Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

stiglic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la stiglic » 22 jan 2016, 14:01

espresso je napisao/la:@keno83 je odmetnuti član zemunskog klana :D
Keno je izgleda puno degenka primio čim se ovako razvezo o kafanskim bitkama...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2016, 14:02

Gator je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:Zapravo vas boli sto vam jedna raja iz pola jednog malog grada (manje ljudi nego jedno naselje u sarajevu) nabilo toliko kompleksa da podivljate cim se neka rasprava pojavi. Puno ste brojniji i manijaci i horde imate i bolje koreografije ali kasnite za ultrasima po puno toga , primite koliko i date batina i to boli **** znam.
Kako ste jaki, divim vam se.
Svjetlosnim godinama kasnimo od momaka koji su tu 20 godina i kojih se skupi 200 na domacoj utakmici i 120 na gostujucoj :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 22 jan 2016, 14:10

fedeltafrotta je napisao/la:lazni plemici. forza velez
A sta drugo da ti kazem brato. Zna se sta je Mostar vazda bio. Ocigledna je razlika izmedju carsije i bijele carape i to najvise boli
NERETVA HLADNA,STARI MOST VELEZ I RAJA
slika
slika
slika
slika

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 22 jan 2016, 14:14

slika
vođa

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jan 2016, 14:23

Dosadni ste sa ovom navijackom pricom, sem toga zabranje je pisati o navijacima po ovoj temi.

@Cocine smorio si pravo, zanjih nekoliko strana pises o navijacima i stadionu a klub ti se gasi doslovno. Boga ti idi na opste diskusije Veleza pa se tamo prepucavajte sa zrinjevcima i ostalima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 22 jan 2016, 14:27

Elegant je napisao/la:Dosadni ste sa ovom navijackom pricom, sem toga zabranje je pisati o navijacima po ovoj temi.

@Cocine smorio si pravo, zanjih nekoliko strana pises o navijacima i stadionu a klub ti se gasi doslovno. Boga ti idi na opste diskusije Veleza pa se tamo prepucavajte sa zrinjevcima i ostalima.
Ma smaras i ti brato svojim dženaza postovima ali nije problem. Evo prestat cu. I nije cocine yebote nego kokain :D :wave:

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 14:31

brile je napisao/la:
keno83 je napisao/la:smijesno je pricat o otrgnutom dijelu Velezovih navijaca, nazvanom "Ultras" sa ukradenog stadiona, poznato je kad oni podju na "istocnu stranu" razbijat, pa se iznenada zaustave na Španskom i uz par laganih vaspitnih samo okrenu i nazad, inace, treba reci da je odmah poslije rata, RA isao na Bijeli Brijeg pjeske, i demolirao stakla na Starom Velezovom, dok su ovi odmetnuti prvi put dosli u Vrapcice, kad je ta utakmica postala nezanimljiva i kad tenzija nije ni bilo. ne treba ni spominjat duele od Šemovca i dalje, kad su dobijali i gonjani do Rondoa. Ima i jedna kad je desetak tih Ultrasa u njihovoj diskoteci duboko na okupiranom dijelu Mostara, pocelo da udara jednog decka, ovaj bio sa jednim malo jacim likom, i on ih poceo nogama samarat, tako da su ti garibi na kraju poceli da se podvlace pod auta da se sakriju, kasnije u gradu nastade legendarni grafit "ultrasi u bridzu naletise na nindzu". sutite jadni dok Armija spava i uzivajte, jer ako armija podje da se budi opet ce vam krajnji domet biti da bacate saksije sa balkona u nedostatku muda da izadjete na sake. doduse i u ratu ste bacali, gdje je nogom trebalo krocit, tu su cizme kuci ostajale, doduse ostajale su i kad se bjezalo citaj Sjeverni logor, pa se golo Neretvom plivalo, ali neka svaka aktivnost je dobro dosla. na kraju da pozdravim sve stare dobre clanove Armije uz jednu prigodnu
Keno, da taj momak sada ne zivi u Sarajevu, odnosno relaciji Sarajevo-Mostar. Ispricao mi je identicnu pricu, a ne bi me cudilo da je to on jer je bas jak momak. Ne znam mu ime, zovu ga Memo.
to je taj brate, sa njim bio na tom mjestu kao i na jos par mjesta gdje su radili zajedno slicne stvari ;)

