[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo kako otprilike izgleda.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Legendo nabijem te vidi se da si iz gorazda i za koga navijaslegenda reala je napisao/la:Ima li onog malog Eda ,da nije otišo u Moldaviju pa šta fasovo ,evo ne viđam ga il ga je zolja stigla![]()
Žepljak začepi ,a za koga to navijam bogati ,Sarajlijc@ je napisao/la:Legendo nabijem te vidi se da si iz gorazda i za koga navijaslegenda reala je napisao/la:Ima li onog malog Eda ,da nije otišo u Moldaviju pa šta fasovo ,evo ne viđam ga il ga je zolja stigla![]()
Ma nema Stefa,ne stizem mnogo,provodim poslednje dane u uzivanciji,zajebavacemo se kada se vratim tamo,kada pocnu kise i ne budem imao sta raditi ne brini ti za to.legenda reala je napisao/la:Skroz sam se razočaro u njega ,prije smo se šalili ,igrali na onoj našoj temi ,ali evo jedno petnestak dana ,ovaj Devil nije ni slika od onog prijašnjeg našeg Štefa![]()
![]()
Slava mu udarila u glavu ,ne umije da se nosi sa njom ,iako sam mu objašnjavo kako će ali ništa![]()
Zato molim administraciju da nam vrati našeg starog Štefa
http://www.megaupload.com/?d=3BAK5GS3" onclick="window.open(this.href);return false;LBJ MVP je napisao/la:@Donnie mogao si dati link za igru![]()
Da isprobam i to
MozeSarajlijc@ je napisao/la:Jel moze ovo na ati radeon 9550 128 mb i ram 768 ?
hvalaLBJ MVP je napisao/la:Hvala valjda će mi se svidjet igra
Jeli to igrica F1 2002 posto je imam da ne skidam dzaba.Donnie Darko je napisao/la:Sto se tice ovog F1 Challenge. Znaci formule iz 2002, samo sa patchom od aktuelne sezone bi igrali online. znaci do 22 igraca potrebna. Igrao sam jedno vrijeme sa strancima, al nije to to, bolje bi bilo ovako, raja sa foruma.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Evo kako otprilike izgleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.