Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
apsolutno si u pravu,i ne samo on
imaš tu još dosta tih mladih igrača (tokom prošlih i ove sezone,a tu mislim na igrače do 22 god) koji su svojim ponašanjem i potezima apsolutno srozali sopstveni potencijal,krenuli nekim lošim putevima,koje je slava pojela... ipak se nadam da će Ninković uz neke autoritete izbeći slične scenarije.... Srpskom fudbalu je dosta slučajeva Aleksića,Smiljanića, Babovića....

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Po meni, najbolje poteze su napravili Tadic i Djuricic!
Tadic iz Vose otisao u osrednji holandski klub Groningen, napredovao godinu-dvije, pa onda proteklo ljeto zakoracio na stepenicu vise i presao u Twente, zbog koga je, kako i sam kaze, odbio Romu i Liverpool.
Djuricic usled opsteg rasula u Zvezdi, pronalazi pravi klub - Heerenveen i zajedno uz Tadica izrasta u ponajboljeg igraca lige! Cijenim da je i jednom i drugom sledeca stanica jedan od top evropskih klubova.
Najezim se kada procitam izjavu malog Fice Jankovica tipa: 'Hocu u Romu'. Djecko ni sline ne zna obrisati kako treba, a on bi odmah u Romu...
Tadic iz Vose otisao u osrednji holandski klub Groningen, napredovao godinu-dvije, pa onda proteklo ljeto zakoracio na stepenicu vise i presao u Twente, zbog koga je, kako i sam kaze, odbio Romu i Liverpool.
Djuricic usled opsteg rasula u Zvezdi, pronalazi pravi klub - Heerenveen i zajedno uz Tadica izrasta u ponajboljeg igraca lige! Cijenim da je i jednom i drugom sledeca stanica jedan od top evropskih klubova.
Najezim se kada procitam izjavu malog Fice Jankovica tipa: 'Hocu u Romu'. Djecko ni sline ne zna obrisati kako treba, a on bi odmah u Romu...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Filip je neizgradjena licnost,nije jedini, njegova karijera je vec sada u rasulu.... nije vredan paznje...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Meni je žao Jankovića.... Uz pravi rad sa njim, Lazarom, Ninkovićem, Mitrovićem, jednog dana bi imali drim tim..... Nažalost ništa od toga....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Tadić je zaista rijedak primjerak kako se postaje ime... Bolje u manjem klubu igrati i biti glavna poluga istog,nego u velikom i slavnom na klupi presjediti čitavu sezonu i onda biti poslat na pozajmicu u neki tri puta manji.marconato je napisao/la:Po meni, najbolje poteze su napravili Tadic i Djuricic!
Što se Fiće tiče mnogo su roditelji kumovali,jednostavno svoje neostvarena ambicije žele preko djeteta ostvariti,što mi se gadi.
- alan_kardec
- Kontakt:
bolesno ambiciozni roditelji su uništili potencijalno vrhunske karijere mnogih sportista sa ovih prostora. sva sreća pa ima izuzetaka.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa ima izuzetaka kao što je Đoković...alan_kardec je napisao/la:bolesno ambiciozni roditelji su uništili potencijalno vrhunske karijere mnogih sportista sa ovih prostora. sva sreća pa ima izuzetaka.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ali je i tenis mnogo drugaciji sport nego fudbal i koji zahteva mnogo vise finansija.DANTES je napisao/la:Pa ima izuzetaka kao što je Đoković...alan_kardec je napisao/la:bolesno ambiciozni roditelji su uništili potencijalno vrhunske karijere mnogih sportista sa ovih prostora. sva sreća pa ima izuzetaka.
Sa druge strane Filipovi roditelji nisu mnogo ulozili u karijeru,znam iz licnog iskustva koliko treba ulaganja da bi postao fudbaler,ali ne drze kljucnu stvar u tome roditelji nego keva.Caleta mu poznajem sa utakmica,procaskali smo i par puta i lik je izuzetno rega lik,svestan svega,dok mu je keva,iskreno ja onakvu kevu ne bih pozeleo nikome.Znam i kada dodje na utakmice samo govori da ne dodaje loptu,da ide sam,da sve treba sam da odradi,ostali nista ne znaju i tako te fore,jadan otac kao da je mora slusati.Ona je kriva za pad ili najblaze receno stagniranje u karijeri.Mogao je postati odlican igrac,bez obzira na lose fizicke predispozicije imao je nesta sto ga je odvajalo od ostalih.Ali glupa zena cula interesuje se Roma,i hajde daj Romu,daj nam kesa,**** karijeru bitno je da mi uzmemo koji dinar odma.Pohlepna zena pravo.Sad da se sretnemo na utakmici ja i njegov cale verujem da bi rekao sve kako je trebalo da se uradi,jer od prvog dana je on svega bio svestan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
**** kuću u kojoj je muž papak... Filip davno ispričana priča,nek bude srećan ako za dvije godine bude bio standardan u nekom srpskoligašu... 

