Ne vjerujem u taj natpis i da je uopće nešto slično izjavio.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Naravno da je i to moguće....Određeni interes Rooney prema Bayernu vjerovatno ima, jer te špekulacije se ne pojavljuju prvi put. S druge strane engleski mediji nisu uvijek pouzdani, mnoge su špekulacije koje poteknu s njihove strane patka. Tako da ovo i može biti istina, ali je i nepouzdano do sad. Za sad su faktički i njemački mediji samo prenjeli ovu vijest iz engleski medija.Rekordmeister je napisao/la:licno mislim da od tog transfera nece biti nista,nekako ima filing
Ahaa haman da zaboravi jesmo mi uzeli onog malca iz Mainza ?? Stopera,beka ili sta vec jeste ??? Vidim na transfermarktu nema nista za njega ???[/quote]Rekordmeister
Vidiš, kao prvo, meni ne možeš govoriti da pričam napamet jer sam u zadnje 3 godine pogledao mnogo utakmica Reala i sa tim Ronaldom na čelu kolone. Tako da tu griješiš. United nikako ne pratim, tu i tamo pogledam koji derbi i to je to, to ti priznam a u vrijeme dok je on bio tamo sam Manchester gledao češće i po meni je u Unitedu puno bolje igrao.Valencia je napisao/la:Stefan Effenberg
Jako neozbiljan komentar sa tvoje strane, tj. pricas napamet. Sve su prilike da Junajted nikako ne pratis, kao ni Real. Kako drukcije objasniti ovo sto pises za Ronalda!??
Ronaldo je postigao gol u finalu protiv Celzija, u najvaznijoj utakmici karijere. Ne trebam napominjati da je u toj utakmici bio najbolji igrac Junajteda, uprkos promasenom penalu. Ronaldo je gotovo u svakoj utakmici bio najbolji igrac klub.
U posljednje dvi tekme protiv Barse, Ronaldo je bio najbolji igrac Reala, postizao je golove... Ronaldo je prekinuo dominaciju Barse odlucujucim pogotkom u Kupu na Mestalji i tako Realu konacno donjeo jednu titulu u vremenima potpune Barsine nadmoci. Ronaldo je na kraju krajeva izbacio MU iz Lige prvaka u ovoj sezoni. Mislim, ne mogu vjerovati da je bilo potrebe za nabrajanjem ovih stvari..
Ronaldo je fudbalu dao neuporedivo vise od Riberija. Momak je veliki fudbaler od svoje 17 godine. Istorija ne pamti krilnog igraca koji je postizao vise golova. Meni je naprosto neprijatno voditi ovu diskusiju.
Nadjite mi jednog priznatog strucnjaka koji Riberija smatra makar podjednako dobrim kao sto su Mesi i Ronaldo. Sve sto sam do sada procitao jesu poredjenja Mesija i Ronalda, pa i Cavija i Inieste... Riberija nigdje u toj prici. Jedino ga vi pravite vecim nego jeste. Dakle, ako zelite nesto dokazati, potkrijepite cvrstim argumentima. Moja i vasa rijec ne vrijedi puno na globalnom planu.
Bilal
Ti smatras da je Riberi tu negdje sa Rivaldom i Figom. Ja mislim da si pristrasan i da glorifikujes svoga miljenika kao sto zaljubljeni momak glorifikuje svoju djevojku.
Riberi je vrhunski igrac. To niko ziv ne porice. Al jos nikog nisam cuo da istog rangira ovako visoko. To sam dozivio iskljucivo na ovom forumu i na ovoj temi. Sva sreca pa tako nesto ne tvrdi nijedan uvazen strucnjak, tako da mogu biti miran i nastaviti vjerovati da se druzim sa pravim ljudima, a vas okarakterisati kao mlade momke ljubavlju zaslijepljene.
Vidiš, kao prvo, meni ne možeš govoriti da pričam napamet jer sam u zadnje 3 godine pogledao mnogo utakmica Reala i sa tim Ronaldom na čelu kolone. Tako da tu griješiš. United nikako ne pratim, tu i tamo pogledam koji derbi i to je to, to ti priznam a u vrijeme dok je on bio tamo sam Manchester gledao češće i po meni je u Unitedu puno bolje igrao.
Da pricas napamet govore cinjenice, a ne ja... Vrlo bitna razlika.Nećeš realno priznati da se Ronaldo u najvećim utakmicama potpuno gubi i nikako ne radi prevagu koju bi takav igrač trebao raditi.
N e t a c n o! Mesi i Ronaldo su se isticali ispred svih kada je Ronaldo igrao za MU. Teza pada u vodu i ostatak napisanog automatski gubi na vrijednosti.Točno, Riberya nema nigdje u nekim poređenjima. Znaš zašto? Jer svijet samo gleda Real i Barcelonu. Misle da se sve okreće oko njih. Da ne duljim na tu temu jer bih štošta mogao napisati kako se omalovažavao Bayern svih ovih godina. Evo, tek sad nakon ovakvih rezultata se Bayern počinje spominjati u istoj rečenici sa Realom i Barcelonom.
Nisam vidio da je neko napisao da Riberi nije igrac prevageStoga mnogo ljudi ne želi priznati da je Ribery igrač prevage i igrač koji pridonosi svojem klubu na različite načine, puno različitije nego jedan Ronaldo.
