Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Romario ne zanima nas tvoje znanje, nama to ne treba, ti si stručnjak, idi pomozi Vilanovi, zaboli nas sta ti znas i ko ce dobiti zlatnu loptu, ohani malo bolan, idi se "ispuši" negdje napolju a ne na forumu, vidimo mi svi koliko se ti uvlačiš nekim forumašima u guzicu da bi ti rekli "da imaš koju pametnu", prvo odeš na temu dortmunda pa na Bayernovu, navijače bayerna na forumu ss.ba porediš sa životinjskim vrstama a šeći se uvlačis u guzicu iako ti čojk ladno kaže da je ribery bolji od mesija, a mi koji te molimo da "prošetaš" smo za tebe nekulturni, neodgojeni, hijene, kojoti, e pa ako je tip poput tebe odgojen u pravom smislu, ja ću ostati neodgojen i neulturan.Romariooo je napisao/la:
vidis ti zuckeru ovog copora sto napada, eto haman su i tebi zavarali oci, ako obratis paznju vidjeces da sam ja u toj raspravi najmanje i ucestvovao,i to sto sam ucestvovao iznio par podataka crno na bijelo i pozvao narod da se okani bezvezne rasprave koja je bespredmetna
a i to sto se prica konstantno da umanjujem bayernove zasluge, mislim nidje veze, ne znam kad sam to rekao, to vodje copora uglavnom izokrenu i tako predstave, pa onda kojoti i hijene napdnu u coporu
ali u principu zaboli romarijaaa, nije on kriv sto su djeca polupismena pa ne znaju citati, sto su lose odgojena, sto nemaju pojma o fudbalu i sl
@ druze valencia
dzaba ti to pricas,kakvi podaci i strucna misljenja, ovom coporu dzaba ti je pricati, imas tu dosta dobrih forumasa predvodjenih intelektualcom i cinjenica znalcom secerom, a ovo ostalo, copor klasicni, sto hijene, sto kojoti
to su prave price i teme, rasprava o zlatnoj lopti je suvišna i nepotrebna kad je sve jasnoBayernMunchen31 je napisao/la:Ljudi![]()
Ceka nas trece finale u 4 godine.
Ovo bi mogao biti najtezi poraz (tezi cak i od Chelsea-ovog) i zato nam trebaju informacije kada se uđe na ovu temu.
Nisam mogao da se ne pridruzim, ali sad ni ja ne mogu vise.
Trebaju nam informacije , hoce li igrati Gotze, Gundogan, Oporavak Kroosa, ne treba vise misljenja o Zlatnoj Lopti.
Kome nije opala ta nagrada u ocima ovu zadnju ceremoniju stvarno ne znam, da ne otvaramo tu temu najboljih 11.
(sad ne mislim na Njemce, nego koga su jos izostavili...)
Uglavnom, da otvorite novu temu, da se prestane ovdje Zlatnoj lopti prepirati.
Trebaju nam informacije o Bayernu !!
BayernMunchen31 je napisao/la:Ljudi
Ceka nas trece finale u 4 godine.
Ovo bi mogao biti najtezi poraz (tezi cak i od Chelsea-ovog) i zato nam trebaju informacije kada se uđe na ovu temu.
Nisam mogao da se ne pridruzim, ali sad ni ja ne mogu vise.
Trebaju nam informacije , hoce li igrati Gotze, Gundogan, Oporavak Kroosa, ne treba vise misljenja o Zlatnoj Lopti.
Kome nije opala ta nagrada u ocima ovu zadnju ceremoniju stvarno ne znam, da ne otvaramo tu temu najboljih 11.
(sad ne mislim na Njemce, nego koga su jos izostavili...)
Ja ih ne poredim, da se razumijemo...Valencia je napisao/la:Jedino je navijac Bajerna u stanju mrtav - hladan povuci paralelu izmdju Riberija i Mesija & Ronalda. Nikad nisam cuo navijaca Junajteda da poredi Persija sa Mesijem & Ronaldom, navijaca Celzija da poredi Drogbu, navijaca Intera da poredi Eta... To izgleda samo moze navijac Bajerna, niko drugi![]()
..
Bas citam danas o tome a sta reci, vrlo vjerovatno da ce otici, ima tu spekulacija, sumnjam da ce bas u Napoli al et ..amerosm je napisao/la:
Ruku na srce za ocekivati je da ce Gomez na kraju sezone napustiti Bayern, jer se isti jednostavno ne uklapa u sistem Guardiole.
Imat ce kad prodaju CavanijaSaurman je napisao/la:Na Audi Kupu ćemo ugostiti Man City,Milan i Sao Paulo.
Za Gomeza ne vjerujem da će otići u Napoli jer žabari nemaju 30 mil.
supermario je napisao/la:Imat ce kad prodaju CavanijaSaurman je napisao/la:Na Audi Kupu ćemo ugostiti Man City,Milan i Sao Paulo.
Za Gomeza ne vjerujem da će otići u Napoli jer žabari nemaju 30 mil.
I ovo ti drugima kažeš, kakva ironija.Romariooo je napisao/la: ali u principu zaboli romarijaaa, nije on kriv sto su djeca polupismena pa ne znaju citati, sto su lose odgojena, sto nemaju pojma o fudbalu i sl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.