Sport i TV
Re: Sport i TV
Na nekoliko nasih tv kuca jutros najave : Najzanimljiviji duel veceras - Dinamo- Juve
**** li vas dinamo u usta.
**** li vas dinamo u usta.
Meni je svako dobar osim onoga Borisa ili kako se već zove, šovinista, fašista itd.
Gledaćemo spektakl na Maksimiru, kakav BvB - Real, kome plaćam preplatu, đubrad retardirana.
Gledaćemo spektakl na Maksimiru, kakav BvB - Real, kome plaćam preplatu, đubrad retardirana.
Ma prije cu slusati engleze i njemce nego yebenog kemala ahmetovica i velida goool je spahu.
Pa donekle mogu razumjeti zašto prenose tu utakmicu, da bi se zadovoljile obe strane jelte
ali ironično je to što će veliki dio određenih gledatelja gledati na HRT-u tako da ti džabe ovaj prenos, samo ostadosmo uskraćeni za odličnu utakmicu.
a oni kojima je do juventusa i pjanića, lako je upaliti stream, bar to danas više nije problem.
a još bi samo falilo i pjanić da na klupi ostane, za puni ugođaj

a oni kojima je do juventusa i pjanića, lako je upaliti stream, bar to danas više nije problem.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: Odg: RE: Re: Sport i TV
HRT prenosi utakmice LP srijedom.rope11 je napisao/la:Pa donekle mogu razumjeti zašto prenose tu utakmicu, da bi se zadovoljile obe strane jelteali ironično je to što će veliki dio određenih gledatelja gledati na HRT-u tako da ti džabe ovaj prenos, samo ostadosmo uskraćeni za odličnu utakmicu.
Re: Odg: RE: Re: Sport i TV
U pravu si, prenose arene.Molders je napisao/la:HRT prenosi utakmice LP srijedom.rope11 je napisao/la:Pa donekle mogu razumjeti zašto prenose tu utakmicu, da bi se zadovoljile obe strane jelteali ironično je to što će veliki dio određenih gledatelja gledati na HRT-u tako da ti džabe ovaj prenos, samo ostadosmo uskraćeni za odličnu utakmicu.
onda to mjenja stvar

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Brat izdominirorope11 je napisao/la:Pa donekle mogu razumjeti zašto prenose tu utakmicu, da bi se zadovoljile obe strane jelteali ironično je to što će veliki dio određenih gledatelja gledati na HRT-u tako da ti džabe ovaj prenos, samo ostadosmo uskraćeni za odličnu utakmicu.

FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
Kawhi je napisao/la:Kako arene za kodija dobiti?
mislis kako ih gledati na kodiju?
Da.filip13 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kako arene za kodija dobiti?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Da.filip13 je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Kako arene za kodija dobiti?
croatia on demand,ja ih tu gledam
Hvala.filip13 je napisao/la: croatia on demand,ja ih tu gledam

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Hvala.filip13 je napisao/la: croatia on demand,ja ih tu gledam

Ja kad pokrenem bilo koji kanal na kodiju izbaci mi One or more items failed to play. Check the log file for details. I to me baš nervira.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Bassha je napisao/la:http://www.sportklub.rs/evrokup-na-sport-klubu

bice ludnica na sport klubu od kosarke,eurocup i euroliga,cak i isti dan
Ne radi ni kod mene taj addonarelinho je napisao/la:Ja kad pokrenem bilo koji kanal na kodiju izbaci mi One or more items failed to play. Check the log file for details. I to me baš nervira.
imate na Navi X, ukucajte u pretragu SrbijaSportMix1, tamo imate arene i sk, kod mene radi normalno
Forza Milan!
Australijska Liga na Areni Sport
Cekamo jos Meksicku AKOBOGDA na Sport Klubu

Cekamo jos Meksicku AKOBOGDA na Sport Klubu

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.