NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Vadi nas Diata najavio pomoc cim se snadje u Grckoj... ima nade jarani napokon da prosemo i rijesimo se ovakvi ko sto je dominantni
Ovdje pisu ljudi koji vole fudbal i zvijezdu nasu a ovaj budalas hoce da ugasi klub i prebaci pare rukometu,
Tacno si pacenik, pa mi bolan volimo zvijezdu nije bitan rang i ova nam je liga dobra. Uzivaj bolan u utakmicama i voli klub mani se pljuvanja svega i svačega,
Minhen 1860 ispao prije 15 godina i ne moze uci u Bundesligu pa opet pun stadion
Kao sto neko rece kad neko procita ove negativnosti pa nije lud ulagati svoje pare
Tacno si pacenik, pa mi bolan volimo zvijezdu nije bitan rang i ova nam je liga dobra. Uzivaj bolan u utakmicama i voli klub mani se pljuvanja svega i svačega,
Minhen 1860 ispao prije 15 godina i ne moze uci u Bundesligu pa opet pun stadion
Kao sto neko rece kad neko procita ove negativnosti pa nije lud ulagati svoje pare
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa i sa glavnim limarom grada si zagutio matori Combe daj ba... nude ljudi po tri stoje da se sazna tvoj identet al tanko je to... tri milje pa da se mozda da pricat ha ja....
Imal ko da nas ne vadi? Samo nikako da nas iscupaju.combe80 je napisao/la:Vadi nas Diata najavio pomoc cim se snadje u Grckoj... ima nade jarani napokon da prosemo i rijesimo se ovakvi ko sto je dominantni
Polako ba nije toliko lose kolko kukas ko sanitet... kazem ti danas eto reflektori dosli za dvi godine ce plastika za deset nove stolice na maloj tribini i za dvadeset godina ce krov... polako jaro... tebi daje sve preko noci...
Dobro je igrace izgleda Saric... Prizeljkujem pobjedu bez primljenog gola 1:0 bi bilo extra... x mozemo nekako izvuc tamo
ZVIJEZDA-TOSK 3:0....Sve zbog Combeta,inace bi bilo 1:0
Ako je zbog mene nek bude 5-0 za nas. Jer to je moj klub, ja sam dole bio i gledao kada je pola vas jos u pelenama bila a neki se mozda nisu ni rodili.
Idemo danas pobjeda bez primljenog gola a ove druge stvari oko kluba ce se valjda jednom presjeci i rjesiti.
Idemo danas pobjeda bez primljenog gola a ove druge stvari oko kluba ce se valjda jednom presjeci i rjesiti.
-
- Kontakt:
Danas i x je dobar tamo probat na kontru sta uradit i to je to
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Tako je kralju combe...to volim da se probudim a Combe nepljuje vec se nada boljem sutra... nesmijemo dozvolit nikad da se ugasimo... treba dobre odnose sa svim okolnim malim klubovima imat, jaku akademiju napravit te svoju djecu ako treba na kaljenje slat kod tih klubova... da bi ih kasnike vratili... nama je ljudi jedini spas akademija eto skontajte sve je manje ljudi sto hoce ulagat u sport, dobri igraci su preskupi plus imaju menedzere koji svoje interese ganjaju pa ti od pet igraca tri polovnjare uvaljaju... imacemo sad plasticni teren ima super infrastruktura hajmo pokuast to sve iskoristit i nedozvolim mladim da nas napustaju vec ih podrzat... to se mora promijenit fokus mora ici ka mladim i omladinskim selekcijama da bi nam svanulo za par godina inace ce mo tavoriti glefat stalno nove neke igrace tamo koji uopste neigraju za svoj klub vec za prvenstveno za pare i svog menedzera... zasto mi nebi bili jedno kao Etno selo Bijeljina kad smo vec veci klub od njih... ali ne nasa djeca idu tamo... umjesto da mi sve to imamo... mi trosimo pare na polovnjare i menedzere i igrace koji nevole istinski Zvijezdu nasu...
Ako to nebudemo svatili da je spas na mladim svojim igracima tavorit ce mo ambrozija ce nicat a trosit ce mo opstinske to jest nase pare nizasta jer neces nikad uci u premijer ligu nit ces nesto napravit dugoroscno plus ces mijenjat ekipu svako malo
Ako to nebudemo svatili da je spas na mladim svojim igracima tavorit ce mo ambrozija ce nicat a trosit ce mo opstinske to jest nase pare nizasta jer neces nikad uci u premijer ligu nit ces nesto napravit dugoroscno plus ces mijenjat ekipu svako malo
Dobro pises majstore, to je spas za sve klubove iz manjih sredina. Fokusirati se na omladinski pogon i pokusati napraviti domaceg igraca. I mi u TOSK-u trenutno imamo taj problem, skoro sve su igraci sa strane. Nadam se da ce se to promijeniti u buducnosti.combe80 je napisao/la:Tako je kralju combe...to volim da se probudim a Combe nepljuje vec se nada boljem sutra... nesmijemo dozvolit nikad da se ugasimo... treba dobre odnose sa svim okolnim malim klubovima imat, jaku akademiju napravit te svoju djecu ako treba na kaljenje slat kod tih klubova... da bi ih kasnike vratili... nama je ljudi jedini spas akademija eto skontajte sve je manje ljudi sto hoce ulagat u sport, dobri igraci su preskupi plus imaju menedzere koji svoje interese ganjaju pa ti od pet igraca tri polovnjare uvaljaju... imacemo sad plasticni teren ima super infrastruktura hajmo pokuast to sve iskoristit i nedozvolim mladim da nas napustaju vec ih podrzat... to se mora promijenit fokus mora ici ka mladim i omladinskim selekcijama da bi nam svanulo za par godina inace ce mo tavoriti glefat stalno nove neke igrace tamo koji uopste neigraju za svoj klub vec za prvenstveno za pare i svog menedzera... zasto mi nebi bili jedno kao Etno selo Bijeljina kad smo vec veci klub od njih... ali ne nasa djeca idu tamo... umjesto da mi sve to imamo... mi trosimo pare na polovnjare i menedzere i igrace koji nevole istinski Zvijezdu nasu...
P.S. "nesmijemo" "ce mo", daj to ispravno pisi. Ubi me u oci svaki put kad citam tvoje postove.

