Kad on odluci da je dosta onda ce pobjediti, a do tad pusta malo Nicka da se nada
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zverev brutalno servira
75% ubačenog i 88% osvojenih na prvi... Isnerove brojke
75% ubačenog i 88% osvojenih na prvi... Isnerove brojke

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Da, faktički muku mučio sa servisom do početka AO, na ATP Cupu je bio užasan
Izgleda da je pritisak bio problem. Sad kad niko od njega ništa ne očekuje igra najbolji slem u karijeri za sad.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zverev napokon igra onako kako se ocekuje od njega i kako moze, nismo dzabe vecina nas ovdje na anketi glasali za njega kao buduceg No1 

-
Lako je biti general poslije bitke, sto bi moj jaran Bodinjo rekao... 

Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 27 jan 2020, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.
jest jest..pa ce ga Stan preslusati ko malo dijete i tako svaki put ...kad shvatite da je nexg gen kita obicna bice vam lakse...ne treba kreciti ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako ih Šefkija skida k'o glinene golubove. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nebo i zemlja Kirdzo i prvog seta i ovo poslije. Bolje se krece, stabilniji je u relijima, ne izbacuje gluposti napolje. Jos ako ritern malo popravi, Rafa bi mogo najebat.
kakav mec 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Odlican mec na RL areni, bice ovo gusto do zadnjeg poena
- BosniaBoston
- Kontakt:
Wawrinka je Federer licno za sve ove nextgen prdimahovine zajedno
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
@Virtobosanskazvijer je napisao/la: ↑26 jan 2020, 20:35Iz ovog posta zakljucujem da ipak sumnjas u pobjedu Zvereva!bodi123 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 20:24Zverev ako ne bude dovoljno agresivan te ako ne bude on taj koji će prvi preuzimati rizik i traziti linije zijan mu je zagarantovan, u to sam uvjeren i to je sigurno ko ponedjeljak sutra.
Pod moranje mu je da počne udarat lopticu jače i rizičnije, Rublo će ga samljet ako bude ko po jajima prebacivao i mazio loptice te čekao greške protivnika, kako to često ima običaj raditi na slemovima, potpuno se pogubi i nema pojma šta treba igrat.
Saša je bolji igrač i ako ispuni ovo što sam iznad naveo trebao bi dobiti. Medjutim, mali milion je upitnika iznad njegove igre i faktora koji mogu sad pa sad okrenut meč u kontra smjeru. Zbog toga i bookiji daju 50-50 šanse. I raspad je itekako moguć, kao i to da ga Rublo raznese jer je ovaj previše pasivan... baš me zanima s kojim će pristupom ući u meč, to mu je od krucijalnog značaja.
Dobio je relativno lagano sva 3 meča i to je znak da mu je baš nezgodan matchup što nije teško zaključit. Servis pravi veliku razliku u korist Zvereva.![]()
![]()
Nemoj mi ako ovo, ako ono...
Nadam se da ce neko i poslusati i uzeti lovu, to je grehota ne iskoristiti, kv 2.05-2.10 na 500 maca 1000 dobijes.
Kakav raspad da bude Zvereva protiv Rubleva koji ne lici na sebe kad igra protiv Sasche, jer nema odgovor na njegovu razbijacku igru, ako si gledao medjusobne meceve, jasno se vidi.
Znas da ja gotivim Rubleva otkad ga niko nije gotivio, ali nema on u ovom mecu sta traziti, vjeruj mi na rijec, kakvih 50-50 sanse, samo po kv i ni po cemu vise.![]()
Pa jel ovo bio dovoljan znak da me se poslusa, u analizi sam cak naglasio da je jedini par koji tipujem od svih i da je poklon za iskoristiti kv 2.05-2.10 i ko ima para da natrpa 100 puta ponovio.
Jbg, vidjeli me na djelu 1000 puta i opet mi ne vjeruju ljudi.

Samo zbog ovog underhand servisa će spušit break.
za 5 zivota oni ne bi uzeli GS u eri velike trojke kao sto je to uradio Stan...pa imas jednog Mareja ...sve su to smijesna djeca ciji je vrhunac neki masters dok se ovi ne oproste ...i onda ce postati kao zenski tenis svako svakogBosniaBoston je napisao/la: ↑27 jan 2020, 11:09Wawrinka je Federer licno za sve ove nextgen prdimahovine zajedno

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakva budaletina
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Propušta previše, al ovo je sudjeno da se vuče po TB isto ko i na Wimbledonu, preslikan meč čak i rezultat isti za sad
Zabave ne manjka s ovom budalom nikad

Zabave ne manjka s ovom budalom nikad

najbolji mec za mene do sada !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mora bit dobro cim je i Kirdzo poceo igrat. Da je nastavio sa igrom iz prvog seta vec bi se pozdravljali na mrezi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.