FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jako neozbiljne, nesuvisle i neartikulisane izjave pocev od sportskog direktora, arogantnog trenera i igraca Jedinstva. Ovaj naruceni prilog je amaterski odradjen od strane onog malog k.r.e.l.e.t.a iz Tuzle. Do sada sam gotovio ekipu iz Bihaca, od danas NE. Naravno moje simpatije i dalje ostaju prema ljudima i gradu heroju Bihacu.
🔴⚫️
ovog Mrijana dobro treba ispostovat kad dodje u Tuzlu da prenosi utakmicuSkver je napisao/la:Jako neozbiljne, nesuvisle i neartikulisane izjave pocev od sportskog direktora, arogantnog trenera i igraca Jedinstva. Ovaj naruceni prilog je amaterski odradjen od strane onog malog k.r.e.l.e.t.a iz Tuzle. Do sada sam gotovio ekipu iz Bihaca, od danas NE. Naravno moje simpatije i dalje ostaju prema ljudima i gradu heroju Bihacu.

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al koja je to prpa da ovakvu izjavu das kao trener
tacno vidi se ko zbog koga ne spava hahah
jbt da Sloboda ima 5 b prednosti ispred pojacanog Jedinstva i da ide u Bihac Ciro, a i niko od nas, nikad ne bi ovako nesto izjavio...respektuje covjek i Bratstvo,Rudar, Hercegovce i Gradinu i sve ekipe, a kamo li konkurenta za titulu..a ovo je cisti strah pa pokusava pumpati samopouzdanje na pogresan nacin koji ce jos vise pogodovati protivniku.

jbt da Sloboda ima 5 b prednosti ispred pojacanog Jedinstva i da ide u Bihac Ciro, a i niko od nas, nikad ne bi ovako nesto izjavio...respektuje covjek i Bratstvo,Rudar, Hercegovce i Gradinu i sve ekipe, a kamo li konkurenta za titulu..a ovo je cisti strah pa pokusava pumpati samopouzdanje na pogresan nacin koji ce jos vise pogodovati protivniku.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ako to nazivaš arogantnom izjavom, kako onda nazivaš ovo javno objavljeno i to još na Vašoj zvaničnoj stranici FK Sloboda na Facebooku.Skver je napisao/la:Jako neozbiljne, nesuvisle i neartikulisane izjave pocev od sportskog direktora, arogantnog trenera i igraca Jedinstva. Ovaj naruceni prilog je amaterski odradjen od strane onog malog k.r.e.l.e.t.a iz Tuzle. Do sada sam gotovio ekipu iz Bihaca, od danas NE. Naravno moje simpatije i dalje ostaju prema ljudima i gradu heroju Bihacu.

Uz dužno poštovanje, ne možeš Čiru porediti.
Pa Čiro i sam sebi j.e.b.e majku

tuzlanska Sloboda
Ne vidim ništa loše u datoj izjavi Šef stručnog štaba NK Jedinstvo, zašto se neki uopšte pale na tu pomisao, što čovjek nije ni pomenuo Slobodu kao favorita, pa tako razmišlja 90% ljudi u kantonu. On je rekao onako kako stvari stoje, to je njegov stav i razmišljanje. Zašto to sad polemisati ovdje na Vašoj temi, pojedini forumaši, pozabavite se svojom Slobodom i gledajte da Vas taj Ćiro slučajno ne vagne, pustite nas da igramo svoju igru, kao što i mi mnogo ili nikako ne komentarišemo niti nas zanimaju mnogo izjave Vaših stručnjaka. I na kraju, neka pobjedi nogomet i onaj ko je bolji na terenu i to je to.zlajci je napisao/la:Uz dužno poštovanje, ne možeš Čiru porediti.
LP iz Bihaća, za sve poštene navijače Slobode i Tuzlake

