Ma napisi jedno 7-8 puta da ces nas gadjati trofejem, sta ti faliAjzea je napisao/la:Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nad tobom sunce najljepše sja
[youtube][/youtube]
Tacno mi popravis danAlipasino je napisao/la:Pitari ili Zrinjski osvajaju kakva Sloboda.Sloboda CE bit 3 i Evropa dosta.Borba za evropu Siroki Radnik Zeljo.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Neću, uvrijedilo bi vas kada bi toliko puta imali kontakt sa istim.pinoglavi je napisao/la:Ma napisi jedno 7-8 puta da ces nas gadjati trofejem, sta ti faliAjzea je napisao/la:Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se...
Biće sutra da ja ne valjam..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
To je otprilike ono sto sam i mislioAjzea je napisao/la:Neću, uvrijedilo bi vas kada bi toliko puta imali kontakt sa istim.pinoglavi je napisao/la:Ma napisi jedno 7-8 puta da ces nas gadjati trofejem, sta ti faliAjzea je napisao/la:Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se... Suzdrzavam se.. Suzdrzavam se...
Biće sutra da ja ne valjam..
O Ajzea, Boze humora

- GoodisonPark
- Kontakt:
A to kad napadaš i igraš otvorenije je kao neki garant da ćeš na taj način doći do 3 boda, buraz ne zamjeri ali ti ko da si jučer počeo pratiti fudbaltuzlak1987 je napisao/la:Bitnije je malo jer imas svoju publiku pa se nesto vise igraci oslobode i vjeruju da mogu dobiti pa cesto kuci vise napadaju i igraju otvorenije. Dok u gostima vecinom neka zatvorena varijanta..

U gostima zatvorena varijanta je također garant da nećeš uzeti ni boda a kamoli tricu, fakat ne znam šta reći na ovo

povratak otpisanih!
Ti tebra mislis ako vas je Radnik zguzio na Grbavici, a uspjeli ste uzeti bod u gostima, da to znaci da je lakse igrati u gostima, ili isto kao kod kuce.GoodisonPark je napisao/la:A to kad napadaš i igraš otvorenije je kao neki garant da ćeš na taj način doći do 3 boda, buraz ne zamjeri ali ti ko da si jučer počeo pratiti fudbaltuzlak1987 je napisao/la:Bitnije je malo jer imas svoju publiku pa se nesto vise igraci oslobode i vjeruju da mogu dobiti pa cesto kuci vise napadaju i igraju otvorenije. Dok u gostima vecinom neka zatvorena varijanta..
![]()
U gostima zatvorena varijanta je također garant da nećeš uzeti ni boda a kamoli tricu, fakat ne znam šta reći na ovo
Neću, uvrijedilo bi vas kada bi toliko puta imali kontakt sa istim.pinoglavi je napisao/la: Ma napisi jedno 7-8 puta da ces nas gadjati trofejem, sta ti fali
Biće sutra da ja ne valjam..[/quote]
To je otprilike ono sto sam i mislio
O Ajzea, Boze humora

Brkaš pojmove, nije to humor, to je činjenica. Jesam ja kriv što je, od komšije mi mali osvojio nekakvu nagradu iz Likovnog, te samim tim svoj ormar više ispunio nekakvim nagradama ili priznanjima, nego što ste to vi uradili. Uostalom, ne ispadam ja smiješan, ostavit ćemo ispadanje nekom ko se u tom bolje snalazi, mene popusti jer se stvarno ne namjeravam više prepirati po forumu.. Sem u slučaju krajnje nuzde..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 24 jan 2016, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Takva je situacija bar kod nas u Slobodi od kada je dosao Musemic.GoodisonPark je napisao/la:A to kad napadaš i igraš otvorenije je kao neki garant da ćeš na taj način doći do 3 boda, buraz ne zamjeri ali ti ko da si jučer počeo pratiti fudbaltuzlak1987 je napisao/la:Bitnije je malo jer imas svoju publiku pa se nesto vise igraci oslobode i vjeruju da mogu dobiti pa cesto kuci vise napadaju i igraju otvorenije. Dok u gostima vecinom neka zatvorena varijanta..
![]()
A i Zrinjski igra oprezno u gostima standardno vec duzi period, a i Sarajevo je promjenilo pristup na gostovanjima tj postepeno mijenja i trazi vise cvrstinu.
Nasi uglavnom manje brinu da ce primiti gol kuci, dok u gostima vise paze da ga ne prime..
Opet ima razlike kako god, meni Sloboda odigra opustenije pred domacom publikom, bude vise kombinatorike i prilika. Ne mora znaciti da ce biti pobjeda ali se lagodnije osjecam kada igra protiv jace ekipe kuci nego u gostima..
- GoodisonPark
- Kontakt:
Ovo ću ti samo jednom reći ali iskreno, fakat bi volio da uzmete titulu svaki navijač ima pravo da doživi taj osjećaj ali pokušavam biti objektivan i u maju će ti sve biti jasno.SRSlavinovici je napisao/la:Ne, jer vi ste najavili "plavo proljece" pa ne bi mi da se mjesamo.. Vi zaostajete gomilu bodova, a oni se ne stizu ispraznim trkeljanjem po forumuGoodisonPark je napisao/la:Znači vi već upisali po tricu protiv Radnika, Želje, Širokog i Sarajeva, igrate kući to je sigurica znači, eto nema šta, prvaci ste već, samo treba javiti Selimoviću da vam prebaci pehar i neka ga kod vas do majajbg, frustracije
A ovo za frustracije, vjeruj da frustracije sa dolaskom mnogobrojnih titula opadaju i sve si mirniji i staloženiji iz godine u godinu, ako doživiš titulu shvatićeš o čemu pričam

