Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

KONGO
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la KONGO » 28 mar 2010, 20:18

Vedo sad pogadja za repku, a za klub ne ! Samo je kontra onog Vede iz prosle sezone, to je bolje za nas pustite covijeka na miru.

Ne moze covijek zabijati i za klub i za repku, pa nije on Dzeko !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

tadre
Kontakt:

Post Postao/la tadre » 28 mar 2010, 20:25

Realno gledajuci los je, zao mi je al tako je.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2010, 20:25

Principatus je napisao/la:Nisam vidio utakmicu ali kao sto sam razumio Vedo je promasio 1-2 velike sanse, ustvari mogao je valjda pripremiti gol, ali nije. Stvarno je tesko reci gdje je problem, i kod njega i u ostatku Hoffenheima. Imao je ponovo neke utakmice gdje je zablistao, naprimjer protiv Herthe gdje sam predivno probio odbranu, pa Ghana gdje je oteo loptu, dupli pas sa Dzekom i zabio, ili utakmice u prosloj polusezoni gdje je defenzivce poslao na travu i zabijao. Ali to sve nekonstantno.

Mislim da ga najvise muci ovo nedostojanje pravih napadaca na ljevoj i desnoj. Ovi drugi pored njega nista. Hoffenheimovci gnjave vec odavno da se postavi Tagoe umjesto Ibisevica, zasto, to samo (ne-)znaju oni, covjek isto stoji tamo napred i nista se ne desava. Maicosuel nazalost ostaje sminker, imao sam nadu da ce pokazati vise i mozda ima potencijal, ali to je sve uprazno pri 16ercu.

Rekao sam vec jedanput da nisam misljenja da Vedad nema potencijala ili kvaliteta. To je mozda neki pseudoekspert izjavio, pa drugi ponavljaju. Ali ne moze igrac cesto zablistati, nazalost nekonstatno, a da nema potencijala. Sama sreca za to nije dovoljna. To vecinom tvrde oni koji su smijali izjavi da ce Dzeko biti svjetski fudbaler. Ali problem je u tome da mora uvesti kontinuitet. Sam kvalitet i potencijal nece biti dovoljni. Pitam se isto da li je Rangnick krivac u tome sta se upravo desava sa Hoffenheimom. Pa oni se ne mogu prepoznati vise, od one lijepe igre, brzih ubitacnih napada, kontrole, borbe, nije ostalo nista. Mozda su tu Ba i Obasi ponovo oni koji fale. Ipak mislim da ce Rangnick ostati trener, iako bi im Magath bio zlata vrijedan.

Sto se tice Salihovica. (online-)Hoffenheimovci su misljenja da je on uvjek najgori i da ga treba prodati.

Vijerovatno da ti online lavovi prate tekmu kao ti danas. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2010, 21:48

Ma pojma nemaju, to su ti sve Hillbillies. Za njih su Brazilci bogovi, vjerovatno misle da Pele jos igra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dr_arsla
Kontakt:

Post Postao/la dr_arsla » 29 mar 2010, 00:01

mi malo stariji gledaoci koji prate fudbal duze od svjetskog prvenstva u njemackoj, trebali bi imati malo vise razumjevanja za trenutnu neuspjesnost vedada..jer sudbina napadaca je takva da se mjeri po golovima, a kad krene onda krene, a kad nece onda nece..to je mozda nesto metafizicno a mozda konglomerat raznih sitnica, ali to i nije tako bitno...bitno je samo da nebudemo tako strogi prema nasem vedi koji nam je poklonio jednu polusezonu iz snova, i sad ga je malo stalo..sjetimo se kakve su sudbine napadaca: fredi bobic je bio prvi strijelac bundeslige, 2 godine kasnije je grijo klupu dortmunda da bi nakon toga spasio hannover od ispadanja i onda se opet izgubio u sivilu herthe, slicna sudbina je spopala Ebbe Sanda, Ailtona, Podolskog, a van Bundeslige, McManamana, Micheal Owen-a, Anelku,itd.

Neki su uspjeli da se vrate u sami vrh neki su se dizali i padali ali svi prakticno bez izuztka su imali periode u kojima nije islo i to je dio fudbala.

Nedopustimo da pojedinci pljuju Vedu i nadajmo se boljim utakmicama.

