Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Bolanos
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Bolanos » 22 jan 2016, 15:51

Cocaine je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Dosadni ste sa ovom navijackom pricom, sem toga zabranje je pisati o navijacima po ovoj temi.

@Cocine smorio si pravo, zanjih nekoliko strana pises o navijacima i stadionu a klub ti se gasi doslovno. Boga ti idi na opste diskusije Veleza pa se tamo prepucavajte sa zrinjevcima i ostalima.
Ma smaras i ti brato svojim dženaza postovima ali nije problem. Evo prestat cu. I nije cocine yebote nego kokain :D :wave:
:lol: :lol:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 22 jan 2016, 16:05

ANTIFA ! je napisao/la: Eto i mi da malo postavimo.
Kako ide onaj stih Kemala Montena "na Rondou ljubavi Rođeni su ostali" ;)
Bilo i ostalo. :thumbup: :njanjanja: :njanjanja: :wave: :wave:
Ne moraš im bola face zatamnjivat

a zaboravio si ostatak ekipe tog dana postavit

slika

slika

sevap ih nahranit.

evo i 'kokainove' bolje polovice upala preko rondoa prvi put poslije 1993. dodjite opet 14.2. take ne diramo samo sazalijevamo.

slika

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 16:19

FaustinoAsprilla je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Eto i mi da malo postavimo.
Kako ide onaj stih Kemala Montena "na Rondou ljubavi Rođeni su ostali" ;)
Bilo i ostalo. :thumbup: :njanjanja: :njanjanja: :wave: :wave:
Ne moraš im bola face zatamnjivat

a zaboravio si ostatak ekipe tog dana postavit

slika

slika

sevap ih nahranit.

evo i 'kokainove' bolje polovice upala preko rondoa prvi put poslije 1993. dodjite opet 14.2. take ne diramo samo sazalijevamo.

slika
sad najozbiljnije jeli se ti sjecas ili ti je neko mozda pricao da je RA isla pjeske preko Rondoa na drugo ili trece gostovanja, tako da su slikice ove djecice bez obiljezja sa obje strane meni smjesne, ali je cinjenica da se odmah poslije rata islo pjeske, i drui put takodjer se poslo pjeske, dosli do Rondoa i ondje policija napravila kordon, ostalo se desetak minuta kad se vidjelo da nema prolaza, vratili se nazad i otisli autobusima, jel problem to priznat ili sta

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 22 jan 2016, 18:49

Jeste vise dosadni sa slikama RA i UM, tema je premijer liga, a vi je danima unistavate slikama kad je ko ujutro navece popodne poslijepodne proso kroz odredjenu ulicu dio grada selo itd.. :puke:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jan 2016, 19:00

Pappy je napisao/la:Samo mala ispravka. Slavija na ovom dresu nema sponzora "Nova Banka". To je na onim Joma dresovima od prošle sezone sa užim prugama. Ovaj je bez sponzora naprijed.
Jel imate na onim Borusijinim Evonik sponzora :)

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 22 jan 2016, 19:08

keno83 je napisao/la:
sad najozbiljnije jeli se ti sjecas ili ti je neko mozda pricao da je RA isla pjeske preko Rondoa na drugo ili trece gostovanja, tako da su slikice ove djecice bez obiljezja sa obje strane meni smjesne, ali je cinjenica da se odmah poslije rata islo pjeske, i drui put takodjer se poslo pjeske, dosli do Rondoa i ondje policija napravila kordon, ostalo se desetak minuta kad se vidjelo da nema prolaza, vratili se nazad i otisli autobusima, jel problem to priznat ili sta
Da isli pod pratnjom policije iz pola drzave.Niko ne spori to ;)

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jan 2016, 19:09

tuzlak1987 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Samo mala ispravka. Slavija na ovom dresu nema sponzora "Nova Banka". To je na onim Joma dresovima od prošle sezone sa užim prugama. Ovaj je bez sponzora naprijed.
S Oliver. :P

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 22 jan 2016, 19:11

cikazubo je napisao/la:Jeste vise dosadni sa slikama RA i UM, tema je premijer liga, a vi je danima unistavate slikama kad je ko ujutro navece popodne poslijepodne proso kroz odredjenu ulicu dio grada selo itd.. :puke:
Evo ja se trudim ali sta ces kad balvan nema glavu da shvati :).

