Ne moze dva insana kako treba sjesti
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
GaziHusrevbeg je napisao/la:Ključna riječ je trenutno.Alen1987 je napisao/la:GaziHusrevbeg je napisao/la:
Barzagli je trenutno najbolji odbrambeni igrač lige i u ovakvim utakmicama mora igrati.
Svaka čast Barzagliju, ali hebo ligu u kojoj je on najbolji odbrambeni igrač. Pa sad ti mogu nabrojati bar 10 boljih odbrambenih igrača u italijanskoj,španskoj,engleskoj,njemačkoj...i bar 5 u ovim "slabijim" ligama turskoj,portugalskoj...
Po meni jačina Juvea je u kolektivu i disciplinovanoj igri,a ne pojedinačnom kvalitetu. Ovo je neko moje mišljenje, poštujem ko misli drugačije.
PS Barzagli mi je drag igrač još dok je igrao za Palermo i Wolfsburg
U Serie A trenutno nemaš boljeg štopera od Barzaglija.
Forma je trenutačna, a prema trenutačnoj formi Barzagli je najbojli štoper u Italiji, ovo nije moje mišljenje već fudbalskih stručnjaka na "čizmi."
Nabroji mi 3 štopera u Serie A koji su trenutno bolji od Barzgalija ja napuštam ovaj forum.
koliki su to kod tebe insani hahahahadon_burza je napisao/la:Samo mala ona secija![]()
Ne moze dva insana kako treba sjesti
Šta će biti pa da nas i pohvale na nekom portalu?!GaziHusrevbeg je napisao/la: Juventus je u rangu sa svim europskim klubovima.
L'Avvocato je napisao/la:koliki su to kod tebe insani hahahahadon_burza je napisao/la:Samo mala ona secija![]()
Ne moze dva insana kako treba sjesti![]()
al upravu si, ja i kad sjedem gdje obavezno gledam da se ispružim ko čo'jk ... da sam rahat![]()
Ma i ovo je sasvim slučajno.Oxygen je napisao/la:Šta će biti pa da nas i pohvale na nekom portalu?!GaziHusrevbeg je napisao/la: Juventus je u rangu sa svim europskim klubovima.![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/povrata ... rope/88481" onclick="window.open(this.href);return false;
Joj teško će ti to poći za rukom hahaha i ja ih imam svakakvih, i šavaba, i italijana, engleza ... al slabo ko visi po forumu jer su svi moja, starija generacija, pa nisu ni navikli na net kako treba hahahahadon_burza je napisao/la:
Ma ja kad igra Bayern i BiH ne mogu gledati tekmu a da sjedim nema Boga![]()
Nervozan budemo ko zena pred porod
a ovako kad gledam druge utakmice volim da nas je sto vise pa se malo rostilja baci i tak to![]()
Nego moram malo nabavit raje na forum . Imam puno jarana Juventina al one stare garde
Vidjecu sa njima jbg valjda su pismeni