Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ima i toga, ali i njegov karakter i volja
. Bit cu presretan da ga prodamo kao jos 3 igraca iz "navale".

embrace the chaos
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sampdoria i Udinese, najvise yebu koeficijent Serije A, kad god izadju u Europu.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ovo je tuga. Ja bi im zabranio ucesce u Evropi ako ce ovo raditi. Torino nije imao nista bolju ekipu prosle godine, a do zadnje minute su ginuli i jedva ih izbacila Sevilla ako se dobro sjecam. Bruka, ko i Udinese.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zenga ubleho, ovo je bruka za Calcio.
Svaka cast Voši!
@Italia
Zenit je izbacio Torina.
Svaka cast Voši!
@Italia
Zenit je izbacio Torina.
Don't believe the hype.
Sampdoria 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Na neki nacin je pravda zadovoljena, nadam se da igraci i navijaci Genoe gustaju.
embrace the chaos
Pogledaj koeficijente ligaDenno je napisao/la:Bolja od monopol lige opet

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Djaba ti koeficijent kad ne znasBvB09 je napisao/la:Pogledaj koeficijente ligaDenno je napisao/la:Bolja od monopol lige opet
[youtube][/youtube]
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Nisi se pozivao na koeficijente, kad su vas gazile zebre onomad ili kad smo pishali po vukovima.BvB09 je napisao/la:Pogledaj koeficijente ligaDenno je napisao/la:Bolja od monopol lige opet

Ne spominješ kako je Roma primila 9 komada od Bayerna u 2 utakmice, kako je Juve prolazio s njima. Isto nisi spomenuo kako je Wolfsburg Intera pobijedio, Dortmund Napolia etc..MaGiCa je napisao/la:Nisi se pozivao na koeficijente, kad su vas gazile zebre onomad ili kad smo pishali po vukovima.
Ali ovo sve nije bitno što sam ja spomenuo ili što si ti spomenuo jer se jačina lige ne mjeri samo u međusobnim omjerima već i u mnogim drugim stvarima.
Činjenica stoji da je Bundesliga trenutno bolja od Serie A, čak je po koeficijentu bolja i od EPL-a ali to u stvarnim okvirima nije tako jer EPL prima ogromne novce i zbog toga će biti bolja od Bulija u skorijoj budućnosti.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Pa vi ste ti koji onanishete na koeficijente, posetu na stadionima i H2H. I to vashe onanisanje je uvek aktuelno kad Bayern vadi prosek, a nikada kada BvB, Schapke, Neverkusen i slichni useru motku.BvB09 je napisao/la:Ne spominješ kako je Roma primila 9 komada od Bayerna u 2 utakmice, kako je Juve prolazio s njima. Isto nisi spomenuo kako je Wolfsburg Intera pobijedio, Dortmund Napolia etc..MaGiCa je napisao/la:Nisi se pozivao na koeficijente, kad su vas gazile zebre onomad ili kad smo pishali po vukovima.
Ali ovo sve nije bitno što sam ja spomenuo ili što si ti spomenuo jer se jačina lige ne mjeri samo u međusobnim omjerima već i u mnogim drugim stvarima.
Činjenica stoji da je Bundesliga trenutno bolja od Serie A, čak je po koeficijentu bolja i od EPL-a ali to u stvarnim okvirima nije tako jer EPL prima ogromne novce i zbog toga će biti bolja od Bulija u skorijoj budućnosti.

Pobedio je i Napoli Dortmunda, pa shta

Kao i Lazio Mgladbacha, Inter Bayerna i sl.
Postoji tema gde smo objasnili problematiku koeficijanata, stadionske infrastrukture i poseta. Ali, ti nisi tada bio na forumu, a ja ponavljache shaljem samo u magarecu klupu.

Cenim da se vidimo opet kada svi Nemci sem Bayerna poispadaju u najkasnije u februaru iz Evrope, kao shto to oni po pravilu rade.

Sampdoria kao da je igrala protiv Barcelone a ne protiv yebene Vojvodine. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma Zenga idiot.Boze sacuvaj kako je to ocajan trener.Sve sto je Mihajlovic dobro uradio prosle sezone ovaj majmun je za jednu tekmu sve to unistio.Ne vjerujem sta im ljudi uradise.Italia je napisao/la:Ovo je tuga. Ja bi im zabranio ucesce u Evropi ako ce ovo raditi. Torino nije imao nista bolju ekipu prosle godine, a do zadnje minute su ginuli i jedva ih izbacila Sevilla ako se dobro sjecam. Bruka, ko i Udinese.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
jel' realno ovo?Ferrero's comment yesterday: "God sent Vojvodina to us so we could beat them 4-0."

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.