English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
sta je sa ovom mojom web tv i prenosom, 240p prenos
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Covjek je trenutno najjaci dm lige, pusti panjeve Uniteda.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:45
Sasvim sigurno da je uz njih bolji igrač. Ali je bolji od panjeva koje United ima uz njega. U tome je sva poenta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
isti djavo bio kad su igrali arsenal-city, sad evo opetFKSDoGroba je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:46Već par dana taj problem imaju, bitno je naplatit cenera mjesečno
cim je veci promet
Znači Bruno i Eriksen su panjevi i zbog toga je Casemiro ovako dominantan? Ne što je najbolji zadnji vezni na svijetu već godinama?Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:45Sasvim sigurno da je uz njih bolji igrač. Ali je bolji od panjeva koje United ima uz njega. U tome je sva poenta.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tu tekmu nisam mogao gledati posljednjih 30 minuta. Kao i Liverpool - Real, ne znam šta im je višeAA23 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:47isti djavo bio kad su igrali arsenal-city, sad evo opetFKSDoGroba je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:46Već par dana taj problem imaju, bitno je naplatit cenera mjesečno
cim je veci promet
Bez obzira sto ovako kida, opet je dobar potez Pere sto ga je pustio. Na vrijeme. Izgubio bi Cuamenija za buducnost, a ostao bi lik koji bi mogao jos 3 godine max i onda belaj, snalazi se, trazi…
Sve tri strane su na dobitku.
Sve tri strane su na dobitku.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znaš ti dobro da sam mislio na Freda i McT-a. A Bruno i Eriksen su vrlo dobri igrači. Nikad svjetska klasa.Poligon10 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:48Znači Bruno i Eriksen su panjevi i zbog toga je Casemiro ovako dominantan? Ne što je najbolji zadnji vezni na svijetu već godinama?Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:45Sasvim sigurno da je uz njih bolji igrač. Ali je bolji od panjeva koje United ima uz njega. U tome je sva poenta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa ostavili protivnika na 0.01xG, cuj nisu se proslavili.AlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:42@Brokula, niste se ni vi proslavili jucer sa XG pa nije bilo nafake
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kako mislis nismo se proslavili, doveli protivnika do najnizeg xG otkako ta statistika postojiAlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:42Ove sezone cu biti zadovoljan samo ako uzmemo 2 trofeja vise od Arsenala.
@Brokula, niste se ni vi proslavili jucer sa XG pa nije bilo nafake
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
St.Maximin je previše ograničen za išta više sem fizičkih predispozicija
Antony je bas promasaj od fudbalera. Covjek nista ne radi kako treba i u momentima kad mu tim leti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- akisarajevo92
- Kontakt:
fin je
Don't believe the hype.
Dobro veče, je li igrao danas bivši, ima li nekog izvještaja? 

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Chapman1886
- Kontakt:
treba biti realan i reći - znaju anamo oni dobro šta rade!
mnogi će reći nebitan trofej - i jeste bitnija je mitropa kup bijo- ali ono što je bitno jeste dase ostvari slika kako se tobože Junajted "vratio" , osvaja "trofeje" (možeš misliti miki maus bitan kup ali je kup i šta prosiječni poznavalac fudbala zna koliko je bitan ili nij ) to što je VAR očito pogurao i kreirao još jedan pozitivan rezultat u nizu koće se toga sjećati za mjesec dva obični gledalac neće osim nas nekoliko istinskih boraaca za ovu plemenitu igru
i tako pomalo ko nekad stvoriće se lažni narativ kako Junajted igra dubal jak , gazi ponojvo je bitan i onda će i same greške "SLUČAJNE" biti normalne jer hej ipak je to gaychester brabonjakunited
očito dase nosata spodoba u kostantnom alkoholiziranom stanju vratila u igru , halo bing koje tamo - babura pri telefonu!
stim rečeno,da junajted se istinski vratio
mnogi će reći nebitan trofej - i jeste bitnija je mitropa kup bijo- ali ono što je bitno jeste dase ostvari slika kako se tobože Junajted "vratio" , osvaja "trofeje" (možeš misliti miki maus bitan kup ali je kup i šta prosiječni poznavalac fudbala zna koliko je bitan ili nij ) to što je VAR očito pogurao i kreirao još jedan pozitivan rezultat u nizu koće se toga sjećati za mjesec dva obični gledalac neće osim nas nekoliko istinskih boraaca za ovu plemenitu igru
i tako pomalo ko nekad stvoriće se lažni narativ kako Junajted igra dubal jak , gazi ponojvo je bitan i onda će i same greške "SLUČAJNE" biti normalne jer hej ipak je to gaychester brabonjakunited
očito dase nosata spodoba u kostantnom alkoholiziranom stanju vratila u igru , halo bing koje tamo - babura pri telefonu!
stim rečeno,da junajted se istinski vratio
Samo Sloboda | COYG
Joj seljacine, sta sutas mikrofon hajvanu
- Chapman1886
- Kontakt:
Kakva sekvenca Wan Bissake po ulasku. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.