Sretno danas i Vama i nama, pa se vidimo 13-og u Tesnju.

FGR !
Neznam nas jaro pisat...mijesam njemacki nas i engleski tako da ce se to stalno desavat... tesko cu to ispravit... nisam ovde u skolu isao vec u inostranstvu... dok me nisu istjerala gamad....
I sad nasa omladina se pakuje i odlazi kod te gamadi umjesto da se svi ovde ukljucimo i napravimo sebi bolju buducnost
I sad nasa omladina se pakuje i odlazi kod te gamadi umjesto da se svi ovde ukljucimo i napravimo sebi bolju buducnost
Evo malo i od mene ako nisi išao ovdje u školu,pa da znaš za ubuduće.Ispravno je napisati: ne mogu,ne znam,ćemo....A ovo mogu usvojiti i mnogi koji su išli ovdje u školucombe80 je napisao/la:Neznam nas jaro pisat...mijesam njemacki nas i engleski tako da ce se to stalno desavat... tesko cu to ispravit... nisam ovde u skolu isao vec u inostranstvu... dok me nisu istjerala gamad....

Tačno, a ja vjerujem da je i dalje. Prošle sezone je veći dio sezone bio najbolji strijelac juniorske Premijer Lige igrajući za Slobodu što dobija na važnosti kada se zna da dečko uopšte nije napadač. Debitovao je za prvi tim na kraju prvenstva protiv Mladosti iz Kaknja i odmah po ulasku zabio gol, ali nakon toga više nije dobio šansu iako je redovno bio u protokolu. Momka lično poznajem i znam da živi za fudbal tako da mislim da još nije kasno za njega.Kapetan je napisao/la:Nekad je bio strasan talenat.EvoMene je napisao/la:Kapetan je napisao/la:Jel ovaj Maksimovic onaj mali sto je prije par godina igro kod nas za kadete ili je to neki drugi Maksimovic?
Jeste.
Smoke Weed Everyday!
Kurtalic (7), 14 i 8 su tarabe teske kako ja mogu vidit. Nula za ovo poluvrijeme. Ostali su odradili solidan poso, al tosk zasluzeno vodi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Combe80
Jel dernjava
Treba ti int zabranit
Jel dernjava
Treba ti int zabranit
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
Jest vam jaran iz saveza i nastimao svaka mu cast hahahacombe80 je napisao/la:Admir Music nam sudi hehe sve se radi da Zvijezda prodje u drugi krug hajmo....![]()
![]()
Fina rahatluka kad jaru u savezu imas... cak i papiri od dominantnog se nekako izgubili hehe
-
- Kontakt:
Tesanj1975 je napisao/la:Jest vam jaran iz saveza i nastimao svaka mu cast hahahacombe80 je napisao/la:Admir Music nam sudi hehe sve se radi da Zvijezda prodje u drugi krug hajmo....![]()
![]()
Fina rahatluka kad jaru u savezu imas... cak i papiri od dominantnog se nekako izgubili hehe
Ma zalutali u ozonu...!
Igraci slobodni,nastetili klubu sanjaju o nekom Savezu,smijesno stvarno..
I daj vi u Tesnju promijenite prezime Kitanovicu ispast ce da sam mu ja dao prezime

Ti si druze odron teski da ista vrijedis ne bi piso po forumu, nego bi uzimo pare ko svi levatori, zvani menadzeriDominantan je napisao/la:
Za sve si debelo upravu kolko god te neko pljuvo, al si upravucombe je napisao/la:
-
- Kontakt:
Tosk kurcevaca od ekipe eto kakvi smo mi onda 4-0. Relan rez.za tosk.al nisu neki bauk koliko smo mi losi.svi sto su dosli treba otjerat.pustit juniore da zavrse prvenstvo pa makar ispali.ljudi mi nemamo veze nikako a o napadu da nepricam. Al idemo u tesanj primit peticu i lagano kuci. Unkicu jel ti ugodno sjedit na trebinama i gledat ovu patnju od ekipe....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.