadaju. I to je logična izmjena. Stvarno ne razumijem ovo da smo izgubili na GRBAVICI PROTIV ŽELJE i da neko u glavi stvara neke konstrukcije. Mi se zovemo Mladost, i da imamo duplo bolju ekipu mi smo Mladost bez obzira na ekipu kao takvi smo kao klub Želji do koljena. Ja bih volio da nije tako ali je tako. Šta vam je, izgubili smo jer smo dobili crveni kojeg nije bilo, da je ostalo 11 na 11 ne bi nas nikad dobili a da nas nisu dobili glave bi im posjekli. Amaw nije budala, pripremio se lijepo. I da smo dobili ovu utakmicu ne bi dobili ništa, sve je još predaleko i na stolu je više bodova nego ih imamo do sada. Volio bih da ovo ne pišem ali ne zanosim se Evropom. Neće nam dati, ovo je liga u kojoj ne pobjeđuje bolji, ne osvaja najbolji i ne ispada najgori. Nažalost, tako je. Mali smo, treba narasti a to nije lako, ali doći će i to.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 04 mar 2019, 09:46

Addict je napisao/la:Arežina nema snage ni za 60 minuta. U utakmici u kojoj imaš igrača manje i braniš rezultat s Arežinom u polju imaš dva manje. Izveo ga je jer je to bio jedini logičan potez, znao sam odmah kod crvenog da on izlazi na poluvremenu. Fanimo je brz, vjerovatno je Zildžović pokušao da ga ubaci ne bi li neku brzu dugi loptu stigao kad svi izađu na pola kad nas napadaju. I to je logična izmjena. Stvarno ne razumijem ovo da smo izgubili na GRBAVICI PROTIV ŽELJE i da neko u glavi stvara neke konstrukcije. Mi se zovemo Mladost, i da imamo duplo bolju ekipu mi smo Mladost bez obzira na ekipu kao takvi smo kao klub Želji do koljena. Ja bih volio da nije tako ali je tako. Šta vam je, izgubili smo jer smo dobili crveni kojeg nije bilo, da je ostalo 11 na 11 ne bi nas nikad dobili a da nas nisu dobili glave bi im posjekli. Amaw nije budala, pripremio se lijepo. I da smo dobili ovu utakmicu ne bi dobili ništa, sve je još predaleko i na stolu je više bodova nego ih imamo do sada. Volio bih da ovo ne pišem ali ne zanosim se Evropom. Neće nam dati, ovo je liga u kojoj ne pobjeđuje bolji, ne osvaja najbolji i ne ispada najgori. Nažalost, tako je. Mali smo, treba narasti a to nije lako, ali doći će i to.
Svaka cast drug, crveni karton je prelomio tekmu. Drugi zuti je mozda zasluzen, al prvi nije. Dok je bilo 11 na 11 bili ste bolji i ja sam ocekivao jos jedan gol da postignete sto sigurno je bilo realno, ali kada je dosuden crveni znao sam da ce Zeljeznicar napasti i doci najmanje do remija. Kada se sagleda statistika ukupna zasluzena pobjeda Zeljeznicara, utakmica ekstra za gledati. Cestitke Zelji na pobjedi, a vama jos veca na muskoj igri. Jedva cekam dogodine mec protiv vas, igrate uistinu dobar fudbal. Zivili :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 11:13

Addict je napisao/la:Arežina nema snage ni za 60 minuta. U utakmici u kojoj imaš igrača manje i braniš rezultat s Arežinom u polju imaš dva manje. Izveo ga je jer je to bio jedini logičan potez, znao sam odmah kod crvenog da on izlazi na poluvremenu. Fanimo je brz, vjerovatno je Zildžović pokušao da ga ubaci ne bi li neku brzu dugi loptu stigao kad svi izađu na pola kad nas napadaju. I to je logična izmjena. Stvarno ne razumijem ovo da smo izgubili na GRBAVICI PROTIV ŽELJE i da neko u glavi stvara neke konstrukcije. Mi se zovemo Mladost, i da imamo duplo bolju ekipu mi smo Mladost bez obzira na ekipu kao takvi smo kao klub Želji do koljena. Ja bih volio da nije tako ali je tako. Šta vam je, izgubili smo jer smo dobili crveni kojeg nije bilo, da je ostalo 11 na 11 ne bi nas nikad dobili a da nas nisu dobili glave bi im posjekli. Amaw nije budala, pripremio se lijepo. I da smo dobili ovu utakmicu ne bi dobili ništa, sve je još predaleko i na stolu je više bodova nego ih imamo do sada. Volio bih da ovo ne pišem ali ne zanosim se Evropom. Neće nam dati, ovo je liga u kojoj ne pobjeđuje bolji, ne osvaja najbolji i ne ispada najgori. Nažalost, tako je. Mali smo, treba narasti a to nije lako, ali doći će i to.

