FK Drina Zvornik

Ex1t
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Ex1t » 14 feb 2015, 15:03

Ovaj Rustemovic se dosta dobro nametnuo na ovim pripremama kod nas u veoma jakoj konkurenciji. Imali ste vi izgleda solidnu ekipicu... steta sto vas j@bu finansije i bice izgleda grcevita borba za opstanak.
Numquam Desistemus!

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 15 feb 2015, 21:52

Mislim da Rustemovic ima kvalitet za Sarajevo i ocekujem od njega da uskoro zaigra u prvoj postavi iako je konkurencija veoma jako ali ako bude zdrav Dino ce sigurno predstavljati veliko pojacanje za vas. Sto se tice Drine mislim da je ekipa iz jesenjeg dijela morala da osvoji nekoliko bodova vise, jer pogledajmo gdje su otisli nosioci igre: Rustemovic (Sarajevo), Uzelac (Zeljeznicar, Radovic (Vojvodina), Eric (Rad)... Trenutno Drina je prema mome misljenju dobro odradila prelazni rok. Pojacanja su se za sad pokazala veoma korektno. Bice veoma tesko sto se tice borbe za opstanak jer trenutno niko nije odustao od borbe za opstanak, svi su se pojacali. Za nas ce prva cetiri kola biti veoma vazna (Velez d, Zrinjski g, Mladost d, Radnik g). Sa sest bodova iz ove cetiri utakmice bi napravili krupan korak ka opstank. Sve preko toga bi bilo odlicno.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 15 feb 2015, 21:56

Fudbaleri Drine danas su u Tuzli odigrali prijateljsku utakmicu sa ekipom Buducnosti iz Banovica i slavili sa 2:0.Strelci za Drinu su bili Boskovic i Ilic. Narednih pet dana fudbaleri Drine provesce u etno selu Stanisic gdje ce nastaviti sa pripremama za nastavak sezone

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 15 feb 2015, 22:46

Da li vi ista dobiste za ta 4 igraca il su svi po isteku ugovora otisli? Ovo ce i samom tebi pokazati ozbiljnost kluba. Jedno je sigurno da ste imali/imate dosta dobrog "smekera" za kvalitet. Ako je ta ista osoba/e tu, onda ni opstanak vjerovatno ne bi trebao doci u pitanje. :wave:
Numquam Desistemus!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 15 feb 2015, 22:55

I Colovic sto je dosao kod nas u Tuzlu dosta dobar igraac, bgm dobro se ovi vasi igraci prodase Sarajevo, Zeljo, Slobodaa, Rad, Vojvodina sve dobrii timovi.Samo nastavite da pravite igrace poput Dine, Stefana i ostalii :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 feb 2015, 08:48

fukarezv je napisao/la:I Colovic sto je dosao kod nas u Tuzlu dosta dobar igraac, bgm dobro se ovi vasi igraci prodase Sarajevo, Zeljo, Slobodaa, Rad, Vojvodina sve dobrii timovi.Samo nastavite da pravite igrace poput Dine, Stefana i ostalii :D
Sto se Colovica tice,na polusezoni su u Drini odlucili da mu se zahvale na saradnji i da je slobodan u izboru nove sredine.Vjeruj mi ,necete imati puno koristi od njega!
Pri tome ne mislim da fudbalske kvalitete,ali momak jednostavno nema nikakve odgovornosti u igri.Najblaze receno nema nikakvu fudbalsku inteligenciju,i ne koristi mozak.
Mozda je dobar momak i covjek,mozda je van terena izuzetno inteligentna osoba ali na terenu je barem nas unistio.
Garantujem da nas je kostao 3-4 boda samo on.Protiv Borca u Zvorniku ,kod rezultata 0-0 u trenutku kada smo imali
igraca vise i potpuno dominirali on je prisao igracu Borca na 30 cm od sudije i poceo da ga davi i udara bez ikakvog razloga.
Normalno da je dobio crveni karton,i naravno nije mogao cudom da se nacudi sto ga je sudija iskljucio.
To je bila kap koja je prelila casu i tada je odluceno da mu se zahvali na saradnji.I prije toga je napravio par slicnih gluposti.Zelim mu sve najbolje u nastavku karijere ,ali nama sigurno nece nedostajati!
Nemoj pogresno da me shvatis,ovo nije nista upereno protiv Slobode vidim da ste se fino pojacali i sigurno necete imati problema oko ostanka u PL.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 17 feb 2015, 22:20

Igrate sa nama generalku u subotu. Neka nam je sretno svima na Sokocu. :urnebes: :lol:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 18 feb 2015, 13:53

