džaba vam milioni, kad ih ne znate potrošit' na pametan način

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Chinaglia je napisao/la:buraz moj, Lazio ne dovodi strašna pojačanja, al' zato dovodi mlade i talentovane igrače, koji imaju potencijal da postanu strašni igračiLazio ima dosta mladih, talentovanih igrača, kao niko u Italiji, pa sad zamisli kako bi to moglo izgledat' za par sezona, NBA žargonom rečeno, rebouilding ekipe
džaba vam milioni, kad ih ne znate potrošit' na pametan način
Chinaglia je napisao/la:buraz moj, Lazio ne dovodi strašna pojačanja, al' zato dovodi mlade i talentovane igrače, koji imaju potencijal da postanu strašni igrači ... pa sad zamisli kako bi to moglo izgledat' za par sezona
:
napisao sam da zamisliš kako bi moglo biti, a ne da zamisliš kako će bitirope11 je napisao/la:Istina, koje prodate za sezonu-dvije kada steknu ime.I ne, ne mogu zamisliti jer ce se ponovo iznova krenuti od nule kad dodju dobre ponude za tih par igraca koje spominjes. I tako u krug, vec decenijama.
sigurno ne, možda se dohvati grupna faza ako žrijeb bude povoljan, a sa Lotitom nemoš očekivat' ništa, a kamo li ozbiljna pojačanjarope11 je napisao/la:Sve to stoji, mlada i talentovana ekipa, ali ne znam hoce li to biti dovoljno za neki veci uspjeh u LS. Ocekivao sam malo vise ozbiljnijih pojacanja.
u EL bi se sigurno moglo otići do kraja, ako bi nas malo sreća pogledala kao Napolirope11 je napisao/la:Mada nije lose ni trece mjesto i EL, tu bi vec mogli daleko dogurati ako nastavite formu iz prosle sezone. Ako.
Kako piše italijanski Skaj Sport uprava Karpija je ozbiljna u nameri da dovede iskusnog napadača Alberta Đilardina u svoje redove. U tome bi mogao da joj pomogne kineski Gvangžu, koji bi uskoro mogao da otkupi nigeriskog napadača Džerija Mbakogua za 1.300.000 evra
Da nije Fiorentine i Lazia ovo bi bio jedan dosadan prelazni rok, ovako i kod jednih i kod drugih po 10 igraca dnevno dodje i ode.Argentinski štoper Fakundo Ronkalja praktično je dogovorio raskid ugovora sa Fiorentinom i uskoro bi trebalo da potpiše za Olimpik iz Marselja.
A jbg lahko je sad bit pametan. Ko bi tada pomislio da će Gomez ovako flopat, ali valjda je i to jedna od čari fudbala.Chinaglia je napisao/la:kad se sjetim kakav su mu doček pripremili
Ma dat ga za 5 miliona i kilu brasna i nosiDenno je napisao/la:Da im je Destra sad uvalit, pa i za 10mil. A raspituju se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.