Ko gubi, ima/nema pravo da se ljuti. 'Amaw' nije zasluzio dva zuta nego vas igrac, sasvim opravdano iskljucenje. Sta bi bilo da vas je ostalo 11 na terenu, nazovi Milana Tarota neka ti objasni.

Eto vi bili bolji, ukrali vam pobjedu. 10 dobrih i jos 10 solidnih sansi smo napravili, centra niste presli jedno 80% utakmice.

Dobra ste ekipa, sretno u nastavku.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 04 mar 2019, 12:13

Dokoljenko je napisao/la:

Ko gubi, ima/nema pravo da se ljuti. 'Amaw' nije zasluzio dva zuta nego vas igrac, sasvim opravdano iskljucenje. Sta bi bilo da vas je ostalo 11 na terenu, nazovi Milana Tarota neka ti objasni.

Eto vi bili bolji, ukrali vam pobjedu. 10 dobrih i jos 10 solidnih sansi smo napravili, centra niste presli jedno 80% utakmice.

Jel u prvih 30 min nismo centra prešli ili poslije isključenja? Nabili ste statistiku kad smo imali igrača manje a u prvih 30 min moglo je hladno biti 0:2 tako ne seri o toj nekoj nadmoći. Čitavu forum piše da nema šanse da je isključenje ispravno samo eto tebi je sasvim zasluženo. Nemoj da seres treba biti realan pa reci i kad imate sudjenje u svoju korist a ne srat na savez kad i vas pokradu negdje.

totalitare
Kontakt:

Post Postao/la totalitare » 04 mar 2019, 12:19

Wolffire je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:

Jel u prvih 30 min nismo centra prešli ili poslije isključenja? Nabili ste statistiku kad smo imali igrača manje a u prvih 30 min moglo je hladno biti 0:2 tako ne seri o toj nekoj nadmoći. Čitavu forum piše da nema šanse da je isključenje ispravno samo eto tebi je sasvim zasluženo. Nemoj da seres treba biti realan pa reci i kad imate sudjenje u svoju korist a ne srat na savez kad i vas pokradu negdje.
Ne znam sto se raspravljate s navijacima kluba koji znaju i koji su sami izmedzu sebe dokazali da stimaju i kupuju tekme sinoc su morali pobjedit jer bi njihov najdrazi vec dosao na tapetu i prozivanje ono sinoc sudjenje je bruka za citavu drzavu i pl mladost ih ubila do iskljucenja a vjerujem da bi im utrpala jos dva komada najmanje da su ostali kompletni

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 04 mar 2019, 12:36

Ljudi ne sekirajte se vi nista, mogu ukrasti jednu ili dvije tekme, ne mogu sve do kraja. Pobjedili su jednu na guzove, cestitam im al pasce. Sebe zavarqvaju da su neato bolji od dolaska Amara, ali realnost pred kojom zatvaraju oci je da nisu. Previse problema imaju da ih rijesi jedan covjek za mjesec dana. Ovu sezonu su katastrifa. Za narednu cemo vidjeti.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 12:41

Evo vam pa gledajte tu vasu dominaciju u prvih pola sata i kartone.

