Braodrakensang je napisao/la:Kadeti u Zvorniku pobijedili sa 3:0. Izgleda da sve nabolje ide![]()
Idemo po devetu i rekordjovanmaksimovic je napisao/la:zaboravio sam vam cestitati na pobjedi ali i na rekordu koji ste postavili. sad imate najduzi niz pobjeda u domacim takmicenjima (kup,prvenstvo) (8) zajedno sa zeljeznicarem. niz je krenuo od prosle sezone sa 7 pobjeda i sad osma na redu. ukoliko pobjedite sljedecu utakmicu bicete jedini rekorderi u toj statistickoj rubrici.
Zlatka Vukovic?VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori izgubili 3 2
a novi dresovi su domaci proizvod neka firma iz mostara u opinama im sjediste.......
s haadom raskinuta saradnja zbog duga
I meni je pala na pamet ona. Nema ko drugi u opinamaammarc je napisao/la:Zlatka Vukovic?VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori izgubili 3 2
a novi dresovi su domaci proizvod neka firma iz mostara u opinama im sjediste.......
VELEZDOGROBA je napisao/la:nije ta ima neka firma sto je otvorio adzagic sto ima renta car u mahali....on radi dresove
Znaci protiv tog Dinama iz Moskve ni pod razno igrati prijateljskezizu1991 je napisao/la:Inače, naš prijatelj iz pripremnih utakmica Rostov, večeras primi 7 golova od Dinama iz Moskve.
shaman7 je napisao/la:Priča oko ovog svega mi se nenormalno sviđa. To je nešto što sam stalno govorio. Ove sezone stabilizacija ekipe i izlazak u Evropu, uz to priprema stadiona i svega potrebnog za licencu za tu istu Evropu. Samim tim , to je preduvjet za zadržavanje igrača, uz jedno dva pojačanja i reflektore. Dok sve to traje, Velež živi snove, priprema se stadion u Sjevernom koji će početi sa izgradnjom dok Velež ima stabilnu ekipu i 2-3 sezone zaredom izlazi u Evropu. Radovi u Sjevernom se odvijaju, mnogi investitori ulažu svoje dijelove / dionice u građevinu (čitaj , traže svoj interes), nama kao navijačima Veleža to je odlično. Nakon što radovi završe, stadion ima kapaciteta nekih 15-ak hiljada, Vrapcici postaju karantin i trening kamp. Što više djece će se htjeti učlaniti u Velež i učiti svoje prve korake na pravim stadionima, a ne po kršu i kamenjaru. PRAVI NAVIJAČI I SIMPATIZERI KLUBA (mnogi će skontati šta želim reći) će dolaziti iz svih dijelova Bosne i Hercegovine da podrže Velež i protiv Drine, i Sarajeva, i Željezničara, a ako Bog da i protiv Manchester City-ja. Velež postaje institucija, nadam se da prate Dinamo i idu njegovim stopama, jer što oni rade je nešto odlično i nezamislivo na Balkanu.
Opisao sam vam idućih 5-10 godina Veleža, ako budem živ i ako mi se bude dalo tražiti, vrlo rado ću se citirati neke davne 2024. godine dok držim sinčića u krilu koji ima Veležovu majicu sa petokrakom i sve to u centru Beča s nekom prelijepom dijasporkom
Koliko su nam dugovali? Ionako mane zeve, meni je važno da je Hepok na dresu.VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori izgubili 3 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.