Vidim pocinje prozivanje drugih forumaša koji ne misle isto. Nice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa nismo ga džaba poslali u razvojnu ligu i klub.
Po meni najbolji na terenu. Trudi se, ulazi u sanse i ima ga svagdje po terenu..
Nije lako pritisak podnijet kad igras u Rejalu ili Barceloni.
Sta mu je pruzio, covjek dobijao i tamo minute na kapaljku. Necemo sad pretjerivat. Bayern je imao puno pravo da ga otkupi, ali znamo svi da nije.coelho41 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:06Mokesu, pošto si ti poznat kao veliki borac nakon svake bitke, upotrijebi svoje najjače oružje i izvuci nam malo starih postova šta se pisalo o Coutinhu na staroj temi, da se malo pošalimo.
Ja bih iskreno volio da Barca može pružiti Coutinhu ono što mu je Bayern pružio al dabogda.
CADENA SER |leorey je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:08Sta mu je pruzio, covjek dobijao i tamo minute na kapaljku. Necemo sad pretjerivat. Bayern je imao puno pravo da ga otkupi, ali znamo svi da nije.coelho41 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:06Mokesu, pošto si ti poznat kao veliki borac nakon svake bitke, upotrijebi svoje najjače oružje i izvuci nam malo starih postova šta se pisalo o Coutinhu na staroj temi, da se malo pošalimo.
Ja bih iskreno volio da Barca može pružiti Coutinhu ono što mu je Bayern pružio al dabogda.
Ali ovo sto igra ove sezone za Barcelonu je najbolje jos od Liverpoola.
Hahahahaha gasi sve !
Evo, nikakav problem.coelho41 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 23:06Mokesu, pošto si ti poznat kao veliki borac nakon svake bitke, upotrijebi svoje najjače oružje i izvuci nam malo starih postova šta se pisalo o Coutinhu na staroj temi, da se malo pošalimo.
Bayern je veći klub od Barce tako da mislim da znaju koju o hendlovanju pritiska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.