FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJO MOJA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 avg 2010, 17:58

Željovac je napisao/la:Šteta što se Ibro povrijedi. Ne ide mi u glavu da je tako opasno povrijedio rame odbranom šuta. A još kad se sjetim da mu je tako Amar i ruku slomio, što je isto baš čudno... Krhak je još. Karić bi ga trebao dostojno večeras zamijeniti, ali nadam se da neće imati priliku da pokaže šta zna. Bilo kakva pobjeda je super, a kantanje je super poželjno. Da se malo spuste ovi superstari Zvijezde.

Na tribinama u Lukavici su i članovi stručnog štaba Željezničara Almir Memić i Dino Đurbuzović...
a sta mislis zbog cega

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 08 avg 2010, 18:20

Neki jos nisu svjesni koliko Lazar znaci ovoj ekipi..samo balavci i ljudi koji nemaju osnovno fudbalsko znanje mogu pricat protiv Lazara..vide Lazu s juga kako trci i kako nekad pogrijesi pas i odma jebu lazi sve po spisku...a nevide koliko Lazo rastereti Viscu,nevide da Lazu cuvaju uvijek 2 igraca,nevide sto lazo sacuva loptu gdje bi se i Drogba dobro morao namuciti da je sacuva..vjerujte Amaru je Lazo bitan kao Visca i Zeba..ako mislite da Rovcanin moze uraditi posao na terenu kao sto moze Lazo onda nema svrhe raspravljati se..Rovcanin ima neke druge kvalitete, brz je al nema sanse da on moze igrati kao sto Lazo igra..Rovcanin moze igrati samo na Viscinoj poziciji..krilnog napadaca..al to nema sanse da moze igrat jer je visca trenutno broj 1 u ovoj ekipi i Lazo ima veliku ulogu zbog toga sto on ovako dobro igra..nemogu da vjerujem kako neki nevide koliko puta Lazo omoguci Visci da ide 1na 1 na igraca..shvatite da Amar bazira igru na Lazaru da ima drugacijeg igraca,igraca drugih kvaliteta igrali bi drugacije al nema takvih igraca i pomirite se s tim!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 avg 2010, 18:26

Hoce li udruzenje raditi do utakmice veceras ???
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 18:28

Željo.ba, jesi li gledao revanš protiv Hapoela? Ne mora Rovčanin igrati KAO što Lazar igra, ali istu poziciju može igrati itekako uspješno. Da je toliko nekonkurentan za poziciju špica, kako ti kažeš, ne bi ga Amar ni stavljao protiv Hapoela ili protiv Čapljine. U istoj formaciji! Da Lazar u tih par prijateljskih nije zabio 2 gola(jedan s klupe, drugi ne znam), sad bismo ga sigurno gledali na klupi. Nije ni blizu to kako ti kažeš, da je Lazar nešto nezamjenjiv Rovčaninom. Sad očekujem da mnogi ovdje prepoznaju omalovažavanje Lazara :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 08 avg 2010, 18:29

vodi lazara kuci molim te,ja kad vidim da on igra meni je muka

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 avg 2010, 18:41

Željovac je napisao/la:Željo.ba, jesi li gledao revanš protiv Hapoela? Ne mora Rovčanin igrati KAO što Lazar igra, ali istu poziciju može igrati itekako uspješno. Da je toliko nekonkurentan za poziciju špica, kako ti kažeš, ne bi ga Amar ni stavljao protiv Hapoela ili protiv Čapljine. U istoj formaciji! Da Lazar u tih par prijateljskih nije zabio 2 gola(jedan s klupe, drugi ne znam), sad bismo ga sigurno gledali na klupi. Nije ni blizu to kako ti kažeš, da je Lazar nešto nezamjenjiv Rovčaninom. Sad očekujem da mnogi ovdje prepoznaju omalovažavanje Lazara :roll:
sasvim slucajno sam cuo kad je amar reko da nije lazara prosle godine ne bi donjeli boda sa gostovanja,pametnom dosta...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 08 avg 2010, 18:42

