Nismo mi navikli na ovo.

De buraz, kakav je to komentar za Fejushaman7 je napisao/la:Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.
Mostarski Feja, jedan je mostarski feja, mostarskiiii feeeeejaaaaa, jedan je mostarski feeejaaa
Feju treba hvaliti,skandirat,odavati mu priznanje za rad do sada,ali o nekoj nagradi ce mo razmisljati tek ako osvojimo nesto(nadam se ove godine konacno).Ima i uprava tu zasluga dovodjenjem dosta kvalitetnijih igraca(nego ranije).rodjenisa je napisao/la:Volio bih cuti vase misljenje RAja o ideji da nagradimo nekim gestom naseg Feju u toku ili na kraju utakmice protiv MVO.Stvarno mislim da je covjek zasluzio da ga opjevamo,napravio je malo cudo i ja sam sretan sto ga imamo.On je garant dobrih rezultata u narednom periodu.
Feja majstore Red Army je uz tebe
Ovo se na Engleze furamo, jel?shaman7 je napisao/la:Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.
Mostarski Feja, jedan je mostarski feja, mostarskiiii feeeeejaaaaa, jedan je mostarski feeejaaa
Samo se zezam, Feja je šampion, nemoj misliti da sam ja ozbiljanrodjenisa je napisao/la:De buraz, kakav je to komentar za Fejushaman7 je napisao/la:Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.
Pa to je uvredljiv komentar, obzirnije to malo ako mozes
Zovni u klub i pitaj, ili im pošalji mail.Ako ti treba neka pomoć pošalji mi privatnu poruku.emil02in je napisao/la:Ljudi zna li neko koliko im treba za člansku,evo sad će skoro mjesec kako sam uplatio a nema je još,treba da dođe poštom na moju adresu?
+1konjicanin01 je napisao/la:Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.
Brato ja mislim da nam 8 pobjeda u nizu dok cekamo devetu daje pravo da svi kolektivno izvadimo qurcine i drkamo ga na forumu od dragostikonjicanin01 je napisao/la:Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.
Da malo bolje pratiš vidio bi da je mnogo nas sretno zbog rostera i nada se nekim pozitivnim stvarima koje bi tek trebale da uslijede. Vidio bi da je nas nekoliko pisalo i o toj Mladosti kao o protivniku kojeg se treba pobjediti ali i zadatku koji je pred nama. Ništa se neće dobiti na lijepe oči i vjerujem da je to svima nama jasno.konjicanin01 je napisao/la:Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.