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 14:34

stiglic je napisao/la:Pozdrav raji, a posebno Keni naravi Hi mena od Erne
hahah nisam ja brate, ja mu uvijek kazem da se odmakne od mene, sve cekam kad ce mu neki dijelovi tijela pocet samarat tamo vamo, sta cu tako mi ultrasi rekli kad se pojavi sve se rusi oko njega, ko bi rekao nako nasmijan i vesel lik, takve devijacije i prenose da ima

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 22 jan 2016, 14:34

keno83 je napisao/la:
brile je napisao/la:
keno83 je napisao/la:smijesno je pricat o otrgnutom dijelu Velezovih navijaca, nazvanom "Ultras" sa ukradenog stadiona, poznato je kad oni podju na "istocnu stranu" razbijat, pa se iznenada zaustave na Španskom i uz par laganih vaspitnih samo okrenu i nazad, inace, treba reci da je odmah poslije rata, RA isao na Bijeli Brijeg pjeske, i demolirao stakla na Starom Velezovom, dok su ovi odmetnuti prvi put dosli u Vrapcice, kad je ta utakmica postala nezanimljiva i kad tenzija nije ni bilo. ne treba ni spominjat duele od Šemovca i dalje, kad su dobijali i gonjani do Rondoa. Ima i jedna kad je desetak tih Ultrasa u njihovoj diskoteci duboko na okupiranom dijelu Mostara, pocelo da udara jednog decka, ovaj bio sa jednim malo jacim likom, i on ih poceo nogama samarat, tako da su ti garibi na kraju poceli da se podvlace pod auta da se sakriju, kasnije u gradu nastade legendarni grafit "ultrasi u bridzu naletise na nindzu". sutite jadni dok Armija spava i uzivajte, jer ako armija podje da se budi opet ce vam krajnji domet biti da bacate saksije sa balkona u nedostatku muda da izadjete na sake. doduse i u ratu ste bacali, gdje je nogom trebalo krocit, tu su cizme kuci ostajale, doduse ostajale su i kad se bjezalo citaj Sjeverni logor, pa se golo Neretvom plivalo, ali neka svaka aktivnost je dobro dosla. na kraju da pozdravim sve stare dobre clanove Armije uz jednu prigodnu
Keno, da taj momak sada ne zivi u Sarajevu, odnosno relaciji Sarajevo-Mostar. Ispricao mi je identicnu pricu, a ne bi me cudilo da je to on jer je bas jak momak. Ne znam mu ime, zovu ga Memo.
to je taj brate, sa njim bio na tom mjestu kao i na jos par mjesta gdje su radili zajedno slicne stvari ;)
Kako je nidja bio sam, kad si ti bio s njim tu?

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 14:36

FaustinoAsprilla je napisao/la:
HNKBranitelj je napisao/la:
Gator je napisao/la:Ja se nesjecam da je neko nekad šetao Sarajevom, a da na kraju nisu oplakali
slika

jedna za ovu djecu koja su rodjena 1995-2000,a glume huligane
sto bola stavljas te slike iz budimpeste :D

huligani '00 na aparatima
a vidi pozdrava jadni im majka, sad se Hitleru brcici smijulje ko onomad kad je usao u Zagreb.

