BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Petak 13,magla sta li če biti u ponedjeljak
-
- Kontakt:
Na stadionu nema ni 5% zeničana i Robijaša šošoni, šta pjenite .
Nama bi savez trebao dati cijelu juznu tribinu, pa da se vidi navijanje i ludovanje. Kakve qrine, ovo je 98% stadiona raje sa strane, obicni simpatizeri i ljakosi
Nemoj da jedete govanicu 
Nama bi savez trebao dati cijelu juznu tribinu, pa da se vidi navijanje i ludovanje. Kakve qrine, ovo je 98% stadiona raje sa strane, obicni simpatizeri i ljakosi

Briješća *hakkaDunne je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Ova bi reprezentacija bez Edina Džeke bila jedna velika k*rina. Toliko od mene. Sretno u Dublinu
Željino dijete iz Buljakovog Potoka jede igrače Irske, a drugi se šetkaju i glume igrače, al opet tim 'drugim' neko daje šansu i stalno ih zove u repku.
Edine, pljuvo sam te do sada, ali ti si BOG FUBALA U BOSNI I HERCEGOVINI. Ne daj Bože da smo spali samo na Vedu, kakva bi tek **** bili.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Moglo je ovo i bolje,ali sta je tu je.. mi nesto bolji u prvom poluvremenu,Irci se bolje snasli u magli i to je to. Nersjeseno je mozda i najrealniji rezultat,s tim sto je moglo ostati i 0:0 .
Mesa je pokusao sa dva napadaca,i tu je po meni pogrijesio,jer puno bolje igramo sa jednim napadacem,Vedo u ovoj utakmici realno nije nista pokazao,ali eto,Mesa je imao najbolje namjere...
Vraca se Besic,sto je dobro,nemamo suspendovanih igraca sto je takodjer dobro,i sta ja znam,uz ozbiljniji pristup kako od strane selektora tako i od strane igraca mozemo postici taj gol u Dablinu aBd.
Veceras nismo imali sredinu i to je najveci problem,Salihovic ili Medunjanin moraju igrati u Irskoj, a Vedo na klupu!
Vranjes je pokazao vise od Mujdze... ohladiti glave,zbiti redove i uz mnogo vece zalaganje i htjenje mozemo u Dablinu odigrati puno bolje,i moramo!
Mesa je pokusao sa dva napadaca,i tu je po meni pogrijesio,jer puno bolje igramo sa jednim napadacem,Vedo u ovoj utakmici realno nije nista pokazao,ali eto,Mesa je imao najbolje namjere...
Vraca se Besic,sto je dobro,nemamo suspendovanih igraca sto je takodjer dobro,i sta ja znam,uz ozbiljniji pristup kako od strane selektora tako i od strane igraca mozemo postici taj gol u Dablinu aBd.
Veceras nismo imali sredinu i to je najveci problem,Salihovic ili Medunjanin moraju igrati u Irskoj, a Vedo na klupu!
Vranjes je pokazao vise od Mujdze... ohladiti glave,zbiti redove i uz mnogo vece zalaganje i htjenje mozemo u Dablinu odigrati puno bolje,i moramo!
Dosta je bilo Ibisevica a vala i Zenice fuj. Bice bolje ljudi, nadam se prolazu dalje! Glavu gore, bolji smo bili kako god pogledas.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- invincible1921
- Kontakt:
Imamo sanse da prodjemo, al i dalje stojim iza cinjenica koje sam reko poslije i velsa, a kamol kipra.
Vedo nemam snage o njemu pisat vise., a sto se igre tice Mesa je prodo dva puta mu.da pod bubrege proslo je na srecu dva put ne moze dovijeka. Sad nek se vadi i poakze dal zna ili ne zna
Vedo nemam snage o njemu pisat vise., a sto se igre tice Mesa je prodo dva puta mu.da pod bubrege proslo je na srecu dva put ne moze dovijeka. Sad nek se vadi i poakze dal zna ili ne zna
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:U cemu je problem sta sam pogresno rekozenicacelik je napisao/la:Suti i mrs gradi svoju Sugavicu.......invincible1921 je napisao/la:Eto vam grotlo i zenica..bucnije kad se na Bajram namazu tiho prica u zadnjim safovima za vrijeme hudbe nego na stadionu![]()
Upravu si skorz. Kakvo grotlo, kakav huk s tribina koji ledi kost

Napuhana medisjka suplja. Gdje ce 12 hiljada ljudi da naprave neki huk ili atmosferu.
