opet...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma sigurno se šalio, jer je i Rapid igr'o 0:0.miky_hz je napisao/la:
Al sutra![]()
Brugge 0-0 poluvrijeme ,a u drugom daju 5
Ja sam sinoc naprosto popizdio bio, odigram meksiko hendikep, srbija 1, brazil 1 i argentinu 1 i glupi bet live trazi pet parova i stavim tu odbojku. reko brazil najjaci na svijetu vec godinama, a i juniori su im garant dobri, a ovaj japan nikad cuo da igraju ozbiljnu odbojku
U Tuzli do 23h.xxl basket je napisao/la:zna li neko do kad radi bet live kladionica ????
Joj druze vjerovao ili ne stavljam velike pare i ne znam sta igram.Uglavnom ja sam morao na tiket dodati 2 para i ja sam mislim ubacio odbojku (nisam siguran) al me pravo nasikirali.A razmisljam bil Srbiju ili Brazil,ma kontam Brazilci su to,sila a sa druge strane Fukusima,nema sanse da dobije.I malo sutra naguzise me postenoAdmir_Sa je napisao/la: Ja sam sinoc naprosto popizdio bio, odigram meksiko hendikep, srbija 1, brazil 1 i argentinu 1 i glupi bet live trazi pet parova i stavim tu odbojku. reko brazil najjaci na svijetu vec godinama, a i juniori su im garant dobri, a ovaj japan nikad cuo da igraju ozbiljnu odbojkuI imam sta vidjet, prodje meksiko i srbija, a ovo padnem. Jedva sam ja zaspao od ljutnje, al kad sam se probudio malo mi lakse bilo jer je i argentina kiksala.
evo sad odigram na ove kosooke i sad naravno gube![]()
![]()
Ja drug koliko sam upratio na nekim forumima taj Iran je jedan od favorita, ni meni nije bilo jasno al izgleda da je tako...Admir_Sa je napisao/la:zijanishe prvi set, a ne mogu da vjerujem majke mi moje da iran u odbojci parira srbiji, pa gdje ovaj sport ide u tri pm![]()
![]()
ajde gdje onaj najbolji junior svijeta, ajde nek se razigraju ebo ga svak vishe. gdje ce ba od irana izgubit u tri lijepe pm
Japan dobije izgubljen mec, srbija dobije izgubljen mec, ja pogodim jos 5 parova i zezne me ebeni urugvaj kome novi zeland jednom predje centar i da gol, a ovi fulaju zicere za 5 metara. nije mi jasno sto kod tih drugorazrednih reprezentacija uvijek najbolji igrac mora biti golman, sto ne moze da kiksa kao igraci koji ne znaju primit loptu, poslat pas i slicnocrvenocrni je napisao/la:Ja drug koliko sam upratio na nekim forumima taj Iran je jedan od favorita, ni meni nije bilo jasno al izgleda da je tako...Admir_Sa je napisao/la:zijanishe prvi set, a ne mogu da vjerujem majke mi moje da iran u odbojci parira srbiji, pa gdje ovaj sport ide u tri pm![]()
![]()
ajde gdje onaj najbolji junior svijeta, ajde nek se razigraju ebo ga svak vishe. gdje ce ba od irana izgubit u tri lijepe pm
vjerovatno uziva na bahamima od zaradjenih para na kladionicihodža je napisao/la:Što ovo nema Begonje![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.