FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 25 okt 2011, 21:01

Dule 078 je napisao/la:
Argentinci.....!! Ma znate vec :D
Za vas argentinci na kvadrat ;) a vas jadni pokusaj 'provale' je.... ono tuzan pravo... ne kontam..... u rangu komsinica i njihovih cuvenih 'vase su m*** playboy zecice' i slicnih dubokoumnih pokusaja... ali helem..da se vratimo Kupu. Po meni, dobili smo jednog od dva najgora protivnika. Ne zbog snage protivnika, koliko zbog cinjenice da nas kace za redom 3 utakmice a to moze biti jako zamorno. Mislim da ce nece biti lako ni jednima i ni drugima a ja bih licno vise volio da vas klepimo u zadnjem kolu u ligi i to je to. Krivo bi mi bilo da nas Kup umori u ovim bitnim ligaskim utakmicama :D

P.S. trenutno braca igraju kup utakmicu protiv borusije i GRME 8-) a doslo ih je milion!!!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 25 okt 2011, 23:34

Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
U kupu cemo vas proci bez primljenog gola

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 okt 2011, 02:16

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 okt 2011, 09:51

Sole je napisao/la:Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
Hehehehe...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 okt 2011, 11:48

jubitubi je napisao/la:
Sole je napisao/la:Joooj ovih nazovi navijaca borca "lesinara", sta se vi dizete, vi kontate da ste neka jaka grupa, vama treba biti zadovoljstvo kad vas neko stavi u istu recenicu sa Hordama i Manijacima. Vi ste jedni obisni nacionalisti, kojih na proslavi titule ne bude ni 10. 000 i vi cete sta pricati o nama. Horde zla su za vas navijaci, gledajte nas malo i mozda nesto i bude od vas
Hehehehe...
eheheh i ja sam se dobro nasmijao kad sam procitao @soleov post ahahhahah
nije mi jasno gdje nadze tih 10 milja ahhhahaha ... max 7 milja ..al ako racunamo sve od igraca ,policije ,redara itd itd.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 26 okt 2011, 15:54

mma_hz je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
Hehehehe...
eheheh i ja sam se dobro nasmijao kad sam procitao @soleov post ahahhahah
nije mi jasno gdje nadze tih 10 milja ahhhahaha ... max 7 milja ..al ako racunamo sve od igraca ,policije ,redara itd itd.. ;) ;)
Meni su ovakvi postovi zalosni.Ja nikada necu omalovazavati neku grupu,nema potrebe.Pogotovo Horde,Manijake,Ultrase.Neka sto vise grupa postoji,zanimljivije je ici na utakmice,fudbal se i igra zbog navijaca,i simpatizera.A cim vi koristite svaku priliku da pljujete Lesinare,to znaci da su vam trn u oku.Cim vi smisljate pjesme,tipa "Lesinari plus Novosadjani",opet znaci da vam ta grupa predstavlja rivala,jer inace,cemu trositi vrijeme na smisljanje prozivke,za nekoga ko je potpuno nebitan.Ma svejedno je meni,nek pise sta ko zeli.Ako je nekom dusevna hrana,omalovazavati druge,neka bude tako,i nek mu to pricinjava zadovoljstvo.Ali oni pravi navijaci,koji su u toj prici,znaju sta je kvalitet,i znaju ko je sta.

A ovaj sto u prvom postu daje zadnji atom snage da omalovazava neku grupu,nek se zapita malo...Sve je to u "pet deka" sto bi vi rekli. ;) Na gostovanjima podjednaka brojnost,manje vise.

Uzivajte.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 okt 2011, 16:07

e pa po tebi @jubitubi mi bi trebali da pisemo u superlativima o lesinarima pa da sve bude ok...ja za strumfove pisem da su mali (a oni su jos dosta ispred vas),al i dalje ih postujem kao grupu....podjebavanje ne znaci da ne postujem neku navijacku skupinu... ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 okt 2011, 17:31

