Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Izgleda da jedino ja nisam igr'o na ovaj Dortmund. 

FK Pjetlovi
Anderlechtu je povrijeđeno 7 igrača i malo su poljuljani porazom od novajlije u prvom kolu,ali Mechelen im je redovna mušterija.Ipak,mislim da će Anderlecht teško do pobjede tako da sam stavio (h.0:1) x2 1.65.Monolog je napisao/la:
2. tiket
Anderlecht - Mechelen H1
Dortmund - HSV 1 (ipak se odlučih odigrati na Milionere, iako bi vrlo lako mog'o doći X)
Excelsior - Feyenoord 3+
3. tiket
Single: Excelsior - Feyenoord 1/2
Sretno svima
HSV je zabijao dosta golova u pripremnim utakmicama,dok Dortmund i nije baš blistao.Na glavnom tiketu sam igrao jedinicu ,ali sam igrao i HSV daje gol po 1.50.
Također ,fino je probati Excelsior te prelaze ,jer prošle sezone su dosta utakmica išli 2/1 ,1/2 kod kuće .Ja ga danas nisam igrao,no,ipak ću skoknuti do kladionice i uplatiti 2/1 i 1/2.
Holandija 2 cijela liga 3+ ili oba daju gol
Ja ih forsiram celu proslu sezonu 3+,od prvog do zadnjeg kola,a pratili su me i @monolog i @otnys.Burgija je napisao/la:Holandija 2 cijela liga 3+ ili oba daju gol

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Koliko je puta prošlo?Devil je napisao/la:Ja ih forsiram celu proslu sezonu 3+,od prvog do zadnjeg kola,a pratili su me i @monolog i @otnys.Burgija je napisao/la:Holandija 2 cijela liga 3+ ili oba daju gol
...što je više lome to je volim jače...
Dobar fazon odvojis nesto rapa samo zato i svaki vikend cijelu ligu 3+ jbg bar ce 10 puta u sezoni doci 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Bezimeni
Zna @Citizen koliko puta smo prošle godine skinuli Excelsior. Ne pretjerujem ako ka'em da su barem 6-7 puta išli 2/1 ili 1/2.
Što se tiče Dortmunda, mah odigrah ga samo zbog Kloppa. Nemaju Barriosa, otiš'o je Sahin i mislim da su još Bendonja i Šmelco upitni, al' HSV mi ne djeluje dobro. Mogu zabiti na Signal Iduna Parku, al' mislim da će Milioneri ovo dobiti. Prvo je kolo, valjda će ga Dortmund otvoriti pobjedom (prošle je Bayo otvorio pobjedom od 2:1, a pretprošle Wolfsburg sa 2:0).
Anderlechtovu postavu nisam ni vidio. Ovo sam igr'o po osjećaju. Došlo il' ne, odradih to. Sad mi je već mrsko otić do kladare da odradim nešto drugo, tako da...
A ova holandska 2. liga je vrh što se tiče oba daju ili 3+. Mada, prvo je kolo, moguće je da se još nisu raspucali.
Zna @Citizen koliko puta smo prošle godine skinuli Excelsior. Ne pretjerujem ako ka'em da su barem 6-7 puta išli 2/1 ili 1/2.
Što se tiče Dortmunda, mah odigrah ga samo zbog Kloppa. Nemaju Barriosa, otiš'o je Sahin i mislim da su još Bendonja i Šmelco upitni, al' HSV mi ne djeluje dobro. Mogu zabiti na Signal Iduna Parku, al' mislim da će Milioneri ovo dobiti. Prvo je kolo, valjda će ga Dortmund otvoriti pobjedom (prošle je Bayo otvorio pobjedom od 2:1, a pretprošle Wolfsburg sa 2:0).
Anderlechtovu postavu nisam ni vidio. Ovo sam igr'o po osjećaju. Došlo il' ne, odradih to. Sad mi je već mrsko otić do kladare da odradim nešto drugo, tako da...
A ova holandska 2. liga je vrh što se tiče oba daju ili 3+. Mada, prvo je kolo, moguće je da se još nisu raspucali.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:@Bezimeni
ma ne fali toliko Anderlech.igraca tacnije 4 Legear, Vargas, Mazuch i Deschacht... a onaj igrac sto je dobio crveni ce biti u sastavu ...valjda se zalili na odluku od tri meca suspenzije pa zasjedanje nekad slijedece sedmice a u medjuvremenu moze odigrati ovo kola

sto se tice Dortmunda koliko sam upratio zadrzali su vecinu igraca (sem ovih gore spomenutih) sto se za HSV ne moze reci , otislo je tu dosta igraca koji su bili nosioci predhodne sezone a Dortmund je vazda bio odlican domacin al eto prva utakmica ja je preskacem ...
- bosanac035
- Kontakt:
Ispraćeno ali gube u pmharry_90 je napisao/la:Banga - FBK Kaunas 2 prelaz X/2

