Jeste, vezeni je grb.Sarajlijc@ je napisao/la:VB jel usiven grb ? I nije valjda da imaju samo dugi rukavi ?
Pa novembar je, burazeru

Ova kolekcija je do polusezone. Za proljeće dolazi nova, pobjednik na glasanju.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste, vezeni je grb.Sarajlijc@ je napisao/la:VB jel usiven grb ? I nije valjda da imaju samo dugi rukavi ?
Tako je VB, a u Fan Shopu ce biti kratki rukavi dok ce igraci do kraja polusezone igrati u dugim za drugi dio nova garnitura sa vjerovatno i dugim i kratkim rukavima jer druga pol. pocinje u februaru a zavrsava u junu...VanBasten je napisao/la:Jeste, vezeni je grb.Sarajlijc@ je napisao/la:VB jel usiven grb ? I nije valjda da imaju samo dugi rukavi ?
Pa novembar je, burazeru![]()
Dobri su dresovi pravoVanBasten je napisao/la:Jeste, vezeni je grb.Sarajlijc@ je napisao/la:VB jel usiven grb ? I nije valjda da imaju samo dugi rukavi ?
Pa novembar je, burazeru![]()
koje ti nebuloze pises,jbt,mislim pitarski optimizam je oduvjek isao u granice nemoguceg,ali ti si sve zeznuo zivota mibordo je napisao/la:Kako god se odlucilo raje ce doci! Ako BOG da!!
A to sto vi daje te po 3 ili 4 komada poznato je
da od toga moraju biti 2penala!!! Ja se nebrinem
jer znam da imamo ekipu hvala Bogu koja zeljeznicu
moze u crno zaviti! U klubu se radi punom parom
bitnim igracima se produzuju ugovori,a i na ostalom se
dobro radi!!!!Hvala dragom BOGU!!!! I vjerujem da ce
mo imati ekipu koja ce doci ako Bog da do grupne faze,
u evropskim takmicenjima!!! Eh tu je lova prava!!!!
A profesore manijak hvala na ukaznoj greski!!! Nisam znao da bas ima likova koliko su toliko opsjednuti
nasom temom da bas sve citaju!! Pa za nevjerovati!! A i razumijem!!! Do jucer bili na virslama a sada
jurisamo brzinom svjetlosti ispred njih!! Pa i ja bi citao!!!!
vi ne kontate daj to naš stadion i da možete samo zamoliti a ne tražiti zdenku i O .HZ_ilidzaa je napisao/la:O i zdenka to je sve sto trazimo !
ma nisu nikad za vas šiljili vi ste pošteniji od medreseGiallorossi je napisao/la:Ovaj Arnautovic nam je i prosle godine sudio protiv Olimpicauglavnom nash coek ako gledamo kako je prosli put sudio
![]()
Grb grada na vratu je nešto novo.Dino Selimović je više uradio za jedan mjesec nego svi prethodni direktori.Ne kontam ova klošarska prepucavanja na forumu.To nije u duhu grada iz kojeg dolazite.VanBasten je napisao/la:fotke nove opreme![]()
A kad sam ja to reko,da za nas nisu nikad siljilinidi je napisao/la:ma nisu nikad za vas šiljili vi ste pošteniji od medreseGiallorossi je napisao/la:Ovaj Arnautovic nam je i prosle godine sudio protiv Olimpicauglavnom nash coek ako gledamo kako je prosli put sudio
![]()
![]()
nidi je napisao/la:vi ne kontate daj to naš stadion i da možete samo zamoliti a ne tražiti zdenku i O .HZ_ilidzaa je napisao/la:O i zdenka to je sve sto trazimo !
zdenka za cenera.KRAJ PRIČEHZ_ilidzaa je napisao/la:nidi je napisao/la:vi ne kontate daj to naš stadion i da možete samo zamoliti a ne tražiti zdenku i O .HZ_ilidzaa je napisao/la:O i zdenka to je sve sto trazimo !ti nisi dobar s glavom nikako ...Ko ima profita sto cemo mi biti na Grbavici ? Ja teska pitanja
Hz- HO.MO Zajednicabordo je napisao/la:Ma ko god sudio!! Ako Bog da deremo im one hraljave guzove siptarske!!!!
ko če voditi navijanje nema blekićaBuu je napisao/la:Ako vam je i ovo malo sto ste dobili ima te i dalje onu drugu opciju. Kosevo, LCD, 3KM i gledaj
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hamagara, muhamedhulk, napoleon72 i 26 gostiju.