lazar je klasicni centarfor sidras.dobar u skoku,dobar ledjima okrenut prema golu,jak u duelu.od njega se ne moze ocekivati da uzme loptu prodje igraca i zabije,jer jednostavno nije taj tip.on igra za ekipu i ekipa za njega.mislim da previse serete protiv lazara.osim igra sa jednim napadacem.ako obratite paznju sve vise ekipa u svijetu igra tako.zeljo takodjer igra sa jednim razigravacem i 2 brza krila.upravo ta krila treba da prolaze igrace a ne lazar i da njemu stimaju sanse.iskreno i meni se svidja rovcanin kako igra,njegovo zalaganje,i volio bi da igramo sa 2 napadaca,ali amar bolje zna od nas sviju sta ko moze.bolje nemamo ,ne znam koliko jos moze alen mesanovic,ali bolje nemamo
VOLIM TE ŽELJO

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 08 avg 2010, 18:44

bio sam na tekmi i Rovcanin je bio ponajbolji igrac zelje iz jednog jedinog razloga..jel zeljo imao ista konkretno u toj utakmici?? Rovcanin moze vise trcat brzi je hitriji od Laze..tu tekmu zeljo je bio u podredjenoj ulozi tu je bilo samo da sto manje primimo..ljudi nisu htjeli da pridju golu kako treba..svi su bili dole on jedini u spicu samo i ganjao kao pas..,ja Lazara nebranim i nemislim da je igracina kao sto vi mislite ja sam samo realan i kazem da nema Zeljo boljeg...Alen je pri kraju da se vrati al treba mu jos i zato gov za Lazu da treba da igra..kad igramo kuci kad treba da iskoriste sav potencijal Visce i zebe tad lazo primi sacuva odigra..to ja gov ja samo mislim da Rovcanin nije taj tip igraca koji to moze odraditi..ponavljam:Rovcanin ima neke druge kvalitete od Laze!!!mojne mi trpat rijeci usta niko!!!ja pisem konkretno nesto a ne kao pola vas sve spameri!!pisite nesto sa argumentima a da da vodim lazu kuci **** te Lazo!!zeljovac ti si medju rijetkim koji pise nesto konkretno ovdje i pametno..nije frka majstore imamo malo razlicito misljenje i ok..svako ima svoje!!postujem to!!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 08 avg 2010, 18:46

sta kazete lazo nosa trojicu na ledima jel hahahahha pa vidio sam ja moze nosati ovu djecicu i hadalje iz nase lige,ali dode hapoel i lazu svaki napad na guzici :D

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 08 avg 2010, 18:48

vjeran1987 je napisao/la:vodi lazara kuci molim te,ja kad vidim da on igra meni je muka
Nije modna pista jbt šta se više furate protiv Laze :?: Nije ti bilo muka kad smo se sa Dialibom u napadu borili za opstanak? Nismo mogli boda sa strane jbt donijeti godinama, pa ti vidi malo brzo zaboravljaš neke malere! Dok ne dodje kvalitetniji napadač na njegovo mjesto Lazo mora imati podršku svih nas, bezrezervnu.
Dok deremo guzove premijerligašima i osvajamo titule baš me briga koga će Amar odabrati pa makar to bio i ti :D !
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 avg 2010, 20:52

Karić brani :?:Ima li igdje radio prenosa :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 08 avg 2010, 21:46

hoće li taj gol pasti štrumfovi?
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 avg 2010, 21:49

nemanja je napisao/la:hoće li taj gol pasti štrumfovi?
GOOOOOOOOOOOL! Beslija 1-0!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 avg 2010, 21:49

Evo ga konacno... Beslija :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 08 avg 2010, 21:51

goo bolesnice jel ti gore sada ? ak jest drago mi je

nemanja
Kontakt:

Post Postao/la nemanja » 08 avg 2010, 21:52

bh_navijac je napisao/la:
alo majmune smiri se igro sam keca.........
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 avg 2010, 21:52

Haha Visca 2-0!! :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 08 avg 2010, 21:56

nemanja je napisao/la:
bh_navijac je napisao/la:
alo majmune smiri se igro sam keca.........
e bijednice bijednice .......

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 avg 2010, 22:18

plavi dominiraju bh-fudbalom :D jaki smo ko zemlja :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 08 avg 2010, 22:21

cestitke na pobijedi...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.