Nije to Zeljo u pitanju da daje karte, vec po pravilniku da od kapaciteta stadiona, gostujucim navijacima ide 5 posto. Ne mozes od stadion koji prima 15.000 da dobijes 7 hiljada. Ne znam samo zasto uporedivati Kosevo koje prima 40 hiljada i stadion koji prima 15.000, malo je to smijesno.Colorado je napisao/la:gadjas se sad pojmovima , koliko uprava seljeznicara odstampa karata toliko nas obicno i stane aa to je za onaj prostor odprilike 3000 i jos na istoku sto ce biti jedna hiljadarkaa to je 4000nidi je napisao/la:onda je na sjever kada nije bilo stolica na grbavici moglo stati 20 000 ljudi.. eto ako te toliko muci brojka navijaca FK SARAJEVA sad mozes lagano na spavanje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce hoce...Al' na zagrijavanjuAlfa_Muzijak je napisao/la:Podrska za UPS-a!
Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga Želji na Grbavici
![]()
![]()
![]()

Ja sam se ove nove dresove zaljubio
da mogu finansijski sva tri bi uzeo a ovako cu se dvoumit izmedju "neobicnog" narancastog ili bijelog ala roma, a za fan shop jos jedno svaka cast ljudima,konacno se i to docekalo
A za grbavicu mislim ono jest da se naguramo ko sardine i da nedo Bog kakav belaj se desi da bi u onoj guzvi neko mogo nastradat ali kako trazit vise da ti daju kad i nemaju sta ponudit,jbg takav im stadion
A nez jeste vi culi, Pixi je najavio go strumfovima pa sto mu nebi vjerovali

A za grbavicu mislim ono jest da se naguramo ko sardine i da nedo Bog kakav belaj se desi da bi u onoj guzvi neko mogo nastradat ali kako trazit vise da ti daju kad i nemaju sta ponudit,jbg takav im stadion

A nez jeste vi culi, Pixi je najavio go strumfovima pa sto mu nebi vjerovali

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
- Kontakt:
Pa bili smo opasniji od vas prosli Gerby na grbavici kad ste igrali sa igracem vise, zapravo moze se racunat i sa dva jer znamo kolko je Popovic bio ucinkovit igrac dok su nama dva uzasno bitna igraca dobila kartone...razlika je to.Jug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
I jos nesto,kad smo vec kod pravila, znas da po pravilniku ako gostujuci sektor zauzima vise od 5% da sve mora biti ustupljeno navijacima gostujuceg tima.Znaci mi po pravilima nebi smjeli pregradjivat,sto nikad i ne radimo na jugu dok vi sjever uvjek pregradite i odvojite zdenku od ostatka iako je ona zapravo fizicki spojena sa ostatkom sjevera.
@nidi
Mozda sam pretjerao sa 4000 ali izmedju 3000 i 3500 100% bude na sjeveru .Na Kosevu na derbiju je bilo 4500, oko 1000 njih sigurno ne ide na Grbavicu tako da dobijes taj broj od 3000-3500 plus Istok 1000.Jedini problem je sto REGULARNO onde(O + zdenka) ne moze stati vise od 2500.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 27 okt 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da će vam istok biti zatvoren ovaj put, jer sami govorite da je bezuslovan, zato ćete možda i dobiti slovo O!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- plava grbavica
- Kontakt:
neznam stvarno više do kad će te plakat, molit kumit da vas pustimo na hram fudbala
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mozda ga zabije nekoj trebi u naselju grbavica, al na zeljinom stadionu golove nece zabijatiAlfa_Muzijak je napisao/la:Podrska za UPS-a!
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kao sto si nasao novi forum nadji si novi mozak.Jug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
kuha se kuha hehehehe neka neka vec je pocelo..
gazi male plave strumfove ,strumfove,,strumofoveeee

gazi male plave strumfove ,strumfove,,strumofoveeee

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ne sine ne smatramo se mi divovima,,mi jesmo divovi..Jug je napisao/la:Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.Colorado je napisao/la:novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razliguJug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?

FK SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:ne sine ne smatramo se mi divovima,,mi jesmo divovi..Jug je napisao/la:Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.Colorado je napisao/la: novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razligu![]()

Za zivot cijeli!
Kojašević: Jedno znam, zabit ću ga ŽeljKi na Grbavici 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
drago mi je sto pratis nas stvaralacko-umjetnicki rad
Nas je cjeli svijet u bordo obojen....posto vidim da znas NAASU pjesmu i da nas pratis slobodno nastavi..

Nas je cjeli svijet u bordo obojen....posto vidim da znas NAASU pjesmu i da nas pratis slobodno nastavi..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 27 okt 2011, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nemoj te se vas dvojica zamarat,vidjet cemo seSarajlijc@ je napisao/la:Ne da im B.D.videoton1 je napisao/la:Timiji ionako neće navijati, ne smiju.
Sta mislite kakav bi sastav mogao biti protiv olimpica ?

Vec sam vam pohvalio fan shop dresovi su fini al ova mala slova i fc sarajvo malo ofucano al nije moje za komentarisat
svoj ti pos'o !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pratim vas divovski radmma_hz je napisao/la:drago mi je sto pratis nas stvaralacko-umjetnicki rad![]()
![]()
Nas je cjeli svijet u bordo obojen....psoti vidim da znas NAASU pjesmu i da nas pratis slobodno nastavi..![]()

Za zivot cijeli!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Pa ne znam. Ako bude vise imao energije poslije nekog silovanja skretnicara, zabice ga Pixi i nekoj trebi, sto da ne.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozda ga zabije nekoj trebi u naselju grbavica, al na zeljinom stadionu golove nece zabijatiAlfa_Muzijak je napisao/la:Podrska za UPS-a!
![]()
![]()
![]()

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
ma znam brate ,dzaba svi smo mi u dushi BORDO..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pratim vas divovski radmma_hz je napisao/la:drago mi je sto pratis nas stvaralacko-umjetnicki rad![]()
![]()
Nas je cjeli svijet u bordo obojen....psoti vidim da znas NAASU pjesmu i da nas pratis slobodno nastavi..![]()

FK SARAJEVO.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kazu da je sex najbolji prije utakmice, koliko ga hvalis, pomislio bih da ga slucajno tebi nije zabioAlfa_Muzijak je napisao/la:Pa ne znam. Ako bude vise imao energije poslije nekog silovanja skretnicara, zabice ga Pixi i nekoj trebi, sto da ne.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozda ga zabije nekoj trebi u naselju grbavica, al na zeljinom stadionu golove nece zabijatiAlfa_Muzijak je napisao/la:Podrska za UPS-a!
![]()
![]()
![]()

Za zivot cijeli!
Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razligu
Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.
ne sine ne smatramo se mi divovima,,mi jesmo divovi..
[/quote][/quote][/quote]
Ne znam kako div moze biti s 65 godina ?
novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razligu

Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.
ne sine ne smatramo se mi divovima,,mi jesmo divovi..

Ne znam kako div moze biti s 65 godina ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
otkad sam se rodio zelju sam zavolio, PLAVA mi je boja mila, Bozija je volja bilamma_hz je napisao/la:ma znam brate ,dzaba svi smo mi u dushi BORDO..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pratim vas divovski rad![]()

Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.