Pa džaba kad mu je žena glava porodice.Devil je napisao/la:Sad da se sretnemo na utakmici ja i njegov cale verujem da bi rekao sve kako je trebalo da se uradi,jer od prvog dana je on svega bio svestan.

-
- Kontakt:
Pošto je i definitivno otpala mogućnost da se duel Srbije i Škotske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo organizuje na niškom ''Čairu'', čelnici FSS u dogovoru sa selektorom Mihajlovićem doneli odluku da domaćin ponovo bude Novi Sad, kao protiv Velsa, kada su ''Orlovi'' slavili sa 6:1.
Fudbalski savez Srbije odlučio je da se kvalifikaciona utakmica protiv reprezentacije Škotske, koja je na programu 26. marta, organizuje u Novom Sadu na stadionu ''Karađorđe''.
Tu vest potvrdio je Zoran Laković, generalni sekretar FSS, u izjavi koju je preneo novosadski ''Dnevnik''.
''U dogovoru sa selektorom Mihajlovićem odlučili smo da se meč sa Škotskom igra u Novom Sadu. Do poslednjeg trenutka smo čekali da li će Niš biti spreman, ali pošto nismo dobili uveravanja da će radovi biti završeni do marta, bili smo primorani da promenimo odluku i meč će se odigrati na stadionu Vojvodine'', istakao je Laković.
Reprezentativci Srbije su svoju najbolju partiju u kvalifikacijama odigrali upravo na ''Karađorđu'', kada su Velšani savladani čak sa 6:1, pa se nadamo da će Novi Sad ponovo biti taličan za Mihajlovićeve izabranike
Fudbalski savez Srbije odlučio je da se kvalifikaciona utakmica protiv reprezentacije Škotske, koja je na programu 26. marta, organizuje u Novom Sadu na stadionu ''Karađorđe''.
Tu vest potvrdio je Zoran Laković, generalni sekretar FSS, u izjavi koju je preneo novosadski ''Dnevnik''.
''U dogovoru sa selektorom Mihajlovićem odlučili smo da se meč sa Škotskom igra u Novom Sadu. Do poslednjeg trenutka smo čekali da li će Niš biti spreman, ali pošto nismo dobili uveravanja da će radovi biti završeni do marta, bili smo primorani da promenimo odluku i meč će se odigrati na stadionu Vojvodine'', istakao je Laković.
Reprezentativci Srbije su svoju najbolju partiju u kvalifikacijama odigrali upravo na ''Karađorđu'', kada su Velšani savladani čak sa 6:1, pa se nadamo da će Novi Sad ponovo biti taličan za Mihajlovićeve izabranike
Danas super partije Brkica i Baste u trijumfu nad Interom. Krsticic asistent u pobjedi nad Juventusom... 
P.S. Basta proglasen za najboljeg igraca Udinesea za 2012. god od strane navijaca! Svaka mu cast, dobio je vise glasova od jednog Di Natalea...

P.S. Basta proglasen za najboljeg igraca Udinesea za 2012. god od strane navijaca! Svaka mu cast, dobio je vise glasova od jednog Di Natalea...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
NIkola Djurdjic gol i asistencija za Firth u prijateljskoj
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
Nidžo odmah krenuo... samo da ne bude kao Kežman u Čelziju..
I da srećan Badnji dan svim navijačima srpske reprezentacije

I da srećan Badnji dan svim navijačima srpske reprezentacije

Filip Djordjevic 2 komada u kupu Francuske.
Subotic produzio ugovor sa Dortmundom do 2016.
Subotic produzio ugovor sa Dortmundom do 2016.
-
- Kontakt:
Svim navijačima reprezentacije srećan Božić. Hristos se rodi! 

