FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 16:46

elSaik je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
elSaik je napisao/la: Pa da nije završena ne bi bio snimak.
Ne govori momak baš najbolji bosanski. ;) A za Kudu, nema šanse da ga je zabio. Sad ću baš pročešljati utakmice protiv Orašja. Znao bih 100% da jeste. Zabio je Amir Spahić jedan gol glavom. ako te to možda zbunilo.

2008. protiv Orašja za 2:1 su zabili Rovčanin i Bekrić. Rovčanin šutao izvan 16, odbila se lopta i prevarila golmana. A kod drugo gola Cocalić lijevom pogodio prečku i Bekrić završio odbijenu loptu isto sa nekih 16 m.
Jah,... http://www.jadransoccer.com/200708/Bosn ... htm#spiel7
Jah! Čovječe, bio sam na utakmici. Samo sam se podsjetio tekstualnim prenosom sportsport.ba
Šta mi ima ovaj jadrannešto govoriti?!

Evo ovdje na 5:27 imaš tu akciju, ali se ne vidi strijelac. Možda ti prizove sjećanje, ako si bio na utakmici.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 16:52

otpravniče, zamijetiću samo da si kontradiktoran. Postavljaš mi pitanja, ali te moje mišljenje ne zanima :lol:
Ne znam zašto uopšte pišeš kilometarski post, boldiraš, pišeš velikim slovima, ako te moje mišljenje ne zanima. :roll:
Nemaš mi šta ti govoriti o Lazarovim spuštenim loptama, jer sam ga ovdje prvi nahvalio upravo zbog toga, nakon Olimpika. U revanšu protiv Hapoela se nije morala mijenjati nikakva koncepcija, a i da ono jeste bila promjena, sigurno nije bila nagore. Napisao bih ti još štošta, ali te moje mišljenje ne zanima. :cry:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 16:53

Željovac je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Željovac je napisao/la: Ne govori momak baš najbolji bosanski. ;) A za Kudu, nema šanse da ga je zabio. Sad ću baš pročešljati utakmice protiv Orašja. Znao bih 100% da jeste. Zabio je Amir Spahić jedan gol glavom. ako te to možda zbunilo.

2008. protiv Orašja za 2:1 su zabili Rovčanin i Bekrić. Rovčanin šutao izvan 16, odbila se lopta i prevarila golmana. A kod drugo gola Cocalić lijevom pogodio prečku i Bekrić završio odbijenu loptu isto sa nekih 16 m.
Jah,... http://www.jadransoccer.com/200708/Bosn ... htm#spiel7
Jah! Čovječe, bio sam na utakmici. Samo sam se podsjetio tekstualnim prenosom sportsport.ba
Šta mi ima ovaj jadrannešto govoriti?!

Evo ovdje na 5:27 imaš tu akciju, ali se ne vidi strijelac. Možda ti prizove sjećanje, ako si bio na utakmici.

Taj susret koji ti spominješ, ne da nije utakmica, nego nije ta sezona uopšte. Ali da je to tako, ti bi to znao 100%.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 16:55

elSaik je napisao/la:Taj susret koji ti spominješ, ne da nije utakmica, nego nije ta sezona uopšte. Ali da je to tako, ti bi to znao 100%.
Do mene. Ista godina, isti rezultat, pa čak i strijelac drugog gola(Rovčanin). Moram opet da se prisjetim :mrgreen:
Ne pravi se pametan, jesi li kao dokazao da nisam bio na toj utakmici?! Što pričaš napamet?! Bio sam na svakoj i znaću dosta detalja, čim se malo prisjetim :mrgreen:

Visca el Višća!

drug

Post Postao/la drug » 08 avg 2010, 16:58

Ima li iko video Željo - Modriča 4:1 kad su oni uzeli titulu??? Volio bih opet pogledat one Štiliceve majstorije...kako je sutao slobodnjake te polusezone :o

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 08 avg 2010, 16:59

svaka cast Otpravnice :!:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 17:01