Pappy je napisao/la:Igrate sa nama generalku u subotu. Neka nam je sretno svima na Sokocu. :urnebes: :lol:
A ko ste vi :?: Znam da je planirano da u subotu igramo sa Napretkom iz DŠ

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 18 feb 2015, 14:37

Drina1945 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Igrate sa nama generalku u subotu. Neka nam je sretno svima na Sokocu. :urnebes: :lol:
Pappy je predstavnik FK Slavije :mrgreen: ,i ja sam mislio da igramo sa Napretkom,ovo je nesto novo.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 18 feb 2015, 15:13

flagrantus je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:
Pappy je predstavnik FK Slavije :mrgreen: ,i ja sam mislio da igramo sa Napretkom,ovo je nesto novo.
E ako je Slavija u pitanju ja mislim da do te utakmice neće doći, ja bih volio da griješim ali po onome što znam jeste da je naša strana otkazala taj susret, opet kažem, volio bih da griješim jer nam je potrebna jedna jaka utakmica pred Velež.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 feb 2015, 20:46

Ovo je rekao naš šef juče sa priprema. Mene je iznenadio izbor lokacije. Jeste da je na pola puta oboma, ali ne znam kakav im je teren gore, ima li snijega i ostalo.

Do subote je sve moguće, vidjećemo šta će naši odlučiti po povratku sa priprema.

matej187
Kontakt:

Post Postao/la matej187 » 19 feb 2015, 12:23

Pappy je napisao/la:Ovo je rekao naš šef juče sa priprema. Mene je iznenadio izbor lokacije. Jeste da je na pola puta oboma, ali ne znam kakav im je teren gore, ima li snijega i ostalo.

Do subote je sve moguće, vidjećemo šta će naši odlučiti po povratku sa priprema.
ma to su sve muljaže i kalkulacije, interesi viših moćnika

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 19 feb 2015, 22:16

Drina sutra u Loznici igra kontrolni meč protiv Napretka DŠ u 15 časova. Petak je uzet zbog toga što u subotu treneri iz kluba idu u Sarajevo na licenciranje.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 19 feb 2015, 22:25

Kakvo vam je stanje sa terenom,jeli bilo problema zbog zime i sl.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 19 feb 2015, 22:28

emil02in je napisao/la:Kakvo vam je stanje sa terenom,jeli bilo problema zbog zime i sl.
Šta znam, pravo da ti kažem on i bez zime izgleda loše, nadam se da će ovi lijepi dani doprinjeti da liči na nešto pred početak lige

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 23 feb 2015, 15:30

U generalnoj probi pred nastavak sezone u Premijer ligi fudbaleri Drine savladali su ekipu Napretka iz Donjeg Sepka, clana Prve lige RS sa 2:0. Strelci za Drinu su bili Nedeljkovic i Milenkovic.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 feb 2015, 11:03

Pozdrav za Zvornik :hmmmm:
Volio bih s obzirom da za dva dana igramo medjusobni mec,da mi neko napise kako stoje stvari u Zvorniku pred utakmicu.Znam da ste pisali o losim desavanjima ali mi se cini da se to malo sredilo.Iako sam ranije vec pisao o tome,ja vam zelim srecu u nastavku PL s tim da prvu zijanite :lol: ,jbg navijac sam sta drugo reci
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 26 feb 2015, 17:47

Hvala na željama svim, sem ove poslednje :D Vrijeme je da i mi pobjedimo nekoga na domaćem terenu. :lol: Što se tiče situacije malo je se popravila dovedena su sasvim korektna pojačanja i mislim da što se tiče igračkog kadra nismo ništa slabiji nego jesenas. Momci su veoma dobro odradili pripreme bez ijednog poraza tako da očekujem jednu veoma neizvjesnu utakmicu protiv Veleža i naravno našu pobjedu. :clap: Svi igrači su u kombinaciji za sastav osim Đerića koji pauzira zbog kartona. Još jedan pozdrav za navijače Veleža i želja da krenete sa pobedama tek od sledećeg kola.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 27 feb 2015, 20:32

Ovi sa portala sportsport.ba me uvijek nanove oduševe svojim poznavanjem ekipa. Čuj Boban Đerić napadač :clap: :clap: :lol: :lolno:

salmy

Post Postao/la salmy » 28 feb 2015, 10:33

Pozdrav Zvornicanima, kakvo je vrijeme danas, hocel se moc igrati utakmica normalno ili ce biti varijanta "vaterpolo".

Nadam se da nece biti grubih stratova od strane vasih igraca i da nece popi.dit kad pocnu padati golovi, naravno u vasoj mrezi :clap: :clap: :clap: .

Izvinite nije mi namjera provocirat, ali smo trenutno bolji za klasu od vas, pa neka vas sreca prati ali od 17 kola :salut: :salut:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.