P.S. svi oni koji kazu da ne pljuju vec samo kritikuju moraju da shvate da je to pogotovo u pisanom mediju jako blizu jedno drugom

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 29 mar 2010, 03:27

dr_arsla je napisao/la:mi malo stariji gledaoci koji prate fudbal duze od svjetskog prvenstva u njemackoj, trebali bi imati malo vise razumjevanja za trenutnu neuspjesnost vedada..jer sudbina napadaca je takva da se mjeri po golovima, a kad krene onda krene, a kad nece onda nece..to je mozda nesto metafizicno a mozda konglomerat raznih sitnica, ali to i nije tako bitno...bitno je samo da nebudemo tako strogi prema nasem vedi koji nam je poklonio jednu polusezonu iz snova, i sad ga je malo stalo..sjetimo se kakve su sudbine napadaca: fredi bobic je bio prvi strijelac bundeslige, 2 godine kasnije je grijo klupu dortmunda da bi nakon toga spasio hannover od ispadanja i onda se opet izgubio u sivilu herthe, slicna sudbina je spopala Ebbe Sanda, Ailtona, Podolskog, a van Bundeslige, McManamana, Micheal Owen-a, Anelku,itd.

Neki su uspjeli da se vrate u sami vrh neki su se dizali i padali ali svi prakticno bez izuztka su imali periode u kojima nije islo i to je dio fudbala.

Nedopustimo da pojedinci pljuju Vedu i nadajmo se boljim utakmicama.

P.S. svi oni koji kazu da ne pljuju vec samo kritikuju moraju da shvate da je to pogotovo u pisanom mediju jako blizu jedno drugom
Odlican post! pa Bunsedliga nij eneka seoska liga da u svakoj utakmici moras postici pogodak! to je ipak jedna od najjacih liga u svijetu gdj eigraju samo najbolji,Vedo ne daje golove zbog slabih suigraca,u slaboj ekipi je tesko biti ucinkovit i to je to..kad se citava ekipa popravi I Vedu ce krenuti,sve je jasno..

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 mar 2010, 08:51

Kakve veze ima loša igra ekipe ako on sam izađe pred golmana i ne dadne gol? I još ako dodamo da je on mogao dodati loptu da to bude čist gol, šta onda tu pričati. Ne treba ni spominjati katastrofalnu duel igru, jer je praktično svaki duel izgubio, komplikuje bezveze.

Vedadu treba neka promjena, treba mu nešto da ga trzne iz ove letargije u koju je upao. Ja sam se ponadao da će ona 3 vezana gola koja je postigao u 3 kola promjeniti situaciju ali ništa... Njegov problem je što loše igra, čak i kad dadne gol sve to nekako izgleda loše generalno.

Ja se nadam da bi Ragnick mogao uskoro da leti sa klupe jer očito da nešto ne štima, nema više onog timskog duha u ekipi, svi su sebični, a nadam se da će tu eventualnu promjenu na klupi Vedad iskoristiti i da će dolazak novog trenera označiti i novi početak za Vedada.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 14:46

Al ga zapaprise i Vedi sto se ocjena tice.Nije vise ni 5 vec 6.To bi kod nas bila 0. :shock: :o
Salihovic 4,5,Miske 3,5 a Dzeko 2 i najbolji igrac tekme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 29 mar 2010, 14:49

harishp je napisao/la:Al ga zapaprise i Vedi sto se ocjena tice.Nije vise ni 5 vec 6.To bi kod nas bila 0. :shock: :o
Sasvim zasluženo, iako nisam primjetio da je neko do sada dobio ovakvu ocjenu. Ali i da nije, opet je zaslužena.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 14:53

NoName je napisao/la:
harishp je napisao/la:Al ga zapaprise i Vedi sto se ocjena tice.Nije vise ni 5 vec 6.To bi kod nas bila 0. :shock: :o
Sasvim zasluženo, iako nisam primjetio da je neko do sada dobio ovakvu ocjenu. Ali i da nije, opet je zaslužena.
Vecinom ih dobije onaj ko napravi neki ''nefudbalski''gest kobajagi far play ili ako odigraju katastrofalno odbrambeni sa greskama i direktnim krivicama za gol ili napadaci koji u par navrata promase i nemoguce.
Izgleda da je Vedu zakacilo ono zadnje. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2010, 15:30

Ocjena nije mjerilo znanja. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 15:40

omerbavarac je napisao/la:Ocjena nije mjerilo znanja. :D :D
Laze ko god ti je to rekao. :mrgreen:
Radeljic je prosle godine bio najlosiji ocjenjeni igrac a hajde pogodi koje imao najbolje ocjene na kraju prvenstva.
P.S Prodjes jednu godinu sa odlicnim uspjehom,ucio,radio,pazio drugu godinu zijevas ko pes i sta mislis sta ce ti se desiti :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 29 mar 2010, 15:57

vedo mora promjeniti klub..
BLUE NATION.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2010, 16:32

Ne znam koji je qurac ovom Rangnicku? To po njemu normalno javno kritikovat svoje igrace? Ovo nije prvi put da mu se desava. A kad ce on ispucat svoje kredite? Koliku je lovu potrosio pa nista. On je najveci problem kluba, a ne Ibisevic, Eduardo ili neko treci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2010, 16:46

