FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senci-071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senci-071 » 25 okt 2011, 13:37

& & ? 1926 je napisao/la:
Colorado je napisao/la:Po mom misljenju protivnik po mjeri .. prizeljkivao sam branitelj ali sta je tu je . Bolje je puno da smo borca dobili nego siroki npr . Borac nije ni sjena onog Borca od prosle sezone tako da se nadam da cemo ih laganini proci .

Ovde neka bude 2:0 u bl moze 1:1 i to je to :D 8-)

Све " ? & је $ ".% ' " " " ",& ' ја ¥ " ? " ' вас $ :mrgreen:

Dobar je Memo!! :lol: :lol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 okt 2011, 13:37

Ako zelimo i gajimo ambicije da idemo do kraja u kupu, onda u svoj toj prici protivnik nije toliko bitan.
U kupu dolaze laksi ali i oni tezi protivnici.
Zdrijeb nam pokloni zbiljnog protivnika, protiv kojeg treba ici maksimalno ozbiljno i hrabro, odlucno i sa karakterom da se plasiramo dalje.Sanse su tu negdje, podjednake.

Inace slijede u narednom periodu teske utakmice, i prava prilika za dokazivanje i trenera ali i igraca.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 25 okt 2011, 13:42

Colorado je napisao/la:Po mom misljenju protivnik po mjeri .. prizeljkivao sam branitelj ali sta je tu je . Bolje je puno da smo borca dobili nego siroki npr . Borac nije ni sjena onog Borca od prosle sezone tako da se nadam da cemo ih laganini proci .

Koje favorit reci ce kladionice i nema sumnje da ce to biti Sarajevo.A to za prvorazrednu senzaciju da nekog izbaci Sarajevo to je za mene bolest,pa Borac je do jucer bio zadovoljan da igra i prijateljsku utakmicu sa Sarajevom. :idea:
Zadnja izmjena: gauco, dana/u 25 okt 2011, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 25 okt 2011, 13:43

Samo vi podcjenjujte,ali nece biti lako,ni nama,ni vama...Teska utakmica.Prednost sto prvu igrate kuci je za vas.

Vidjecemo.Uglavnom ja sam zadovoljan.Kakav Branitelj,kakav Krajisnik,daj odmah da se zaguzva. 8-)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 okt 2011, 13:51

Gledajuci kroz historiju Borac nam itekako lezi jer su nam redovne musterije. Mi smo uz Partizan ekipa koja ih je redovno derala a vrlo lako se moze naci statistika o tome, tako da je ovo odlican zdrijeb. Ljudi kojima je evropa bila zavezana ocima jos od proslog stoljaca i koji su tek prije par godina osjetili sta znaci igrati u Evropi ne treba da nas brine...idemo lagano, prolazimo dalje ;)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 okt 2011, 14:00

ado-hz je napisao/la:Gledajuci kroz historiju Borac nam itekako lezi jer su nam redovne musterije. Mi smo uz Partizan ekipa koja ih je redovno derala a vrlo lako se moze naci statistika o tome, tako da je ovo odlican zdrijeb. Ljudi kojima je evropa bila zavezana ocima jos od proslog stoljaca i koji su tek prije par godina osjetili sta znaci igrati u Evropi ne treba da nas brine...idemo lagano, prolazimo dalje ;)
Vidim pratis nas forum,na njemu je upravo neko napisao to,te ga doslovice citiraš.A sto se tiče statistike u 70-im,80-im...je i te kako relevantna čak i vise nego proslogodisnja... :roll:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 okt 2011, 14:04

VAM je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Gledajuci kroz historiju Borac nam itekako lezi jer su nam redovne musterije. Mi smo uz Partizan ekipa koja ih je redovno derala a vrlo lako se moze naci statistika o tome, tako da je ovo odlican zdrijeb. Ljudi kojima je evropa bila zavezana ocima jos od proslog stoljaca i koji su tek prije par godina osjetili sta znaci igrati u Evropi ne treba da nas brine...idemo lagano, prolazimo dalje ;)
Vidim pratis nas forum,na njemu je upravo neko napisao to,te ga doslovice citiraš.A sto se tiče statistike u 70-im,80-im...je i te kako relevantna čak i vise nego proslogodisnja... :roll:
Dozovi se sine tako ti Boga neznam o kakvom forumu uopste pricas, ja sam samo na ovoj temi i druge me ne zanimaju, a imam malo vise godina da znam neke statistike tako. Znam ja da je tebe prpa uhvatila :))