Oglasili se ovih dana i Mihajlovic i Vidic.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=675468" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda nalece 1 velika Srbenda koja u Mihajlovicu vidi 1 pravi autoritet:
Vidim da vas ima 99% koji pljujete po Mihajlovicu, a siguran sam da cete ga svi dizati u nebesa kad ( siguran sam ) pobijedi Hrvate u sred lijepe njihove. Jedini je on spustio zvjezdice na zemlju (Ljajici, Matici...), sto nama Srbima i treba. Ako jedan Bane Ivanovic sjedi na klupi i podredjuje se kolektivu, onda mogu i ostali. Ne kazem da i njemu ne sastavljalu tim, ali sigurno u manjoj mjeri, nego kod Pizona. Svidja mi se kodeks za himnu i sto kaze da su svi ravnopravni, bili na klupi ili terenu, i sto se prijateljske igraju sa jakim protivnicima, da se vidi gdje smo i zbog sticanja iskustva. Zato, braco Srbi, PODRSKA I KAD SE GUBI!!!
(Banjaluka80, 8. januar 2013 11:21)
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=675667" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali ovaj komentar objasnio:
Zasto se povukao? Ukratko: dao mnogo Zvezdi i reprezentaciji, postao kapiten Mancestera i osvojio LS. Dosla utakmica sa Slovenijom. Penal. Pizon nema pojma ko mu izvodi penale, nervozni igraci se svadjaju. Nemanja preuzima na sebe odgovornost (nesto sto je Stankovic trebalo da uradi). Promasuje penal i Srbija ispada. Karadzic koji u zivotu nije potrcao za loptom kaze "pa nisam ja sutirao penal". To je samo vrh ledenog brega ali Nemanji je svega dosta i povlaci se. Srbija nastavlja da tone i na reprezentativnom i na klupskom nivou. Ja otvaram ovu i slicne vesti i citam kako nezahvalni narod smatra Vidica za nekog krivca dok nam jednoglasno reizabrani predsednik FSS dobro utabanom stazom vodi fudbal u dalju propast i stomak mi se prevrce.
-b92.net
Tesko da se nesto bolje i jezgrovitije moze reci pri izdavanju dijagnoza problema srpskog fudbala. Selektori pajaci, savez mafiosi, novinari rade za burek i jogurt i pisu narucene clanke, opijena masa gnev baca na one na terenu, vlasti koje sve to nemo gledaju/potpomazu iste mafiose...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=675468" onclick="window.open(this.href);return false;
I onda nalece 1 velika Srbenda koja u Mihajlovicu vidi 1 pravi autoritet:
Vidim da vas ima 99% koji pljujete po Mihajlovicu, a siguran sam da cete ga svi dizati u nebesa kad ( siguran sam ) pobijedi Hrvate u sred lijepe njihove. Jedini je on spustio zvjezdice na zemlju (Ljajici, Matici...), sto nama Srbima i treba. Ako jedan Bane Ivanovic sjedi na klupi i podredjuje se kolektivu, onda mogu i ostali. Ne kazem da i njemu ne sastavljalu tim, ali sigurno u manjoj mjeri, nego kod Pizona. Svidja mi se kodeks za himnu i sto kaze da su svi ravnopravni, bili na klupi ili terenu, i sto se prijateljske igraju sa jakim protivnicima, da se vidi gdje smo i zbog sticanja iskustva. Zato, braco Srbi, PODRSKA I KAD SE GUBI!!!
(Banjaluka80, 8. januar 2013 11:21)
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=675667" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali ovaj komentar objasnio:
Zasto se povukao? Ukratko: dao mnogo Zvezdi i reprezentaciji, postao kapiten Mancestera i osvojio LS. Dosla utakmica sa Slovenijom. Penal. Pizon nema pojma ko mu izvodi penale, nervozni igraci se svadjaju. Nemanja preuzima na sebe odgovornost (nesto sto je Stankovic trebalo da uradi). Promasuje penal i Srbija ispada. Karadzic koji u zivotu nije potrcao za loptom kaze "pa nisam ja sutirao penal". To je samo vrh ledenog brega ali Nemanji je svega dosta i povlaci se. Srbija nastavlja da tone i na reprezentativnom i na klupskom nivou. Ja otvaram ovu i slicne vesti i citam kako nezahvalni narod smatra Vidica za nekog krivca dok nam jednoglasno reizabrani predsednik FSS dobro utabanom stazom vodi fudbal u dalju propast i stomak mi se prevrce.
-b92.net
Tesko da se nesto bolje i jezgrovitije moze reci pri izdavanju dijagnoza problema srpskog fudbala. Selektori pajaci, savez mafiosi, novinari rade za burek i jogurt i pisu narucene clanke, opijena masa gnev baca na one na terenu, vlasti koje sve to nemo gledaju/potpomazu iste mafiose...
Ako nesta bar konacno vidim nekoga ko cita komentare sa B92,jos da se nadje neko sa S.portala i da umrem na miru.
Svaka tebi cast kada imas zivaca za to.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A gle, komentari daju 1 kvalitativni presek misljenja. Od svega tu ima po malo. Ono sto me odusevljava, to su preporuke i nepreporuke istih. Kad vidis tu sizofreniju, onda ti bude jasna prica o "dve Srbije".Devil je napisao/la:Ako nesta bar konacno vidim nekoga ko cita komentare sa B92,jos da se nadje neko sa S.portala i da umrem na miru.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.