povratak otpisanih!
Vratio se u prepoznatljivom stiluAjzea je napisao/la: Brkaš pojmove, nije to humor, to je činjenica. Jesam ja kriv što je, od komšije mi mali osvojio nekakvu nagradu iz Likovnog, te samim tim svoj ormar više ispunio nekakvim nagradama ili priznanjima, nego što ste to vi uradili. Uostalom, ne ispadam ja smiješan, ostavit ćemo ispadanje nekom ko se u tom bolje snalazi, mene popusti jer se stvarno ne namjeravam više prepirati po forumu.. Sem u slučaju krajnje nuzde..

Jel kucas na google 'najgluplji trofeji ikada' da ih pripises Slobodi. Ima ih svakakvih, mozes ti bolje od tog likovnog
Trofej da pripišem Slobodi? Ne shvatam, iskreno. Pa to se ni u šali ne radi..pinoglavi je napisao/la:Vratio se u prepoznatljivom stiluAjzea je napisao/la: Brkaš pojmove, nije to humor, to je činjenica. Jesam ja kriv što je, od komšije mi mali osvojio nekakvu nagradu iz Likovnog, te samim tim svoj ormar više ispunio nekakvim nagradama ili priznanjima, nego što ste to vi uradili. Uostalom, ne ispadam ja smiješan, ostavit ćemo ispadanje nekom ko se u tom bolje snalazi, mene popusti jer se stvarno ne namjeravam više prepirati po forumu.. Sem u slučaju krajnje nuzde..![]()
Jel kucas na google 'najgluplji trofeji ikada' da ih pripises Slobodi. Ima ih svakakvih, mozes ti bolje od tog likovnog
- GoodisonPark
- Kontakt:
Shvatam ja da je tebi kao navijaču ljepše kad tvoja ekipa igra kući, ali to ne mora da znači da je i ekipi na terenu lakše doći do 3 boda. Nekad davno je u našoj ligi bilo jako bitno "kući ili na strani" ali to sada nema nikakve veze, čak je možda domaćinu i teže igrati neke derbi utakmice pred domaćom publikom jer je pritisak mnogo veći.tuzlak1987 je napisao/la:Takva je situacija bar kod nas u Slobodi od kada je dosao Musemic.GoodisonPark je napisao/la:A to kad napadaš i igraš otvorenije je kao neki garant da ćeš na taj način doći do 3 boda, buraz ne zamjeri ali ti ko da si jučer počeo pratiti fudbaltuzlak1987 je napisao/la:Bitnije je malo jer imas svoju publiku pa se nesto vise igraci oslobode i vjeruju da mogu dobiti pa cesto kuci vise napadaju i igraju otvorenije. Dok u gostima vecinom neka zatvorena varijanta..
![]()
A i Zrinjski igra oprezno u gostima standardno vec duzi period, a i Sarajevo je promjenilo pristup na gostovanjima tj postepeno mijenja i trazi vise cvrstinu.
Nasi uglavnom manje brinu da ce primiti gol kuci, dok u gostima vise paze da ga ne prime..
Opet ima razlike kako god, meni Sloboda odigra opustenije pred domacom publikom, bude vise kombinatorike i prilika. Ne mora znaciti da ce biti pobjeda ali se lagodnije osjecam kada igra protiv jace ekipe kuci nego u gostima..
povratak otpisanih!
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Pokusajse koncentrisati na ovu sezonu o kojoj govorimo, koliko god ti to bilo tesko, pa i pokusati se rjesiti frustracija koje pominjem, jer, tesko je biti -12 iza Slobode. Pokusaji vrijedjanja su bzze, pa cu ih ignorisatiGoodisonPark je napisao/la:Ovo ću ti samo jednom reći ali iskreno, fakat bi volio da uzmete titulu svaki navijač ima pravo da doživi taj osjećaj ali pokušavam biti objektivan i u maju će ti sve biti jasno.SRSlavinovici je napisao/la:Ne, jer vi ste najavili "plavo proljece" pa ne bi mi da se mjesamo.. Vi zaostajete gomilu bodova, a oni se ne stizu ispraznim trkeljanjem po forumuGoodisonPark je napisao/la:Znači vi već upisali po tricu protiv Radnika, Želje, Širokog i Sarajeva, igrate kući to je sigurica znači, eto nema šta, prvaci ste već, samo treba javiti Selimoviću da vam prebaci pehar i neka ga kod vas do majajbg, frustracije
A ovo za frustracije, vjeruj da frustracije sa dolaskom mnogobrojnih titula opadaju i sve si mirniji i staloženiji iz godine u godinu, ako doživiš titulu shvatićeš o čemu pričam