Izdvojeno...
U šest i po decenija postojanja bordo tim izrastao je u jednu od najvecih sportskih institucija u nasoj zemlji.
Tokom takmicenja u bivsoj Jugoslaviji,Sarajevo je u dva navrata(1967 i 1985)bilo prvak,cime je najuspjesniji
bh.klub u tadasnjem,evropski kvalitetnom prvoligaskom rangu.
Fuad Muzurovic:
Na Kosevo sam stigao 1964.Tri godine poslije postali smo prvaci Jugoslavije.Bila je to sjajna generacija,
koju su predvodili Vahidin Musemic,Bosko Antic,Mirsad Fazlagic,Sead Jesenkovic...
Sjecam se da smo u finisu prvenstva izgubili kod kuce od Zagreba,mnogi su mislili da necemo izdrzati pritisak
koji nosi borba za titulu,ali smo ih demantirali i pobjedom nad Crvenom Zvezdom na Marakani,golovima
Boska Prodanovica i Antica otvorili sampionska vrata...
Husref Musemic:
Da nije bilo Sarajeva,sigurno ne bih ostvario ove uspjehe.Uz klub sam napravio igracku i trenersku karijeru
i to cu uvijek sa ponosom reci.Moja generacija,predvodjena Predragom Pasicem,Farukom Hadzibegicem,
Mirzom Kapetanovicem i ostalima,po kvalitetu,zasluzila je da osvoji jos neki trofej.
Nazalost,ostali smo na tituli iz 1985.kada smo u posljednjem mecu na Kosevu savladali Zvezdu.
Uslijedilo je slavlje ulicama šehera,koje nikada necu zaboraviti.

Sarajevska zvona zvone,da pozdrave šampione,šampione bordo boje,šampione zemlje svoje.
F.K.SARAJEVO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 okt 2011, 18:59

tekstil u Fan shopu

slika

slika

slika

ostatak na: http://www.fksinfo.com/np-1521-Predstav ... _Shopu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 26 okt 2011, 19:39

VanBasten je napisao/la:tekstil u Fan shopu

slika

slika

slika

ostatak na: http://www.fksinfo.com/np-1521-Predstav ... _Shopu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Jako mocno da kazem Evropski, treba otici i ovo vidjeti ,ovo nema ni jedan klub u drzavi.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 okt 2011, 19:39

slika

slika

slika

Ove polo majice su fenomenalne i akb kad se para malo skupi odma kupujem,svaka cast svima koji rade na ovom ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 okt 2011, 19:40

Jebote kako je moćno ! pogotovo mi se sviđa ova majica sa starim grbom. fino !
http://fksinfo.com/slike/fanshop_08.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksinfo.com/slike/fanshop_02.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fksinfo.com/slike/fanshop_09.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ma sve su dobre ! svaka čast !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 26 okt 2011, 19:48

Da nam je neko pricao prije godinu dana da ce se ovakav fan shop otvoriti, i ne samo to vec i onakav spektakl za rodjendan kluba kakav rijetko prave i Evropske ekipe, ovo je za svaki respekt. :P

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 26 okt 2011, 20:32

svaka čast za fan shop
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 okt 2011, 20:38

Stvarno sve cestitke za Fan Shop odlican je.Artili su dobri,nije bilo puno pompe oko njega kao sto ovi nasi pricaju a nista ne prave korektan potez vase uprave stvarno ovo vrijedi imat u ormaru (ne mom :D )
svoj ti pos'o !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 okt 2011, 20:40

Grbavica moj zivot je napisao/la:Stvarno sve cestitke za Fan Shop odlican je.Artili su dobri,nije bilo puno pompe oko njega kao sto ovi nasi pricaju a nista ne prave korektan potez vase uprave stvarno ovo vrijedi imat u ormaru (ne mom :D )
Hvala komso za cestitke ;) Bice jos artikala uskoro (za nekih 5 dana i dresovi ce biti dostupni) , valjda i ti vasi otvore uskoro :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 okt 2011, 20:42

Sarajlijc@ je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Stvarno sve cestitke za Fan Shop odlican je.Artili su dobri,nije bilo puno pompe oko njega kao sto ovi nasi pricaju a nista ne prave korektan potez vase uprave stvarno ovo vrijedi imat u ormaru (ne mom :D )
Hvala komso za cestitke ;) Bice jos artikala uskoro (za nekih 5 dana i dresovi ce biti dostupni) , valjda i ti vasi otvore uskoro :)
Ako Bog da za 100 :lol: :lol:
svoj ti pos'o !

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 26 okt 2011, 21:44

Gdje je fan shop?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 okt 2011, 22:24

afa97 je napisao/la:Gdje je fan shop?
U prostorijama kluba.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 okt 2011, 23:01

slika

slika

slika

Svaka čast upravi na ovom potezu.Otvaranje fan shopa i proslava 65 rođendana je pobila priče o finansijskom kolapsu u FK Sarajevo.Imam jedno pitanje za bolje upučene.Pošto vidim na slikama nešto artikala od Hordi Zla da li ovo znači da su u klubu dogovorili da dalja prodaja ide samo preko kluba. :?:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 18 gostiju.