I Love this game !!!
I ja sam ispratio .. i ja vjerujem nekim likovima bem im mamu ..bosanac035 je napisao/la:Ispraćeno ali gube u pmharry_90 je napisao/la:Banga - FBK Kaunas 2 prelaz X/2
Za veceras moj tip : Boulogne - Angers HT X X/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
joj Harry .. ja sta god odigram keca ti u kontru odmahharry_90 je napisao/la:I ja sam ispratio .. i ja vjerujem nekim likovima bem im mamu ..bosanac035 je napisao/la:Ispraćeno ali gube u pmharry_90 je napisao/la:Banga - FBK Kaunas 2 prelaz X/2

i Bangu a i Angers

- bosanac035
- Kontakt:
Sreća uplatih samo 3 eura i zahtjevala min 3 union daje gol i exc-fey oba daju, jbgharry_90 je napisao/la:I ja sam ispratio .. i ja vjerujem nekim likovima bem im mamu ..bosanac035 je napisao/la:Ispraćeno ali gube u pmharry_90 je napisao/la:Banga - FBK Kaunas 2 prelaz X/2
I Love this game !!!
single. Excelsior - Feyenoord 2 treba probati a koeficijent je dobar 1,9 najbolji igrac domacina je presao u redove Feyenoorda jos sam procitao da imaju dosta novih igraca a 12 od 16 igraca koji su dosli nisu odigrali ni minute u prof. fudbalu ima nekih igraca iz mladjih kategorija fey. ...ovo sam preuzeo sa drugogo site , Feyenoord takodjer moze smatrati ovaj mec ko domacinski posto je mala udaljenost a smatra se i derbijem Rotterdam. takodjer over 2,5 je vjerovatan ...joj najgore je kad ima dosta parova valja napraviti dobitni listic 

joj Banga Banga....u 95-oj prime gol...pa Boze sacuvaj 

deno_TM87 je napisao/la: Anderlecht - Mechelen 1
Borussia D. - HSV 1
Bohemians - Shamrock/gol
Excelsior - Feyenoord pik 2
Den Bosch - Zwolle/gol
F.Dusseldorf - Ingolstadt 1
Zaglebie - Lech/gol
Man.UTD - New York 1
Kvota 18.00
Uplata 1.40
Dobitak 25.25
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 05 avg 2011, 21:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Holandjani i dalje po svom 

- Citizen-X
- Kontakt:
skrenuo sam vec prije paznju na to da je Lokomotiva tip ove sezone evo na kvoti 1.95 'ladno 2:0
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Veceras malo MLB-a:
LA Angles 1 Weaver (14-5)
Milvoki 2 Gallardo (12-7) ima 9:2 protiv Hjustona i dobijao ih je 6x za redom. Protivnicki bacac je ocajan Happ (4-13).
Texas 1 Holland (10-4)
Ako bude bacali najavljeni bacaci ovo bi trebalo glat proci.
Probat jos:
Filadelfiju 2
Boston 1
Detrot 2
Arizonu 1
Sretno nam!
Milvoki 2 Gallardo (12-7) ima 9:2 protiv Hjustona i dobijao ih je 6x za redom. Protivnicki bacac je ocajan Happ (4-13).
Texas 1 Holland (10-4)
Probat jos:
Filadelfiju 2
Boston 1
Detrot 2
Arizonu 1
Sretno nam!

- Citizen-X
- Kontakt:
fala čuni da i ti nesto unaprijed postavispo'marke je napisao/la:Veceras malo MLB-a:
Texas 1 Holland (10-4)
Probat jos:
Filadelfiju 2
Boston 1
Detrot 2
Arizonu 1
Sretno nam!
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.