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Pa cak ni ti svoj humor ne nazivas šalamaAjzea je napisao/la: Trofej da pripišem Slobodi? Ne shvatam, iskreno. Pa to se ni u šali ne radi..

- GoodisonPark
- Kontakt:
Ne to buraz, ali si bio blizupinoglavi je napisao/la:Ti tebra mislis ako vas je Radnik zguzio na Grbavici, a uspjeli ste uzeti bod u gostima, da to znaci da je lakse igrati u gostima, ili isto kao kod kuce.GoodisonPark je napisao/la:A to kad napadaš i igraš otvorenije je kao neki garant da ćeš na taj način doći do 3 boda, buraz ne zamjeri ali ti ko da si jučer počeo pratiti fudbaltuzlak1987 je napisao/la:Bitnije je malo jer imas svoju publiku pa se nesto vise igraci oslobode i vjeruju da mogu dobiti pa cesto kuci vise napadaju i igraju otvorenije. Dok u gostima vecinom neka zatvorena varijanta..
![]()

povratak otpisanih!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- GoodisonPark
- Kontakt:
Nema ironije u mom postu a isto tako nema ni vrijeđanja, ne znam gdje ti vidiš uvrede, ozbiljno?SRSlavinovici je napisao/la:Pokusajse koncentrisati na ovu sezonu o kojoj govorimo, koliko god ti to bilo tesko, pa i pokusati se rjesiti frustracija koje pominjem, jer, tesko je biti -12 iza Slobode. Pokusaji vrijedjanja su bzze, pa cu ih ignorisatiGoodisonPark je napisao/la:Ovo ću ti samo jednom reći ali iskreno, fakat bi volio da uzmete titulu svaki navijač ima pravo da doživi taj osjećaj ali pokušavam biti objektivan i u maju će ti sve biti jasno.SRSlavinovici je napisao/la:Ne, jer vi ste najavili "plavo proljece" pa ne bi mi da se mjesamo.. Vi zaostajete gomilu bodova, a oni se ne stizu ispraznim trkeljanjem po forumujbg, frustracije
Nema to meni paša veze vjeruj mi -12 iza Slobode ili bilo koga drugog, Sloboda je zasluženo na tom mjestu. Ja uvijek gledam samo svoju ekipu i samo su igrači i struka Želje krivi za trenutni zaostatak a i navijači imaju dio krivice ove sezone, što bi meni bila kriva Sloboda zbog bodovnog zaostatka moje ekipe, Bože moj loše odigrali neke utakmice, lošija ekipa, sad na proljeće pokušati popraviti neke stvari i to je to. Znaš i sam kako to ide iz sezone u sezonu, nekad si loš, nekad malo bolji, nekad najbolji ali zato fudbal i volimo jer je tako nepredvidiva igra.
povratak otpisanih!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj ko da.se kladi sa Gudisonom u Avatar,slučajno...Ako izgubi okladu čemu ćemo se onda smijat...ovako ko god je imao los dan pa upadne na forum te vidi one tornjeve tačno suze hoće same da krenu... Ko nam s j e b e ovaj užitak idu mu trajni Banovići
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa istina je da je teško biti -12 iza Slobode, iz jednostavnog razloga što nismo navikli. Vama je sasvim normalna pojava da budete ispod svih, a ne ispod Zelje..
@High samo si pokvaren
@High samo si pokvaren

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.