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 22 jan 2016, 14:41

stiglic je napisao/la:
espresso je napisao/la:@keno83 je odmetnuti član zemunskog klana :D
Keno je izgleda puno degenka primio čim se ovako razvezo o kafanskim bitkama...
svaki brate Mostarac je dao i primio, tako je to kod rodjenih uvijek bilo, primalo se davala se slavilo tugovalo , bit ce jos, samo nek je ziva glava ;), zar ima ista ljepse, nego malo po nosu dobit

stiglic
Kontakt:

Post Postao/la stiglic » 22 jan 2016, 14:43

Tako je brate a latini posebno

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 22 jan 2016, 14:45

@stiglic vidis babo da se gubi u svojim lazima,nezna ni on sta valja vise,ocito je nestasica tableta,pa se ovo desava !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 22 jan 2016, 14:51

Ima tema prepucavanje. Stvarno treba oslobodit ovu jer ima normala momaka koji zele nesto normalno napisat. Bola ne mogu ljudi nac post da citiraju neko normalno pitanje u moru ovih nasih gluposti :)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 22 jan 2016, 15:04

Gator je napisao/la:
Ne znam na osnovu čega ce se Široki boriti za 4 poziciju? 2 boda ispred sarajeva, igrački kadar samo nadopunjavali. Sve u njihovu korist.
Sarajevo se rijesilo 10-15 igrača a, 2-3 dovela upitnog kvaliteta.
Pa racunam da bi Siroki mogao kiksati vise nego Sarajevo s obzirom da u FKS igraci znaju da ce biti dobro nablaceni ako u svaku tekmu ne udju sto posto a kod Sirokog bas i nema tog nekog naboja.Uopste ne podcjenjujem Siroki,sigurno je da imaju odlicnu ekipu kao i Sloboda recimo,ali sam opet prednost dao Borcu u prvom kolu po nekom svom osjecaju :kafa:

Na kraju krajeva,covjek odigra dvije tekme na kladionici pa masi obadvije nekada,lopta je okrugla,jedan karton ili trenutak nepaznje moze promjeniti tok cijele tekme ali i prvenstva.Tako i ova moja prognoza moze biti jedna obicna skrabotina za 12 kola,tesko je to znati,ali mislim da pored Zrinje,Slobode a i Sarajeva tesko da mozete do titule.

Sarajevo se rijesilo igraca koji i nisu bila neka prevaga i samo visak na platnom spisku,za nove igrace cemo vidjeti kako ce se pokazati.Jesic je sigurno najtrofejniji trener ove lige i to takodje moze biti prevaga Sarajeva.Dobar trener moze od bezvezne hrpe igraca napraviti tim koji lici na ekipu koja ima glavu i rep,a igracki kadar Sarajeva je usudicu se reci mozda i najbolji u ligi i mislim da bi to jedan iskusan i dobar trener mogao iskoristiti.Doveo je igrace koje je trenirao i kojim moze vjerovati.Doveo je Simeunovica koji je takodje dobar igrac,to sto je bio gurnut u Zrinjskom u drugi plan ne cini ga losim igracem jer je i Bekic na slican nacin doveden ako se ne varam,i uz ove pripreme i prilagodbu timu dok pocne polusezona mogu biti samo jaci..al et pred nama je.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 22 jan 2016, 15:05

slika
Zadnja izmjena: sarajevo46, dana/u 03 dec 2017, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 22 jan 2016, 15:10

sarajevo46 je napisao/la:Evo završeno je on što sam radio. Valjda vam se sviđa. :D
Link:
slika
Mogao si za nas napisat "Polozaj glave igraca Veleza koji oslikava polusezonu"
:thumbup: za trud

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jan 2016, 15:29

Samo mala ispravka. Slavija na ovom dresu nema sponzora "Nova Banka". To je na onim Joma dresovima od prošle sezone sa užim prugama. Ovaj je bez sponzora naprijed.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 22 jan 2016, 15:36

FaustinoAsprilla je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:
keno83 je napisao/la: ultrasi u bridzu naletili na nindzu, jos se bojite mimo bulevara proci a ne nekog mlatit hahah
Kad se sjetim grafita tog na bulevaru,ultrasi u bridzu.. :lol: :lol:

slusaj svog brata. sto prije skontas bice ti lakse ;)
slika

Eto i mi da malo postavimo.
Kako ide onaj stih Kemala Montena "na Rondou ljubavi Rođeni su ostali" ;)
Bilo i ostalo. :thumbup: :njanjanja: :njanjanja: :wave: :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 22 jan 2016, 15:38

@sarajevo46
:thumbup:
Za izbor slike ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.