ko zna, do onog SP za mlade, za njega su čuli samo u komšiluku, a sad se nešto glupira, mjesec mu treba da odluči gdje će preći, prihvati transfer u Violu, dođe na potpis, pa odbije ljude, gofno maloSiamoNoi je napisao/la:Tko je taj Milinkovic?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ko zna, do onog SP za mlade, za njega su čuli samo u komšiluku, a sad se nešto glupira, mjesec mu treba da odluči gdje će preći, prihvati transfer u Violu, dođe na potpis, pa odbije ljude, gofno maloSiamoNoi je napisao/la:Tko je taj Milinkovic?
Onda me lepo izgnorishi i molim lepo.Celikovac je napisao/la:Kako me ovaj lik iritira s ovih ZH CH i SH, klasicna personifikacija isprdka.
Ne znam samo zashto se hvalish defektima koje imash. Ali, to je valjda 1 legitimno pravo.Celikovac je napisao/la:Kad procitam izjave osoba poput tebe, zahvalim se Bogu sto me stvorio ovakvog, iako se vrlo lako moglo desiti da budem kao ti. Jos jednom, hvala ti Boze.
Opet se zakuvava situacija oko Nikole Maksimovića. Sada su Napolitanci navodno pojačali ponudu na 12.000.000 evra plus još 3.000.000 na ime bonusa. Čeka se sada odgovor Torina, čija uprava je zasad pokazivala da se radi o tvrdi pregovaračima.
Iskusni čileanski vezista Manuel Itura prešao je iz Granade u Udineze. Transfer će biti ozvaničen sutra u podne. S obzirom da su oba kluba u vlasništvu familije Poco ovaj posao nikog ne bi trebalo da čudi.
nema na čemuDenno je napisao/la:15 mil Maksimovic, ne vjerujem.
Kad Romagnoli ne ide bez 30 milja, zashto ne verovati u Maksimovicevih 15Denno je napisao/la:15 mil Maksimovic, nevjerujem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.