To sto nazivas argumentima sa raskrinkao sljedecim cinjenicama...I kad te ja pitam za one tekme koje sam ja nabrojao u prvom postu ti meni pokušavaš dokazati istim pitanjem Ronaldovu veličinu istodobno ignorirajući moje priložene argumente. Ne prolazi to kod mene.
A kad ti kažem šta je Ribery radio u najvećim utakmicama onda naravno to uopće ne registriraš jer jednostavno ne želiš registrirati.
Bejl je nadolazeca zvijezda... Momak je vec sada vrhunski igrac. Persi je vec godinama jedan od najboljih, ako ne i najbolji, centarfor svijeta. Vidi se da ne pratis JunajtedRibery ima minimalno 3 finala Lige Prvaka i nadam se da će sad konačno osvojiti. I naravno, niti to nije dovoljno da ga se puno više cijeni i poštuje već su tebi bolji igrači Bale, Van Persie i slični.... A da ne govorim da misliš da je Ronaldo Napoleon a Ribery jedan obični seljačić iz neke francuske provincije.....
Ma kakav ja druz, samo dijelim misljenje puno kompetentnijih ljudi od mene i tebe... Moja prica je na fonu najvecih strucnjaka fudbala. Dakle, samo ponavljam teze vecine, ne sluzim se nikakvim alternativnim poimanjima fudbala i bombasticnim poredjenjima..Jednostavno ste ti i takvi opsjednuti nekim igračima koje štujete beskrajno a mnoge druge ne vidite ili ne želite vidjeti.
Gdje je dokaz za ovo????? DOKAZ?? Evo najmanje 3 dana truniš priču na temi, a niti jedan dokaz nisi ponudio. Jel stručnjaci iz tvog mjesta? Ako su ti stručnjaci, onda ok....Ljudi su ti naveli dokaze, a ti pokušavaš sviju pravit budalom. Samo jedan dokaz za svoju tvrdnju navedi. Koji su to stručnjaci na koje se pozivaš?Valencia je napisao/la: Nijedan relevantan strucnjak ne tvrdi da je Riberi na nivou Ronalda, nijedan.
Prije 48 sati je bio veći od Riberyja, a sad je nadolazeća zvijezda......Valencia je napisao/la: Bejl je nadolazeca zvijezda...
effe_sa je napisao/la:Schweini se u duelu s Danteom povrijedio i prekinuo trening. Međutim, nakon kraćeg tretmana se vratio nakon 5 minuta i ponovo nastavio trening....DOBRO JE![]()
U Trentinu...BayernMunchen31 je napisao/la:Imali neko o Badiu informacija, vidim ga pozira i trckara na treninzima odvojeno, kada ce u potpunosti sanirati povredu i zaigrati ?
effe, neznam stvarno sta pokusavas osporiti, ja prvi ronalda organski ne mogu, al frajer je spaceshutle za riberija koji mi je simpatican,to je fakateffe_sa je napisao/la:Gdje je dokaz za ovo????? DOKAZ?? Evo najmanje 3 dana truniš priču na temi, a niti jedan dokaz nisi ponudio. Jel stručnjaci iz tvog mjesta? Ako su ti stručnjaci, onda ok....Ljudi su ti naveli dokaze, a ti pokušavaš sviju pravit budalom. Samo jedan dokaz za svoju tvrdnju navedi. Koji su to stručnjaci na koje se pozivaš?Valencia je napisao/la: Nijedan relevantan strucnjak ne tvrdi da je Riberi na nivou Ronalda, nijedan.Prije 48 sati je bio veći od Riberyja, a sad je nadolazeća zvijezda......Valencia je napisao/la: Bejl je nadolazeca zvijezda...![]()
Sam sebi u usta skačeš.
Ma uzeo sam čisto za primjer....Bubno jedan primjer. Ne može se opet reći da ima stručnjaka da misle drugačije po pitanju Alves-Lahm. Isto ko u usporedbi Bale-Ribery. Eto kod tebe sam primjetio da Balea ne gotiviš nimalo, a on jeste po meni klasa i to top klasa, samo po nekim pogotovo trenutnim dostignućima, te statusom izgrađenim u svim ovim proteklim godinama, naravno da je Ribery iznad.M4kaveli je napisao/la:Alves je godinama bio najbolji bek na svijetu, sada je to Lahm i tu nema sta bit nejasno.
A porediti Balea sa Riberyem i nekima od najboljih fudbalera svijeta je smijesno.
Nit ga mrzim nit ga volim, ali jeste klasa to moram priznati.effe_sa je napisao/la:Ma uzeo sam čisto za primjer....Bubno jedan primjer. Ne može se opet reći da ima stručnjaka da misle drugačije po pitanju Alves-Lahm. Isto ko u usporedbi Bale-Ribery. Eto kod tebe sam primjetio da Balea ne gotiviš nimalo, a on jeste po meni klasa i to top klasa, samo po nekim pogotovo trenutnim dostignućima, te statusom izgrađenim u svim ovim proteklim godinama, naravno da je Ribery iznad.M4kaveli je napisao/la:Alves je godinama bio najbolji bek na svijetu, sada je to Lahm i tu nema sta bit nejasno.
A porediti Balea sa Riberyem i nekima od najboljih fudbalera svijeta je smijesno.
Ja sam više gore htio pojasnit, kako ljudi mogu izrazit svoje mišljenje, ali ne možeš nametat svoje mišljenje i druge proglasit luđacima. Pogotovo u situaciji gdje za tako nešto nemaš pravi osnov.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.