Kad pregledate javite se. Cuj citav forum kaze. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 mar 2019, 14:54

Addict je napisao/la:Stvarno ne razumijem ovo da smo izgubili na GRBAVICI PROTIV ŽELJE i da neko u glavi stvara neke konstrukcije. Mi se zovemo Mladost, i da imamo duplo bolju ekipu mi smo Mladost bez obzira na ekipu kao takvi smo kao klub Želji do koljena. Ja bih volio da nije tako ali je tako. Šta vam je, izgubili smo jer smo dobili crveni kojeg nije bilo, da je ostalo 11 na 11 ne bi nas nikad dobili a da nas nisu dobili glave bi im posjekli. Amaw nije budala, pripremio se lijepo. I da smo dobili ovu utakmicu ne bi dobili ništa, sve je još predaleko i na stolu je više bodova nego ih imamo do sada. Volio bih da ovo ne pišem ali ne zanosim se Evropom. Neće nam dati, ovo je liga u kojoj ne pobjeđuje bolji, ne osvaja najbolji i ne ispada najgori. Nažalost, tako je. Mali smo, treba narasti a to nije lako, ali doći će i to.
Eto nek' su Simin Han, Granični prijelaz i Etno selo giganti, a svi su ih uzeli na Grbavici!? Danas ba SVI igraju fudbal. Ja ne znam šta se desilo na poluvremenu, ali Mladost je odigrala KUKAVIČKI i to je jedini razlog što nisu uzeli bar bod. Do crvenog nije bilo loše, a onda kao da su bez pola ekipe ostali, a ne bez jednog igrača. Zadnjih deset minuta se malo probudili kad se Željo umorio od igranja viktorije na gol Velića i to je to.
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 04 mar 2019, 20:46

Addict je napisao/la:Stvarno ne razumijem ovo da smo izgubili na GRBAVICI PROTIV ŽELJE i da neko u glavi stvara neke konstrukcije. Mi se zovemo Mladost, i da imamo duplo bolju ekipu mi smo Mladost bez obzira na ekipu kao takvi smo kao klub Želji do koljena. Ja bih volio da nije tako ali je tako. Šta vam je, izgubili smo jer smo dobili crveni kojeg nije bilo, da je ostalo 11 na 11 ne bi nas nikad dobili a da nas nisu dobili glave bi im posjekli. Amaw nije budala, pripremio se lijepo. I da smo dobili ovu utakmicu ne bi dobili ništa, sve je još predaleko i na stolu je više bodova nego ih imamo do sada. Volio bih da ovo ne pišem ali ne zanosim se Evropom. Neće nam dati, ovo je liga u kojoj ne pobjeđuje bolji, ne osvaja najbolji i ne ispada najgori. Nažalost, tako je. Mali smo, treba narasti a to nije lako, ali doći će i to.
Eto nek' su Simin Han, Granični prijelaz i Etno selo giganti, a svi su ih uzeli na Grbavici!? Danas ba SVI igraju fudbal. Ja ne znam šta se desilo na poluvremenu, ali Mladost je odigrala KUKAVIČKI i to je jedini razlog što nisu uzeli bar bod. Do crvenog nije bilo loše, a onda kao da su bez pola ekipe ostali, a ne bez jednog igrača. Zadnjih deset minuta se malo probudili kad se Željo umorio od igranja viktorije na gol Velića i to je to.
Nismo mi sad nešto aman bolji od Želje, nijanse su u pitanju, ali smo bolji, imamo bolji tim i dovoljno je da ti u tom skoro podjednakom omjeru snaga sudija isključi jednog igrača da se omjer snage drastično promjeni. Te nijanse su se vidjele dok smo bili kompletni. Ciganluk na grbavici u režiji Grbića, klupe i igrača željezničara je kumovao isključenju Welbeka, i to je bilo dovoljno. Nije prvi put. Na usporenom snimku se vidi da je Welbek prvi došao do lopte i da nije ni bilo kontakta, a u najgorem slučaju je trebala biti opasna igra i ništa više. Ciljano se išlo da se isključi igrač. Također, to da je Zildžović imao (po meni) neke nelogične izmjene je samo dodatno uticalo na našu igru. Za njega i za neke je to logično bilo, i to poštujem, ali rezultat i igra govore drugačije. Izgubili smo, morali smo izgubiti i ovo je gotovo, treba se okrenuti utakmici sa Zrinjskim i gledati da i tu ne izgubimo.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.