Ja ne znam vise, zasto se brukamo i igramo na stadionu koji je ruglo.
Ipak smo, eto ko malo vise respektovaniji u svijetu nego li je ranije bilo slucaj, ali brate kad ti svijet vidi gdje igras, nikako al, nikako te niko nece uzeti za obiljno.
Renovirati Kosevo il' novi stadion pravit' i zdravo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma kakav Pjanic, Miske za njega vanzemaljac, preporucujem da svi pogledate ovaj video i da usporedite...Bihac96 je napisao/la:Pjanic samo da odigra u uzvratu 80% onako kako igra u Romi mi cemo lagano proci,ali ako bude onaj Pjanic na kakvom smo navikli u repki mi nemamo sta trazit u Irskoj,lagano cemo ispast.Pjanicu moras proigrat moras,bez tebe smo ****
2:2 nakon produžetka idemo dalje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slušaj sad 'vamo i zapamtite ovu recenicu
Pobjeđujemo (i to glat) u Irskoj, pred njihovih 50 milja navijaca
...ništa neriješeno, vec pobjeda
slobodno me citirajte u ponedjeljak uvece
Pobjeđujemo (i to glat) u Irskoj, pred njihovih 50 milja navijaca

slobodno me citirajte u ponedjeljak uvece

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovo oranica?soccerfan je napisao/la:Zato što mi bolje igramo na pravom terenu i sa pravim navijačima, nego na ovoj oranici i pred pozorisnom publikom. Makar ta publika bila i protivnicka.
E bas. Ja sam 90 % siguran da prolazimo. Ovo veceras je bilo nemoguce za igru.
Koji si ti levat insan.
Oranacia ti u kuci sopstvenoj , levatino levatska.
BosnaE
- sagitarius
- Kontakt:
Znaci Zenica kriva za maglu, il ti je navijanje zakazalo, pa i ne bilo lose navijanje kad ima milion neki navijacki skupa, maloprije prolazim kraj stadiona neka "armija zmajeva" njih 20, od tog 10 djevojki..!?MCMXLVI je napisao/la:Dosta je bilo Ibisevica a vala i Zenice fuj. Bice bolje ljudi, nadam se prolazu dalje! Glavu gore, bolji smo bili kako god pogledas.
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 13 nov 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sta vam je sta placete, imamo jos jednu tekmu i vjerujem da mozemo pobjediti jer smo bolji od ovih levata,ne znam samo kako nam gol zabise.Sustina je da nismo imali ideje u veznom redu gdje je jedini tipicni veznjak bio pjanic,cocalic igro treceg stopera jbt tu nam je dosta kocilo mada je coca odigro vrhunski u odbrani.Vidim pljujete pjanica opet a ne kontate da je frajer sam u sredini bio i izlazak visce nas je pravo zajebo.Ne znam dal je bio umoran ili neka mesina odluka veze nemam prije da ce ovo prvo biti jer je letio fkt.Uglavnom vidjet cemo kako ce zavrsiti druga tekma pa onda bez obzira ne rezultat neki remont ekipe praviti dosta smo spori treba nam brzi igraca kao sto je visca kako bi mogli brze igrati.Bukvalno sve sto smo napravili doslo je sa desne strane.U drugoj tekmi u vrh napada gurnuti aru,dzeku i viscu,a iza njih besic pjanic i lulic,i na lijevog beka kolasinca i uvjeren sam da mozemo pobjediti.Irci igraju antifudbal ne zasluzuju oni da idu na euro prije nas.Puno ce se toga promjeniti u drugoj tekmi uvjeren sam u nasu korist abd.
na stadionu nema navijaca uopste, to sto neko dodje na utakmicu ne znaci da je navijac, osim manjeg dijela i to mozda fanatikosa svi ovi ostali su obicni simpatizeri, i 'strucnjaci' a to je vjerovatno uzrokovala cijena karata, koja je pocela strasno da raste unazad par godina tako da ona prava raja koja bi navijala jednostavno nema para i ne moze da dodje na tekmuConvicts1988 je napisao/la:Na stadionu nema ni 5% zeničana i Robijaša šošoni, šta pjenite .
