Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Kako sam ja citao da ce biti kv 1.EmirSioux89 je napisao/la:Zna li neko kad ce se nastavit utakmica Trabzon - Fener?
INFO za one koji su pratili Trabzonspor i Fenerbahče ili igrali nešto svoje, meč je prekinut i izgleda neće ni biti nastavljen. Šta se desilolo zasad ne znam, ali da je neko teže sranje je.
Navijački pokret još jednom je pokazao da ih dobar dio još uvijek živi u kamenom **** dobu, a što je najsmiješnije većina ih to i podržava, jer se na stadion idu prvo dobrano potući, pobacati baklje po protivničkim igračima i navijačima, a tek onda navijati za svoju ekipu.
Pretpostavljam da se meč večeras neće nastaviti, a što se tiče kladionice, tiketi bi trebali biti poništeni. Ovisno od kladionice....
Treba se kanit ovoga, al' eto...jasko_juve je napisao/la:I ostat ce na 11..nazalost..Frajer ga drzi u igri citavo drugo poluvrijeme..ne vjerujem..igrace 32 minute..smijesno je ovo ba..
po meni veoma tesko..al nadam se da ce proci nekako..sretnobadel62 je napisao/la:Igrao sam Hickson J.J Vise od 12.5 i samo mi je to ostalo za neke sitne pare pa imal ko kavih inf da li moze proci,kakva je situacija ?
Krokodil je napisao/la:Ne mogu ja nikad da potrefim ove Švabe sa žutim kartonima .. Gube kući 0:1 a samo 1 žuti na tekmi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.