Cemu ba rasprave sa ovim cobanima ???? pricaju kako je nama raspored tezi pa de neka mi neko objasni to ??
krenimo redom.....
na nasem kantonu ce nama biti domace utakmice i vjerovatno vec upisana 3 boda osim u lukavcu ali i tu mozemo dobiti lagano....... vi cete morati poginuti za 1 bod u banovicima srebreniku !
troglav ,capljina , branitelj , rudar - na istom smo
+ dolazite nam na tusanj
cemu se vi nadate ????
krenimo redom.....
na nasem kantonu ce nama biti domace utakmice i vjerovatno vec upisana 3 boda osim u lukavcu ali i tu mozemo dobiti lagano....... vi cete morati poginuti za 1 bod u banovicima srebreniku !
troglav ,capljina , branitelj , rudar - na istom smo
+ dolazite nam na tusanj
cemu se vi nadate ????
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
dajte ljudi sta se lozite ??? Ljudi uzivaju u svojih PET MINUTA SLAVE , na satu je vec 04:00 , dakle jos minuta im je ostala , pustite ljude .
Ja se slazem da je Rudar jedan od favorita , cak jaci od Jedinstva i oni ce nam zadati najvece glavobolje , Bratstvo takodjer , Jedinstvo vec u prvom kolu gubi korak , vjerujte . Gradina je sasvim OK ekipa , imaju super publiku i dole jedinstvo nema sta da trazi , kao i u narednim kolima , u prvom dijelu sezone su pokupovali sve sto se kupiti moglo , to i ptice na grani znaju , varalice prave ... steta sto ih ne tisnusmo u 3.ligu kad smo vec odlucivali o njima !!!
Sto se tice ostalog ..... ma i ovom Marjana na.i.em na rcq .... gremlin pravi !!!
Ja se slazem da je Rudar jedan od favorita , cak jaci od Jedinstva i oni ce nam zadati najvece glavobolje , Bratstvo takodjer , Jedinstvo vec u prvom kolu gubi korak , vjerujte . Gradina je sasvim OK ekipa , imaju super publiku i dole jedinstvo nema sta da trazi , kao i u narednim kolima , u prvom dijelu sezone su pokupovali sve sto se kupiti moglo , to i ptice na grani znaju , varalice prave ... steta sto ih ne tisnusmo u 3.ligu kad smo vec odlucivali o njima !!!
Sto se tice ostalog ..... ma i ovom Marjana na.i.em na rcq .... gremlin pravi !!!
Hahahahah sad Vam i Marjan smeta, stvarno pojedinci na ovom forumu mi nisu jasni ama baš nikako, ne ložite se na video izjavu ovoliko, smirite strasti i furajte svoje bolan, pustite Marjane i Jedinstvo, trenere, igrače i ostalo.RUDARSKA2 je napisao/la:dajte ljudi sta se lozite ??? Ljudi uzivaju u svojih PET MINUTA SLAVE , na satu je vec 04:00 , dakle jos minuta im je ostala , pustite ljude .
Šest trijumfa u pripremnom periodu

Remijem sa Gradinom Crveno - crni su okončali period odigravanja kontrolnih mečeva.
Uoči proljetne polusezone odigrano je 10 utakmica, a bilansa je šest pobjeda, tri remija i jedan poraz fudbalera Miroslava Blaževića. Naš tim je postigao 24 gola, a primili su ih 9.
Najbolji strijelci priprema su Mirnes Selamović i Mirza Musića sa po tri gola, dva su postigli Jasmin Mujkić, Sabahudin Jusufbašić, Omar Pršeš i Ermin Huseinbašić, dok su po jedan gol postizali Adnan Mujkić, Ardit Šaćiri, Mirhad Mehanović, Dino Ferizović, Semir Kapić, Adnan Jahić, Muhamed Omić i Jasmin Moranjkić.
Interesantno, naš tim u samo dva susreta nije uspio zatresti protivničku mrežu - protiv Crvene zvezde i Gradine.
Bilans priprema 10 6 3 1, gol-razlika 24:9
Gunja: Jadran – Sloboda 1:4 (Kapić 35., Pršeš u 50. i 65., Huseinbašić u 75. / Gluvaković 90.)
Tuzla: Sloboda – Budućnost 2:1 (Jusufbašić 34., Selamović (87./ Mujić 5.)
Piran: Portorož – Sloboda 0:9 (0:1 Krpić 33., 0:2 J.Mujkić 35., 0:3 Šaćiri 44., 0:4 Selamović 50., 0:5 Jusufbašić 60., 0:6 Mehanović 70., 0:7 Musić 79., 0:8 Ferizović 81., 0:9 Musić 87.min.
Kopar: Sloboda – Crvena zvezda 0:3 (- / Ninković 50, Pečnik 54, Milunović 75.)
Piran: Krka (Novo Mesto) – Sloboda 1:2 ( A. Mujkić, Musić) Piran:
Triglav (Kranj) – Sloboda 2:2 (Kapić 39., Selamović 85/ Grvala 69., Peternel 86.)
Kopar: Luka Koper – Sloboda 1:1 (0:1) (Huseinbašić 18/ Štulac 79. – 11 m)
Tuzla: Sloboda – Sloga (SH) 3:0 (Jahić 12., J. Mujkić 60., Moranjkić 82.)
Tuzla: Sloboda – Mladost (VO) 1:0 (Omić 26) Srebrenik: Gradina Sloboda 0:0
fksloboda.ba

