Neko spomenu, RA iza gola. Ja ne znam šta se dešava, iskreno, svaka čast momcima koji su tu prošlu čitavu sezonu i ovu, ali nešto nije uredu. Shvatam, starijim momcima / navijačima nije baš ugodno gledati kako pored njega skakuta dijete od 12 godina i metar i po i piskutavim glasom pjeva, ali opet nije uredu da nam najstariju navijačku grupu čine samo oni. Gdje su ona raja što se ispred Ruže okupljala za derbi? Gdje je ona raja što je pila i pjevala na musali kad smo ušli u PL ? Ovo nisu oni, nije ni 10 % onih navijača. Nemojte misliti da imam nešto protiv ove ekipe sada, odlični momci , ispoštuju svako gostovanje, bilo zabranjeno ili ne, pokazuju pravu ljubav, ali iskren ću biti mal nas je broj. Baš me zanima koliko je članskih prodano u klubu navijača, mislim da je premal broj koliki mora biti.
Kažu, navijači traže rezultate, dobišmo 7 utakmica, na osmu protiv Zrinjskog nije bio pun stadion (prvi sam ja na jednoj stolici sjedio, na drugu naslonio nogu) , a ja očekivao da ću morati stajati 90 minuta.
Ako je neko upućeniji šta se desilo, neka svađa u KN RA ili bilo šta što je smanjilo broj raje iza gola , nek nam napiše ovdje ili meni na PM jer me zaista zanima