Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bolje 2 igrača dovesti nego 10. Kontinuitet daje rezultate, oni dobro igraju već 2 polusezone. Završnicu prošle godine i ove godine polusezona, nije nikakvo iznenađenje da tako i nastave.
Kad gledamo ove dvije polusezone posljednje Sloboda je prvoplasirana. Ovu 2014/15 proljeće i ova sad što je za nama.
Kad gledamo ove dvije polusezone posljednje Sloboda je prvoplasirana. Ovu 2014/15 proljeće i ova sad što je za nama.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bez obzira na sve, Sloboda ima najbolji raspored do kraja sezone, dolazi nam redom Zeljo, Siroki, Sarajevo, Radnik, a najtezi gostujuci protivnik Zrinjski koji mozda nece nista ni znaciti a mozda bude i neka odlucujuca utakmica.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma bice zanimljivo..ja licno sam zadovoljan i evropom..svakako neki od trofeja bi bio bummm ali treba se prvo krenut od ovih manjih radosti kako bi finansijski ojacali za buducnost ..ali realno igramo dobro trofej se moze uzeti i ne treba odustati, ali sa evropom sam zadovoljan..nas mentalitet u Tuzli znam da ako ne uspijemo uzet tu titulu, da ce dobar dio navijaca krivit Husrefa i Azmira jer nisu doveli 10 novih igraca, ali ebiga.
Ja Slobodi opet najvrceg konkurenta vidim Sarajevo bez obzira sto zaostaje 6 bodova..tako isto da je Zeljo 6 bodova iza isto bi razmisljao, ali ipak 12 je malo previse ..Zeljo realno mogao bi ovako pojacan kroz kup nesto napravit iskoristiti umor ekipa koje se bore za titulu ..Zrinjski naravno odlicna ekipa imaju podjednake sanse kao i mi, ali imaju i to iskustvo sto im je prednost svakako...prva dva kola nastavka ce pokazati ko ce biti najveci favorit
Ja Slobodi opet najvrceg konkurenta vidim Sarajevo bez obzira sto zaostaje 6 bodova..tako isto da je Zeljo 6 bodova iza isto bi razmisljao, ali ipak 12 je malo previse ..Zeljo realno mogao bi ovako pojacan kroz kup nesto napravit iskoristiti umor ekipa koje se bore za titulu ..Zrinjski naravno odlicna ekipa imaju podjednake sanse kao i mi, ali imaju i to iskustvo sto im je prednost svakako...prva dva kola nastavka ce pokazati ko ce biti najveci favorit
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je razmisljanje jednog pametnog momkaSaltCityAttack je napisao/la:Ma bice zanimljivo..ja licno sam zadovoljan i evropom..svakako neki od trofeja bi bio bummm ali treba se prvo krenut od ovih manjih radosti kako bi finansijski ojacali za buducnost ..ali realno igramo dobro trofej se moze uzeti i ne treba odustati, ali sa evropom sam zadovoljan..nas mentalitet u Tuzli znam da ako ne uspijemo uzet tu titulu, da ce dobar dio navijaca krivit Husrefa i Azmira jer nisu doveli 10 novih igraca, ali ebiga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne znam sta mi trebamo dovodit ? Nema napadaca koji moze zamjenit Ahmetovica i Husref nece mjenjat formaciju i da dovedemo i Benku koji je uz Ahmetovica najbolji dzaba jedan bi bio na klupi...treba nam desno krilo , zamjena za Ivetica koji je bio u timu PL prvog djela sezone... nesto bolji desni bek i ako tu moze Skahic igrat i trebao bi ali eto vjerujemo Husrefu... ljevo krilo Veselinovic i bolji ne treba..Zebu i Ordagica nebi niko zamjenio ..Stjepanovica bi mozda Tomic mogao zamjenit ali nije da nam skripi sad ..Kostica u odbrani tesko ko ,Mehmedagica mozda bi i ako i tu je Skahic bolji ..samo bolje rezerve i to je to nista vise ..ti igraci ce doci ovih dana i to desno krilo kome se nadamo
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Po meni trebate dovesti Dušana Hadžića i Ognjena Đelmića, eventualno Benjamina Čolića. Ostalo je sve bombona.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GoodisonPark
- Kontakt:
Bolje je zamjeniti 20 igrača ako su oni bolji fudbaleri od ovih 20 koje otpustiš, pogotovo ako ti igrači zajedno prođu trenažni proces. Igraju i Željo, Sarajevo, Široki, Zrinjski dobro već godinama u kontinuitetu, rezultati to govore, ali to vidimo opet nije nikakva garancija u ovoj sezoni. Sloboda i Radnik su jesenas iskoristili lošu formu Sarajeva, Širokog i Želje i trenutno su zasluženo na tim pozicijama na kojima jesu ali još je 12 kola pred nama i do kraja se može promjeniti mnogo toga.
povratak otpisanih!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opustite se, ako mi ne osvojimo osvajaju nasa braca FK Sarajevo 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kakav je papak ovaj Karačić, to su priče...MCMLXVI je napisao/la:Stae' decki, neki problem?!
Zadnju tekmu našu sa Vitezom, pred derbi, ide on prema svlačionicama kad mu neko nešto dobaci sa istoka, on se hladno sa onom cigarom u ustima ufati za muda, i protrese ih dobro

