RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2014, 12:34

Bježi :facepalm: nećemo se igrat' više. :nene:
Nismo mi navikli na ovo. :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 avg 2014, 14:58

Volio bih cuti vase misljenje RAja o ideji da nagradimo nekim gestom naseg Feju u toku ili na kraju utakmice protiv MVO.Stvarno mislim da je covjek zasluzio da ga opjevamo,napravio je malo cudo i ja sam sretan sto ga imamo.On je garant dobrih rezultata u narednom periodu.
Feja majstore Red Army je uz tebe :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 avg 2014, 15:08

Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.

Mostarski Feja, jedan je mostarski feja, mostarskiiii feeeeejaaaaa, jedan je mostarski feeejaaa

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 avg 2014, 15:18

shaman7 je napisao/la:Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.

Mostarski Feja, jedan je mostarski feja, mostarskiiii feeeeejaaaaa, jedan je mostarski feeejaaa
De buraz, kakav je to komentar za Feju
Pa to je uvredljiv komentar, obzirnije to malo ako mozes

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 avg 2014, 15:26

Sta je ,uhvatile vas slatke muke :lol: :lol: .Kako je jadnom Feji sada izabrati prvih 11. ;) Sada je isto dobra stvar sto se ne moramo stediti na zutim kartonima(znam da je Merza rekorder u ovim stvarima),vazda ima neko slican da uskoci ko zapeta puska.Ovo nismo imali odavno ovako,cak i par godina prije rata,a poslije rata da i ne govorim.Samo treba to jos malo uigrati(a nesumnjam u Feju).Po meni Haurdic zasluzuje mjesto u prvih 11,ne znam gdje ce te ga staviti ali utrpajte ga negdje :) (gledo sam ga samo nekoliko puta i bio je jako dobar iako je tada bio jako mlad ,nadam se da je sada jos bolji)Za mne su Nikolic i Popovic nepoznanica,ko ih je gledo nek nesto vise napisu o njima. :roll:

Moj neki sastav bi bio

Djokic na golu(ako nista iskusniji je puno)mada mozda treba Feja obadvojici davati sansu ko sto treneri rade u EPL
Bekovi Maletic i Skahic(ovo je za gostujuci teren jer ovaj moze igrati i beka a puno je bolji od Peje u defanzivi a Peja nek igra kuci beka jer je bolji u ofanzivi,takav imam utisak)
Stoperi Skaljic i Merzic
Defanzivni vezni Nikolic i Haurdic
Krila ;Hebibovic i Vlada
Spic:Popovic ili Jankovic(ko bude bolji od ove dvoice a kasnije u drugom poluvremenu davati sansu Maci )
E sad ako igramo kuci tu jus ubaciti Blagoja kao centralni vezni,ili ako igramo u gostima kod neke malo jace ekipe ubaciti jos Zolja da odbrana bude cvrsca,pogotovo da ima ko skakati na ubacaje sa strane

Od ovih igraca se moze napraviti milion kombinacija jer imamo dosta kvalitetnih igraca ali i dosta polivalentnih tako da se moze napraviti dosta kombinacija ne vezano fali li nam neko ili ne.
Ovo mi daje nadu da ce mo ove godine rusiti sve rekorde(sto kaze Radovan).
Nek smo i ovo docekali u 3 PM vise :tokralju: ,ali moramo to sve pokazati na terenu,ako ne pokazemo dzaba nam sve.(primjer Sarajeva lani doveli milion nekih "dobrih"igraca + poznat trener ali to nisu pokazivali na terenu)

IDEMOOOOO RODJENIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 avg 2014, 15:31

Bas tako rođak. Širina rostera utice i na zalaganje igraca na treningu da bi izborili mjesto u prvih jedanest. Bit ce zayebano mnogima :mrgreen:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 avg 2014, 15:33

rodjenisa je napisao/la:Volio bih cuti vase misljenje RAja o ideji da nagradimo nekim gestom naseg Feju u toku ili na kraju utakmice protiv MVO.Stvarno mislim da je covjek zasluzio da ga opjevamo,napravio je malo cudo i ja sam sretan sto ga imamo.On je garant dobrih rezultata u narednom periodu.
Feja majstore Red Army je uz tebe :salut:
Feju treba hvaliti,skandirat,odavati mu priznanje za rad do sada,ali o nekoj nagradi ce mo razmisljati tek ako osvojimo nesto(nadam se ove godine konacno).Ima i uprava tu zasluga dovodjenjem dosta kvalitetnijih igraca(nego ranije).
Uglavnom mislim da trebamo skandirati Feji ,hvali ti ga ovo ono,ali nagrade dijeliti samo ako se sta napravi ,tj.osvoji ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 07 avg 2014, 15:42

Na to sam i mislio @Rodjak,ono da zna da ga gotivimo i da smo zahvalni na dosadasnjem radu.
O nagradama cemo na kraju sezone,i dobro si rekao ima ih vise za nagraditi ili pohvaliti

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2014, 15:46

shaman7 je napisao/la:Feja je šampioooooon i boli ga k . . za tooo, jer on je alkoholičar koji pije svakiii daaaan.

