FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hajde neka padne neka opklada?? Ako Sarajevo pobijedi ima da stavis grb Sarajeva iznad svog nika!
A isto cu i ja tako uraditi ako zeljeznica pobijedi!!! Da vidim imas li muda????? Sarajlija TM??
Tako ima da stoji mjesec dana!!!
A isto cu i ja tako uraditi ako zeljeznica pobijedi!!! Da vidim imas li muda????? Sarajlija TM??
Zadnja izmjena: bordo, dana/u 27 okt 2011, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
ne brini stizemo na grbavicunidi je napisao/la:ko če voditi navijanje nema blekićaBuu je napisao/la:Ako vam je i ovo malo sto ste dobili ima te i dalje onu drugu opciju. Kosevo, LCD, 3KM i gledaj![]()
Timiji ionako neće navijati, ne smiju.
mogu li ja ali ne mjesec dana nego do derbija na koševu , tebi dajem i neriješeno.bordo je napisao/la:Hajde neka padne neka opklada?? Ako Sarajevo pobijedi ima da stavis grb Sarajeva iznad svog nika!
predlozi veci ulog, ovako nije zanimljivobordo je napisao/la:Hajde neka padne neka opklada?? Ako Sarajevo pobijedi ima da stavis grb Sarajeva iznad svog nika!
NO PYRO NO PARTY
Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!
može paša moj solidni ,x nikom ništabordo je napisao/la:Ko zeli neka prihvati ovu opkladu!!! Kod nerijesenog rezultata nikom nista!! To je fer i posteno!!
Polahko raja opustite se previse se zamarate bespotrebnim i glupim komentarima komsija koji opet poturaju nos gdje im nije mjesto
bicee laganih 0:2 i cao
aa za tribine da ne pricam .. ista prica kao i uvijek ! 

rašire se,kad vas čovjek sluša rekao bih doći će vas 15 000 hiljada na grbavici,a prošli derbi na koševu moglo je još na sjever stati 1500 ljudi.Jedan lik večeras izvali u zdenku se nagura 4000 navijača sarajevaColorado je napisao/la:Polahko raja opustite se previse se zamarate bespotrebnim i glupim komentarima komsija koji opet poturaju nos gdje im nije mjesto![]()
![]()

A kad kujo izvali da ce za zdenku pustiti 3.000 ulaznica onda se ne ibretis.
the manijaks ne moze biti svak- jednostavno
dok je ovana biće i vuneUPS je napisao/la:A kad kujo izvali da ce za zdenku pustiti 3.000 ulaznica onda se ne ibretis.

hajde ovan na svoju temu, ne bleji vise ovdje, naporan si....
p.s. zovem ticu ako ne odes
p.s. zovem ticu ako ne odes

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne da im B.D.videoton1 je napisao/la:Timiji ionako neće navijati, ne smiju.
Sta mislite kakav bi sastav mogao biti protiv olimpica ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ne mozes ti uporedjivati sjever na kosevu i dio sjevera kojeg mi dobijemo na grbavici to su dva razlicita pojma .. u zdenku i onaj dio J O moze komotno stati 3000nidi je napisao/la:rašire se,kad vas čovjek sluša rekao bih doći će vas 15 000 hiljada na grbavici,a prošli derbi na koševu moglo je još na sjever stati 1500 ljudi.Jedan lik večeras izvali u zdenku se nagura 4000 navijača sarajevaColorado je napisao/la:Polahko raja opustite se previse se zamarate bespotrebnim i glupim komentarima komsija koji opet poturaju nos gdje im nije mjesto![]()
![]()
![]()

Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
onda je na sjever kada nije bilo stolica na grbavici moglo stati 20 000 ljudi
novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razliguJug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?

Pa moram doci na vasu temu, jer se vi smatrate divovima nekim.Colorado je napisao/la:novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razliguJug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?
- Giallorossi
- Kontakt:
Manijak a prvi post mu na temi FKSColorado je napisao/la:novi si na forumu i odma dodjes po nasoj temi da pises , aj' razliguJug je napisao/la:Novi sam na forumu. Pa me zanima samo, da li ja ovo citam da topredasi imaju sanse na Grbavici. Zna li iko koja godista slucajno ovdje pisu ?

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
gadjas se sad pojmovima , koliko uprava seljeznicara odstampa karata toliko nas obicno i stane aa to je za onaj prostor odprilike 3000 i jos na istoku sto ce biti jedna hiljadarkaa to je 4000nidi je napisao/la:onda je na sjever kada nije bilo stolica na grbavici moglo stati 20 000 ljudi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.