Ragnick je takav uvijek bio.
Rasprdjavao je i po Bajramovicu kad je ovaj bio u top formi.
Nije problem samo trener vec i igraci.Ne moze duel dobijati Ragnick vec Vedo,Eduardo itd.
Najveci problem su povrede kljucnih igraca.
I to je citava teorija.
U par navrata kad su bili kompletni igra i rezultati su bili tu.
Ali ako imas tanku klupu i povredjene glavne igrace ili ti nedostaju zbog crvenih kako se onom Brazilcu dva tri puta vec desavalo onda ebiga.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 mar 2010, 16:52

Jucer je bas Vedo zeznuo stvar,al razumijem i Ragnicka toliko mu daje sansu ovaj je svaki put propusti,nemoze sve biti ni do trenera,vise je u igracima krivnja nego kod trenera,niko iz Hoffenhaima nije u formi,ni Vedo,Sejo,Eduardo itd.Prosipaju bodove kako stignu kod kuce,sad idu Wolfsburgu,duel nasih igraca,a proce bez Vede,jer igra katastrofa ove sezone.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 29 mar 2010, 16:54

harry_90 je napisao/la:Jucer je bas Vedo zeznuo stvar,al razumijem i Ragnicka toliko mu daje sansu ovaj je svaki put propusti,nemoze sve biti ni do trenera,vise je u igracima krivnja nego kod trenera,niko iz Hoffenhaima nije u formi,ni Vedo,Sejo,Eduardo itd.Prosipaju bodove kako stignu kod kuce,sad idu Wolfsburgu,duel nasih igraca,a proce bez Vede,jer igra katastrofa ove sezone.
i **** ce ih dzeko i miske sa jedno 3 komada :D
naravno 3 komada DZEKE :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2010, 16:56

harishp je napisao/la:Ragnick je takav uvijek bio.
Nije problem samo trener vec i igraci.Ne moze duel dobijati Ragnick vec Vedo,Eduardo itd.
I to je citava teorija.
Ali ako imas tanku klupu i povredjene glavne igrace ili ti nedostaju zbog crvenih kako se onom Brazilcu dva tri puta vec desavalo onda ebiga.
Naravno da su i igraci krivi, ali mislim da ovakve izjave nisu ispravne. Vedo sigurno vec nema samopouzdanja, zato i jest puco jucer da dobije taj gol. E onda ovaj kreten stavlja jos veci pritisak na njega. A sjetite se prosle sezone, Hoffenheim je bio prvi i Vedo se povrijedi i Rangnick pola godine nema rijesenja za to. Doveo onog jadnog Sanoga kao zamjenu za Ibisevica?! Mislim da treba dobit otkaz sto prije, covjek je se napuho i ocito je da vise ne zna sta da radi sa ekipom.

Znam da sam ja mozda i previse kritikovo Ibisevica nekad, ali trener ne moze tako pricat o svojim igracima. Ibrahimovic nije bio dao gol 2 mjeseca a platili 40 miliona eura i Eto'o-a za njega pa ga opet Guardiola brani, a ovaj svoje igrace blati javno. Sramota.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 mar 2010, 16:58, ukupno mijenjano 3 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2010, 16:57

"Mislim da njegova igra ima povezanosti s egoizmom. To i ne treba ponovno vidjeti na video zapisu, već odmah reagovati. Samo o njegovom angažmanu na treningu zavisi hoće li igrati u sljedećem kolu protiv Wolfsburga", rekao je Ragnick.
Haha, pa ko ce onda igrati? Mozda princeza ili sta? Ili Ba i Obasi na stakama?

Egoizam. Pa ima covjek najbolje ucitelje medju onim Brazilcima, nema ga sta cuditi.
Hoffenheimovci su blizu dnu tabele, pitam se, da li se oni ikad pitaju kako bi prosli ove sezone bez onih slabih 9 golova i 6 asistencija? Gdje bi sada stojali u tabeli? Borili bi se sa Herthom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 29 mar 2010, 16:58

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ragnick je takav uvijek bio.
I to je citava teorija.
Naravno da su i igraci krivi, ali mislim da ovakve izjave nisu ispravne. Vedi sigurno vec nema samopouzdanja, zato i jest puco jucer da dobije taj gol. E onda ovaj kreten stavlja jos veci pritisak na njega. A sjetite se prosle sezone, Hoffenheim je bio prvi i Vedo se povrijedi i Rangnick pola godine nema rijesenja za to. Doveo onog jadnog Sanoga kao zamjenu za Ibisevica?! Mislim da treba dobit otkaz sto prije, covjek je se napuho i ocito je da vise ne zna sta da radi sa ekipom.
ah,da najveci transfer promasaj onaj neki VUKCEVIC sta je ono kuku majko,pa onaj koda igra fudbal za sebe????ja iskreno veceg ANTITALENTA i egoiste nisam vidio...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 33 gosta.