Željovac je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Taj susret koji ti spominješ, ne da nije utakmica, nego nije ta sezona uopšte. Ali da je to tako, ti bi to znao 100%.
Do mene. Ista godina, isti rezultat, pa čak i strijelac drugog gola(Rovčanin). Moram opet da se prisjetim :mrgreen:
Ne pravi se pametan, jesi li kao dokazao da nisam bio na toj utakmici?! Što pričaš napamet?! Bio sam na svakoj i znaću dosta detalja, čim se malo prisjetim :mrgreen:
Ti si počeo sa bahatim "da se to desilo ja bih 100% znao" umjesto da si prvo provjerio sve tekme. ;)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 08 avg 2010, 17:01

Sta koga boli iskreno ko je dao neki tamo go nekom tamo Orasju neke tamo godine, pa nisam pacijent da pamtim takve stvari, treba jos da se sjecam sta sam ima na sebi na toj utakmici. Nemogu da vjerujem cime se zamarate i oko cega su sve ljudi spremni da se prepiru ili sta vec...

Jedna onako zanimljiva cinenjica je da igramo za 3 i po sata prvu tekmu sezone na svojoj Grbavici!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 17:03

Pogledao sam malo. Sjećam se gola Rovčanina od prečku. Bio snijeg i prazan jug(zbog snijega ili bojkota, ne sjećam se). To mu je bio prvijenac, ako ne i debi. Imao u drugom poluvremenu još par 100% šansi, izlazio sam na golmana. Ekstra odigrao. Gola Kuduzovića nikako ne mogu da se sjetim. Ali zabio ga je.

Nije to bilo ništa bahato, ali sam očito pogriješio u procjeni. Mislio sam da bih se toga sjetio. Nije svakako razlog da pogađaš da nisam bio na utakmici.

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 17:04

Avanes je napisao/la:Sta koga boli iskreno ko je dao neki tamo go nekom tamo Orasju neke tamo godine, pa nisam pacijent da pamtim takve stvari, treba jos da se sjecam sta sam ima na sebi na toj utakmici. Nemogu da vjerujem cime se zamarate i oko cega su sve ljudi spremni da se prepiru ili sta vec...

Jedna onako zanimljiva cinenjica je da igramo za 3 i po sata prvu tekmu sezone na svojoj Grbavici!
Svako se zamara oko onoga za šta smatra da se treba zamarati. :geek:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 avg 2010, 17:07

elSaik je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Sta koga boli iskreno ko je dao neki tamo go nekom tamo Orasju neke tamo godine, pa nisam pacijent da pamtim takve stvari, treba jos da se sjecam sta sam ima na sebi na toj utakmici. Nemogu da vjerujem cime se zamarate i oko cega su sve ljudi spremni da se prepiru ili sta vec...

mene zamaraju cjene karata , ovi jedni kazu pet , drugi sedam , nemosh im ugodit :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 17:07

Na 2:12 je gol Rovčanina sa te utakmice. Pogodio i stativu u 2. pol.(također prikazano na videu)
I gledam sad, kad smo Slaviju mlatnuli 4:0, Rovčanin imao 3 asistencije. Nesebičnost na djelu.

[youtube][/youtube]

Visca el Višća!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 08 avg 2010, 17:09

samir_tm87 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:

mene zamaraju cjene karata , ovi jedni kazu pet , drugi sedam , nemosh im ugodit :D
Pet. :)