Trudit cu se da vise ne nasjedam na provokacije :thumbup:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jan 2016, 19:12

tuzlak1987 je napisao/la:
to su im dresovi koje je Dortmund nekada nosio, nije Evonik bio sponzor :mrgreen:

slika

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 22 jan 2016, 19:14

FaustinoAsprilla je napisao/la:
keno83 je napisao/la:
Da isli pod pratnjom policije iz pola drzave.Niko ne spori to ;)
Samo ih SFOR nije cuvao..a mozda i jest tko zna

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 22 jan 2016, 19:24

espresso je napisao/la:Samo ih SFOR nije cuvao..a mozda i jest tko zna
Ajde necemo vise :thumbup: kokain i kemo moze nastavak na private :thumbup:

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 22 jan 2016, 20:41

jesul se mostarci napokon smirili? ybt, coek bi pomislio da je mostar ciudad juarez, koliko se kolju odje...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 22 jan 2016, 21:25

jovanmaksimovic je napisao/la:jesul se mostarci napokon smirili? ybt, coek bi pomislio da je mostar ciudad juarez, koliko se kolju odje...
smirit će se uskoro,jedni će ispasti iz lige a drugi je neće uzeti :njanjanja:
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 22 jan 2016, 22:18

FaustinoAsprilla je napisao/la:Zapravo vas boli sto vam jedna raja iz pola jednog malog grada (manje ljudi nego jedno naselje u sarajevu) nabilo toliko kompleksa da podivljate cim se neka rasprava pojavi. Puno ste brojniji i manijaci i horde imate i bolje koreografije ali kasnite za ultrasima po puno toga , primite koliko i date batina i to boli **** znam.

espirit24 dobronamjeran savjet nemoj tako ici na utakmicu. u mostaru svak svakog u glavu zna bit ces provaljen cim na bulevar zakoracis. uzmi taksi i nek vas vozi putem koji ti je kokain napiso
Vidim da si se raspisao oko navijača, pa de nam malo opiši šta se dešavalo kad je skoro milja Manijaka 2005-te grmila dobro poznate pjesmice i prošla kroz čitav grad do stadiona i na kraju vas natjerali na bijeg preko betonskog igrališta ispod istočne tribine, a usput i na kafićima prije glavnog ulaza na tribinu malo preuredili inventar :mrgreen: To je bilo prije tekme, a poslije tekme je bilo kuku, ne audija mog lijepog, opiši nam malo jesu li u tom periodu dobro zaradili prodavaci šajbi? :beba: Jesu li to ti strah i trepet navijači, koji se iza babe na balkonu kriju i bacaju saksije :rol:

Još si ti zelen da pričaš o navijačkoj sceni, zanima me samo ko je pogriješio rutu kojom trebamo doći pod BB, nakon toga se greške o planu puta više nisu dešavale :wave:

Još da napomenem da smo tu utakmicu bili smješteni na zapadu, negdje na početku odmah posle glavnog ulaza na tribinu :kafa:
povratak otpisanih!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 23 jan 2016, 00:25

stiglic je napisao/la:slika
Nađoh na netu ultrasi u Zenici 2009 korteo sa voza
drug da si ikad bio na bilinom polju znao bi da ovaj korteo ide ka vozu znaci posije utakmice uz pratnju murije vracate se kuci
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 23 jan 2016, 00:28

Ovdje je najvise znanstvene fantastike a najmanje istine i to sa svih strana.Mi smo najjaci bacamo , lomimo, šetamo hahaha.. tema je premijer liga bih.ne znam sta je fora prošetat bilo kojim gradom bez obiljezja.Nikako se nacudit na sta se rijeci i vrijeme trosi. nekakve se saksije spominju vise puta.kakvi mnogobrojni heroji sa foruma.
Zadnja izmjena: primasquadra, dana/u 23 jan 2016, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 jan 2016, 00:32

Mene najvise fascinira cinjenica da 80% ljudi ovdje nikako da nauci da se pise NE ZNAM a ne NEZNAM. JEL TOLIKO TESKO NAUCIT JEDNO OSNOVNO PRAVILO ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 jan 2016, 00:35

neka su nepismeni, samo neka se ne puca

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 23 jan 2016, 00:40

**** majku kada covjek cita forum rekao bi sve doktori, knjizevnici, poliglote tacno se covjek zapita kako nam je drzava u takvoj banani a sve intelektualci. :lolno:
Neka pise kako ko hoce ljudi dodju ovdje da opuste mozak,a ne na casove maternjeg.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 jan 2016, 00:42

DoeTz je napisao/la:Mene najvise fascinira cinjenica da 80% ljudi ovdje nikako da nauci da se pise NE ZNAM a ne NEZNAM. JEL TOLIKO TESKO NAUCIT JEDNO OSNOVNO PRAVILO ?
Neznam, mozda jeste, mozda ni je.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.