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 25 okt 2011, 14:09

aS_Roma je napisao/la:Hadžialagić: Najbolje bi bilo da smo dobili Želju
Muharemović: Uglavnom, izbjegli smo Sarajevo
Ne zbog toga što ih se bojimo nego zbog činjenice da uskoro slijedi prvenstveni gradski derbi.
Muharemović

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 okt 2011, 14:13

@ado hz očekivao sam ovakvu reakciju,priču o godinama,te zivotnom iskustvu :) ja ne znam ni jednog vaseg navijača da ce reci da prolazimo mi,niti jednog naseg da ce reci da vi prolazite...prema tome,vrijeme ce sve pokazati!a tvoja zadnja recenica odaje o tebi dosta toga 8-)
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 25 okt 2011, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 25 okt 2011, 14:14

Samo nek' nas je Široki promasio, hvala dragom Bogu!
Ti pehovi nam nikako ne odgovaraju.
A borac? Ma prolazimo... :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

sjever je čudo
Kontakt:

Post Postao/la sjever je čudo » 25 okt 2011, 14:27

Očekujem prolaz Sarajeva uz gol razliku 5-3 iz dvije utakmice...borac mi se čini slab ovaj put tj mi smo prejaki trenutno za njih

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 okt 2011, 14:28

2 teske utakmice za nas klub...nadam se da ce to nasi momci uspjesno anulirati...
nema opustanja jer Borac je sve samo nije los i bezopasan klub...imaju odlicnih pojedinaca.novog trenera koji je unio dosta "zivosti" u ovaj bojac...ugl naravno nadam se i vjerujem u nas prolaz al da ce to biti laganini il nesto slicno nema sanse ..nijanse ce odlucivati..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 okt 2011, 14:38

Simbol sporta i uspjeha (oslobođenje)

http://img855.imageshack.us/img855/8020 ... m8wg27.png" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 okt 2011, 14:44

Borac , nije lose , mada je moglo i bolje , nadolazece utakmice ce nam pokazati gdje smo i sta smo.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 okt 2011, 15:18

Nema sta kup je takvo takmicenje da ako hoces da ga osvojis moras proci najace ekipe,da je kojim slucajem prva tekma u banja luci pred praznim tribinama imali bi mi vece sanse ovako mislim da je relano 50%-50% i da ce 1 go odlucit daljeg ucesnika a to ipak se nadam mi, vrijeme je da opet koji pehar dodje u Titovu :P 8-) :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 25 okt 2011, 17:25

Ekipa Borca nam lezi svojim nacinom igre. Prihvataju igru i nema one logike izbij nabij i destrukcija igre.

Sa takvim ekipama mi najbolje igramo. ;)

Bice ovo odlican dvomec,a nadam se da ce ukinuti i tu suspenziju odlaska i dolaska gostujucih navijaca.

Vamos rajvoSA ;) 8-)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 okt 2011, 18:00

Vamos rajvoSA
Argentinci.....!!

Ma znate vec :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 25 okt 2011, 18:04

Dule 078 je napisao/la:
Vamos rajvoSA
Argentinci.....!!

dosadan si bolan bolan .. moras li na svakoj temi jedno te isto pisati ?

Colorado

Post Postao/la Colorado » 25 okt 2011, 20:57

hahahaha maa daj nemoj biti smijesan , sve osim prolaza SARAJEVA je senzacija za borac , trenutno niste u formi nije to ni sjenaa od one ekipe borca od prosle sezone.. zato ispadate 100 % ;) :D

Colorado

Post Postao/la Colorado » 25 okt 2011, 21:01

Dule 078 je napisao/la:
Vamos rajvoSA
Argentinci.....!!

dule nemoj se samo LJUTITI jer znas sta slijedi ..... :lol: ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, Dave, hase73, juka55, riki46, Rule_hz i 56 gostiju.