Ovo se na Engleze furamo, jel? :rol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 avg 2014, 16:16

čini mi se da je neko napisao ovdje da je ovo Kodri zadnja sezona i da završava karijeru, i trebao bi ostati u klubu da radi s omladincima, što je super potez uprave, jer sve više naših ljudi u klubu može doprinijeti još većem razvoju kluba.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 07 avg 2014, 17:07

FK Velež - FK Mladost

Sudija : Mulahasanović Adis (Sarajevo)
Pomoćnici: Drašković Dalibor (Ist.Sarajevo) i Đozić Enes (Sarajevo)
Delegat: Samir Ćupina (Sarajevo)
Posmatrač suđenja: Jaglica Slaviša (Banja Luka)
Četvrti sudija: Tičić Mirza (Sarajevo)

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 07 avg 2014, 17:39

Vidim dosta raje vec svrsavaju i previse su euforicni. Jest da imamo dobru ekipu, ali oni se tek trebaju da dokazu i da nam daju razlog da svrsavamo.
Treba se spustit malo na zemlju jer ako se desi koji kiks ovi sto su bili previse euforicni prvi ce biti u redu da laju i hebavaju od uprave do Feje itd. Zato Crvena Armijo sacekajmo malo ne letite pred rudu!!
Ja bi naj vise volio da pobijedimo sve redom i da osvojimo duplu krunu, ali zelje su jedno a realnost drugo.

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA!!! :salut: :salut:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 avg 2014, 18:11

Ljudi zna li neko koliko im treba za člansku,evo sad će skoro mjesec kako sam uplatio a nema je još,treba da dođe poštom na moju adresu?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 07 avg 2014, 18:33

Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 07 avg 2014, 18:34

rodjenisa je napisao/la:

De buraz, kakav je to komentar za Feju
Pa to je uvredljiv komentar, obzirnije to malo ako mozes
Samo se zezam, Feja je šampion, nemoj misliti da sam ja ozbiljan :D

Inače, načuo da bi se već sada protiv Mladosti iza gola trebale vratiti neke podgrupe koje su napustile navijanje zbog raznih razloga, a da na Koševo će te iste podgrupe ići , te da možemo očekivati jako fin broj u Sarajevu.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 07 avg 2014, 18:43

emil02in je napisao/la:Ljudi zna li neko koliko im treba za člansku,evo sad će skoro mjesec kako sam uplatio a nema je još,treba da dođe poštom na moju adresu?
Zovni u klub i pitaj, ili im pošalji mail.Ako ti treba neka pomoć pošalji mi privatnu poruku.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 avg 2014, 19:03

konjicanin01 je napisao/la:Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.
+1

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 07 avg 2014, 19:30

Evo da i ja malo prokomentarišem neke stvari; Feji treba bistru sklepati veliki dio on ima s našim Veležom , drago mi ćuti što se podgrupe vraćaju na tribine to je dobro . A što se tiće euforije kalkulisanja it'd itd to je normala Šta fali? Mi svi trebamo biti kao jedan Ponosni na svoj Klub pa bio on ili ne padu forme ili izlaznoj putanji Ljubav ne bira granice. Svi ko jedan jedni za sve za Velež za Rodjene ! SVE NAS ISTA LJUBAV SPAJA SVI U RAJVOSA :opaopa: :tokralju: :bih: PS: Šta je sa shopom? Prazan!? Kad će novi dresovi? Ako ima neko slike Nek postavi
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 avg 2014, 19:31

konjicanin01 je napisao/la:Vala odavno vise preseravanja na ovom pdf-u nije bilo kao posljednih dana realno,jbte odjednom smo postali barselona ,halo bola uvjek nakon ovakvih prepotentnih izjava,pa cak nekad i ponizavajaci prema sportskom protivniku,redovno su rezultirali prizemljenjem.OK liskaluk ali brate ovo prelazi granice normalnog komuniciranja ,tipicno preseravanje.
Brato ja mislim da nam 8 pobjeda u nizu dok cekamo devetu daje pravo da svi kolektivno izvadimo qurcine i drkamo ga na forumu od dragosti :urnebes: :urnebes: :opaopa: ( da izvine nasa drugarica đavolica) FORZAAAAAAA
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 avg 2014, 19:39

Da malo bolje pratiš vidio bi da je mnogo nas sretno zbog rostera i nada se nekim pozitivnim stvarima koje bi tek trebale da uslijede. Vidio bi da je nas nekoliko pisalo i o toj Mladosti kao o protivniku kojeg se treba pobjediti ali i zadatku koji je pred nama. Ništa se neće dobiti na lijepe oči i vjerujem da je to svima nama jasno.

Ovaj topic glasi kao jedan od najstarijih na cijelom forumu i vjerujem da svi znamo koliko ozbiljno treba ulaziti u svaki meč sa poštovanjem prema protivniku ali i svjestan snage i potencijala koji posjeduješ. Shvatam tvoja nastojanja da ohladiš atmosferu pred susrete koji su pred nama, ali ipak treba da sami sebe cijenimo i treba razgraničiti poštovanje svoga od nadmenosti.

ROĐENIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.