Remijem sa Gradinom Crveno - crni su okončali period odigravanja kontrolnih mečeva.
Uoči proljetne polusezone odigrano je 10 utakmica, a bilansa je šest pobjeda, tri remija i jedan poraz fudbalera Miroslava Blaževića. Naš tim je postigao 24 gola, a primili su ih 9.
Najbolji strijelci priprema su Mirnes Selamović i Mirza Musića sa po tri gola, dva su postigli Jasmin Mujkić, Sabahudin Jusufbašić, Omar Pršeš i Ermin Huseinbašić, dok su po jedan gol postizali Adnan Mujkić, Ardit Šaćiri, Mirhad Mehanović, Dino Ferizović, Semir Kapić, Adnan Jahić, Muhamed Omić i Jasmin Moranjkić.
Interesantno, naš tim u samo dva susreta nije uspio zatresti protivničku mrežu - protiv Crvene zvezde i Gradine.
Bilans priprema 10 6 3 1, gol-razlika 24:9
Gunja: Jadran – Sloboda 1:4 (Kapić 35., Pršeš u 50. i 65., Huseinbašić u 75. / Gluvaković 90.)
Tuzla: Sloboda – Budućnost 2:1 (Jusufbašić 34., Selamović (87./ Mujić 5.)
Piran: Portorož – Sloboda 0:9 (0:1 Krpić 33., 0:2 J.Mujkić 35., 0:3 Šaćiri 44., 0:4 Selamović 50., 0:5 Jusufbašić 60., 0:6 Mehanović 70., 0:7 Musić 79., 0:8 Ferizović 81., 0:9 Musić 87.min.
Kopar: Sloboda – Crvena zvezda 0:3 (- / Ninković 50, Pečnik 54, Milunović 75.)
Piran: Krka (Novo Mesto) – Sloboda 1:2 ( A. Mujkić, Musić) Piran:
Triglav (Kranj) – Sloboda 2:2 (Kapić 39., Selamović 85/ Grvala 69., Peternel 86.)
Kopar: Luka Koper – Sloboda 1:1 (0:1) (Huseinbašić 18/ Štulac 79. – 11 m)
Tuzla: Sloboda – Sloga (SH) 3:0 (Jahić 12., J. Mujkić 60., Moranjkić 82.)
Tuzla: Sloboda – Mladost (VO) 1:0 (Omić 26) Srebrenik: Gradina Sloboda 0:0
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Adnan Jahić daleko ispred svih, za mene najjači vaš igrač, i njegovim povratkom na Tušanj dobili ste mnogo 

- TzBulevar87
- Kontakt:
HAEHAHEHAHEHAHEUHUHHAHEHAEUHUsamolukavac je napisao/la:Adnan Jahić daleko ispred svih, za mene najjači vaš igrač, i njegovim povratkom na Tušanj dobili ste mnogo

075
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar je sad, kad je dosao bio je kao krme 

-
- Kontakt:
Ne znam neko ga sigurno ne voli, uvijek takvih ima svugdje, ne samo kod vas, ali čovjek zna igrati lopte i ja kažem to je moje mišljenjeTzBulevar87 je napisao/la:HAEHAHEHAHEHAHEUHUHHAHEHAEUHUsamolukavac je napisao/la:Adnan Jahić daleko ispred svih, za mene najjači vaš igrač, i njegovim povratkom na Tušanj dobili ste mnogo

De ba **** Jedinstvo ima jos 15 utakmica da se odigra, moze Radnicki na kraju u PL.
Znal ko imal sta od skupstine kad bi trebala bit sto se oteglo ovoliko, treba se napravit plan i program kako se dugova rijesit.
Znal ko imal sta od skupstine kad bi trebala bit sto se oteglo ovoliko, treba se napravit plan i program kako se dugova rijesit.
Da mi je to neko prije rekao slatko bih se nasmijao...ali sam ostao zatečen Jahom uživo u Sloveniji...samolukavac je napisao/la:Adnan Jahić daleko ispred svih, za mene najjači vaš igrač, i njegovim povratkom na Tušanj dobili ste mnogo

Čovjek je trčo presing od našeg do njihovog šesnaesterca! Takvih enfedrina nema

tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jaha bi trebao biti prva postava, mada ja vise gotivim sminku
Volio bih da se za Redzepija nadje mjesta. Znaci volio bih Omic, Jaha, Redzepi tu u sredini da budu. Nisam ljubitelj Husica nikako, ne znam sto.
Slozit ce to Ciro kako zna
Ja sam ocekivao puno vise do ovog trenutka od napadaca, znaci Kapic nije nista pruzio gotovo, vidi se da zna ali tanko. Krpic se trudi ali opet nesto fali, Jusufbasic zna igrati fudbala i vrijeme je da se iznervira. Od njih do ovog trenutka Huseinbasic koji je vazio za neki problem prvo sto najvise trci, a uz to i ostavlja utisak da uvijek moze sjevnuti nesto preko njega

Slozit ce to Ciro kako zna

Ja sam ocekivao puno vise do ovog trenutka od napadaca, znaci Kapic nije nista pruzio gotovo, vidi se da zna ali tanko. Krpic se trudi ali opet nesto fali, Jusufbasic zna igrati fudbala i vrijeme je da se iznervira. Od njih do ovog trenutka Huseinbasic koji je vazio za neki problem prvo sto najvise trci, a uz to i ostavlja utisak da uvijek moze sjevnuti nesto preko njega
-
- Kontakt:
Za mene lično pored Jahića u ovoj Prvoj ligi jedan od najboljih igrača na sredini terena je i Eldin Trumić (sad igrač Budućnosti iz Banovića) njih dvojca su igrali zajedno i u Lukavcu i strašan tandem su bili, i tu bi dodao još i Samira Duru iz Rudara iako u godinama igračina je i dalje 

Čitam na netu,odgođena utakmica uzmeđu Troglava i Slobode?Neko nešto više o tome?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Kako bi ja i kako mislim da ce biti, samo Jahic ce vjerovatno igrati tu na mjestu Husica i ne zna se hocel Huseinbasic u prvoj ali mora neko do 21 godine ja bi njega i Saleta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.