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 08 avg 2010, 17:20

Željovac je napisao/la:otpravniče, zamijetiću samo da si kontradiktoran. Postavljaš mi pitanja, ali te moje mišljenje ne zanima :lol:
Ne znam zašto uopšte pišeš kilometarski post, boldiraš, pišeš velikim slovima, ako te moje mišljenje ne zanima. :roll:
Nemaš mi šta ti govoriti o Lazarovim spuštenim loptama, jer sam ga ovdje prvi nahvalio upravo zbog toga, nakon Olimpika. U revanšu protiv Hapoela se nije morala mijenjati nikakva koncepcija, a i da ono jeste bila promjena, sigurno nije bila nagore. Napisao bih ti još štošta, ali te moje mišljenje ne zanima. :cry:
Bojim se da ćeš početi filozofirati, pa je zato bilo jedno pitanje, mada sam ti već sam dao odgovor. 100% :D
Dobro je sad si ga počeo hvaliti, a kad zabije 2 komada dizaćeš ga u zvijezde ko neki...
Toliko o tvom mišljenju, a ni istorija ti ne ide bas...Po tebi je trebalo odmah otjerati Škrbu kad mu je Radanović dao gol iza centra? Sreća pa tad nije bilo foruma a ni tebe da pljuješ! :D
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 17:28

Pa šta sad, zanima te moje mišljenje?! Evo malo filozofije: pojam "filozofiranje" se kod nas često koristi bez ikakvog značenja kad želiš da omalovažiš nekoga ko bi te uvijek izargumentovao. Pa kažeš onda u nemoći: "nemoj mi filozofije"! :mrgreen: 8-)
I nisi me nimalo zaplašio svojim godinama i poznavanjem Škrbe i koga sve ne. ;) Ja aktivno pratim ŽELJU od kraja rata pa na ovamo i vjerovatno sam dosta mlađi od tebe. A istoriju nisam ni spominjao, pa da zaključiš da mi ne ide. Ono o čemu sam govorio je vrlo univerzalno i nema apsolutno nikakve veze sa slučajevima Škrbe, Radanovića i koga sve ne...

Ako Lazar bude strašno igrao, strašno ću ga i hvaliti. Mislim da je to vrlo pošteno i konzistentno, a ne, kako ti pokušavaš da kažeš, nedosljedno.

Visca el Višća!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 avg 2010, 17:32

Otpravnik vozova jedan je od nas :) P.S Lazar dominira
1921-2011

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 avg 2010, 17:34

Stole nasao sam sliku!
slika
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 08 avg 2010, 17:39

Srce_Tebi je napisao/la:Veceras x nerijeseno na grbavici i bilinom polju
ti mora da se salis, celik mozda i uzme bod :D ali sampionska plava lokomotiva je nezaustavljiva!!!!!!!!!!!!
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 08 avg 2010, 17:41

Željovac je napisao/la:Pa šta sad, zanima te moje mišljenje?! Evo malo filozofije: pojam "filozofiranje" se kod nas često koristi bez ikakvog značenja kad želiš da omalovažiš nekoga ko bi te uvijek izargumentovao. Pa kažeš onda u nemoći: "nemoj mi filozofije"! :mrgreen: 8-)
I nisi me nimalo zaplašio svojim godinama i poznavanjem Škrbe i koga sve ne. ;) Ja aktivno pratim ŽELJU od kraja rata pa na ovamo i vjerovatno sam dosta mlađi od tebe. A istoriju nisam ni spominjao, pa da zaključiš da mi ne ide. Ono o čemu sam govorio je vrlo univerzalno i nema apsolutno nikakve veze sa slučajevima Škrbe, Radanovića i koga sve ne...

Ako Lazar bude strašno igrao, strašno ću ga i hvaliti. Mislim da je to vrlo pošteno i konzistentno, a ne, kako ti pokušavaš da kažeš, nedosljedno.

Dobro Željovac sve si mi rekao. Samo ćeš malo više hvaliti našu djecu što je i normalno!

PS Sretno nam večeras! 5:1 ;)
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 avg 2010, 17:48

Šteta što se Ibro povrijedi. Ne ide mi u glavu da je tako opasno povrijedio rame odbranom šuta. A još kad se sjetim da mu je tako Amar i ruku slomio, što je isto baš čudno... Krhak je još. Karić bi ga trebao dostojno večeras zamijeniti, ali nadam se da neće imati priliku da pokaže šta zna. Bilo kakva pobjeda je super, a kantanje je super poželjno. Da se malo spuste ovi superstari Zvijezde.

Na tribinama u Lukavici su i članovi stručnog štaba Željezničara Almir Memić i Dino Đurbuzović...

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.