1946
- SRSlavinovici
- Kontakt:
A da popustis ti vise Tuzlu i tuzlake? Hvala na savjetima, mi smo uvijek bili otvoreni, ali ne koristi ovaj opskurni forum da svojim frustracijama obasipas sve druge. Drzi se planiranja federalne lige, mi cemo valjda nekako preci preko ruba i postati stabilni. Dosadno infantilan si sa svojim postovima. Lijep pozdrav.Cocaine je napisao/la:Tuzlaci moj savjet za vas. Samo uzivajte bez pisanja uzet cemo 3 boda u BL i neke gluposti bahato na fazon sarplaninca iz tojšića. Upracam vas samo se zalijecete kao i sa pricama o pojacanjima i onda kad popusite ili igrac ne potpise prica vidi svi na Tuzlu Slobodu bla bla. Sami od sebe pravite predmet ismijavanja(ruku na srce ne svi) . Imate dobru ekipu i pusti da ona to potvrdi. Nije provokacija. Iskreno. Pusti čobane taksistu romske klijentele. Momak je sa dna kace brnjoza
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
-
- Kontakt:
To svakako goodison, ako su bolji. A to smo mi najbolje na svojoj koži osjetili. Bolji igrač je diskutbailno. 20 boljih je već naučna fantastika. Niko ne garantuje da će biti bolji a Sloboda odveć ima jaku ekipu. Mislim da bi im se narušila atmosfera dolaskom 2 igrača koji imaju primanja ko pola prvog tima i to iz ličnog iskustva. Drugo fer je pružiti ovim igračima šansu da odigraju europu da poginu, zaslužuju to. Haurdić je sasvim korektan igrač uz ova tri gore a postoje informacije da će bar dva potpisati oni će biti na konju.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I kako se jos ono nasmijao od srca, vidi se da je pravi lola! Ja sam oplakao tad!BitiSrcemVezan je napisao/la:Kakav je papak ovaj Karačić, to su priče...MCMLXVI je napisao/la:Stae' decki, neki problem?!
Zadnju tekmu našu sa Vitezom, pred derbi, ide on prema svlačionicama kad mu neko nešto dobaci sa istoka, on se hladno sa onom cigarom u ustima ufati za muda, i protrese ih dobro

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
http://www.akmaya.ba/data/images1/image37.jpgtuzlak1987 je napisao/la:Opustite se, ako mi ne osvojimo osvajaju nasa braca FK Sarajevo
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Oprilike tako ali ovo su igraci koji bi igrali ova dvijica u prvoj postavi ..treba nam sad i za klupu nema ko mjenjat Ivetica ..tu cemo dovesti nekog sigurno ...i krilo ce doci takodjer ..Husref gotivi Efendica jer momak vodi sportski zivot kod njega nema alkohola, cigara i to nego samo trening i fizicki je jak i tu je njegova prednost ebiga ...vidjet cemo sta ce biti znam da dolaze 2 3 igraca pred polazak u Antaliju.jurisicduska je napisao/la:Po meni trebate dovesti Dušana Hadžića i Ognjena Đelmića, eventualno Benjamina Čolića. Ostalo je sve bombona.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesmo to sad UD+HZ+FKRtuzlak1987 je napisao/la:Opustite se, ako mi ne osvojimo osvajaju nasa braca FK Sarajevo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prica se da bi nam mogao Steva doci, mada mislim da je suplja ali i da nije ne znam bas da li ce nam pomoci.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Siroki ce dobit i Sarajevo i Slobodu i zrinsky ali ce popusit od Slavije ili neke prosjecne ekipe i tu izgubit titulu. Ono sto ih syebe skoro svake sezone 
PS Slavinovicu libo me taki nije bilo lose namjere. Govorim vam kako jeste. Samo hranite ove lavove koji jedva cekaju komad mesa

PS Slavinovicu libo me taki nije bilo lose namjere. Govorim vam kako jeste. Samo hranite ove lavove koji jedva cekaju komad mesa
Brato nemoj ti biti levat kao ostali. Smatram te za ok momka. Dok se ne stavi potpis nista se ne piseDoeTz je napisao/la:Prica se da bi nam mogao Steva doci, mada mislim da je suplja ali i da nije ne znam bas da li ce nam pomoci.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A i stvarno mislim da ce Jesic kvalitetno odraditi sa svojim igracima.. Mozda nema imena ali cete biti ekipa koja nece gubiti utakmice. Mozda u 12 utakmica jedan poraz..MortemHz je napisao/la:Jesmo to sad UD+HZ+FKRtuzlak1987 je napisao/la:Opustite se, ako mi ne osvojimo osvajaju nasa braca FK Sarajevo
Ma i napisao sam da mislim da je suplja. Hocu rec da ne znam samo kako bi nam pomogao, lik je mentalno srozan.Cocaine je napisao/la:Brato nemoj ti biti levat kao ostali. Smatram te za ok momka. Dok se ne stavi potpis nista se ne piseDoeTz je napisao/la:Prica se da bi nam mogao Steva doci, mada mislim da je suplja ali i da nije ne znam bas da li ce nam pomoci.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.