Nama bi savez trebao dati cijelu juznu tribinu, pa da se vidi navijanje i ludovanje. Kakve qrine, ovo je 98% stadiona raje sa strane, obicni simpatizeri i ljakosiNemoj da jedete govanicu
edit: nesto ovako ce sutra i kod nas na Kosevu da bude jer zvanicno grupa HZ ne prati prijateljske utakmice i jednostavno cemo imati pozorisnu publiku i atmosferu
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 13 nov 2015, 23:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
Ako je zelio bas 4-4-2 onda je jedino Hodzic taj profil igraca. Omalen, brz igra jako puno defanzivno pomaze obrani. Realno bas takvog igraca smo trebali. Ibisevic je jako los defanzivno. Samo posto on nije debitovao prije nema nista od toga. Trebao je u poluvremenu da promjeni formaciju u 4-5-1. Sto se tice revansa bice jako tesko. Jedino Salihovic moze da iznenadi Irce. Medunjanin je prespor za onako sirok teren i ne igra defanzivu a Irci ce igrati jos brze nego nocas. Izgledao bi kao protiv Belgije. Medo je bio ko narucen za danasnju utakmici na desetki a iza njega Pjanic i zadnji vezni. Nadam se da ce Lulic i Visca izdrzati po krilima jos jednu utakmicu jer ocekuje ih jos puno veci pritisak bas preko krila i jako neugodan protivnik. Naravno nadamo se da je Besic spreman.Zuko je napisao/la:Bazdarevic je retardiran kao Safet Susic, hocemo ikad prestati igrati 4-4-2 to mi je glupo bilo kad je Ibisevic bio neki igrac a sad je jos gore pa de mi reci koja ozbiljna reprezentacija igra sa 2 centarfore? Mozda Uruguay ali nisam siguran mozda i kod njih se igra Suarez na krilo.
Stvarno ovo je preglupo Sunjic samo moze dati visoke lopte nema IQ visoki da bi izmislio nesto drugo, na vezni red nam fali jedan igrac da bi tu mogli dodavati a Ibisevic je toliko los i jos izgubi svaki duelu u zraku.
Izgubit cemo tamo.
Stvarno je velika sansa propustena. Valjda Salihovic proradi konacno i neki ludi gol Hajrovica u zadnjih 20 minuta jer nema ko drugi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 nov 2015, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
5 post kontra Zenice svakih 20 min od tebe bravo mozes i boljeMCMXLVI je napisao/la:Dosta je bilo Ibisevica a vala i Zenice fuj. Bice bolje ljudi, nadam se prolazu dalje! Glavu gore, bolji smo bili kako god pogledas.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Principatus
- Kontakt:
Tesko gledati ovo cmizdrenje.
Sad ce u Dublinu ogranicena Irska da se pretvori u Brazil, a mi u reprezentaciju koja ne zna zabiti gol.
Malo morgen.
Sad ce u Dublinu ogranicena Irska da se pretvori u Brazil, a mi u reprezentaciju koja ne zna zabiti gol.
Malo morgen.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Lulić 6 ...avenija je napisao/la:Begovic neocjenjen .
Mujdza 6/10
Spahic 7/10
Sunjic 6/10
Zukanovic 6/10
Pjanic 5/10
Cocalic 5/10
Visca 7/10
Lulic 6/10
Dzeko 9/10
Ibisevic 3/10
"We need to suffer. And we need to fight."
Ibisevic je totalno izgubljen i nekako su mi igrali kao zene. Gol smo glupo primili Sunjic sav izgubljen apsolutno nista nije ucinio kod gola a mogao je. Atmosfera rinaka of cna definitivno jug treba dati robiji a istok ostalim navijackim skupinama i da te dvije tribine vode navijanje tokom citave tekme a ne u par navrata.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: Daduli, dedo26, Lavcina, sirBobbyMoore i 32 gosta.