RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mostarac1971
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mostarac1971 » 03 avg 2014, 17:04

Aleme care Nek si nam se vratio. A dobre Maje iz RA shopa :o Jesu li predstavljeni novi dresovi i Jesu li još Haad? :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 03 avg 2014, 17:06

drakensang je napisao/la:Kadeti u Zvorniku pobijedili sa 3:0. Izgleda da sve nabolje ide :thumbup: :thumbup:
Brao :njanjanja: :bow: :bih:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 18:12

jovanmaksimovic je napisao/la:zaboravio sam vam cestitati na pobjedi ali i na rekordu koji ste postavili. sad imate najduzi niz pobjeda u domacim takmicenjima (kup,prvenstvo) (8) zajedno sa zeljeznicarem. niz je krenuo od prosle sezone sa 7 pobjeda i sad osma na redu. ukoliko pobjedite sljedecu utakmicu bicete jedini rekorderi u toj statistickoj rubrici.
Idemo po devetu i rekord :cool: ako ga postavimo tesko ce ga bit skinut u ovoj nasoj hrkljuš ligi zato svi na stadion protiv mvo. Nakon toga kosevo u velikom broju
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Radovan
Kontakt:

Post Postao/la Radovan » 03 avg 2014, 18:36

Crvena braco moje predvidjenje se ostvaruje... Ove godine obaramo sve rekorde.

Ja volim samo Velez, alkohol i sisate zene nista vise u zivotu ne zanima mene!

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 03 avg 2014, 18:41

vidim novi dresovi,novi sponzor...moze li neko reci koja je ovo marka novih dresova i sta je sa HAAD??

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 03 avg 2014, 18:50

juniori izgubili 3 2
a novi dresovi su domaci proizvod neka firma iz mostara u opinama im sjediste.......
s haadom raskinuta saradnja zbog duga

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 03 avg 2014, 18:53

opet dugovi neki,,pa dokle vise u p...u materinu..

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 03 avg 2014, 18:55

VELEZDOGROBA je napisao/la:juniori izgubili 3 2
a novi dresovi su domaci proizvod neka firma iz mostara u opinama im sjediste.......
Zlatka Vukovic? :mrgreen:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 03 avg 2014, 18:58

ammarc je napisao/la:
Zlatka Vukovic? :mrgreen:
I meni je pala na pamet ona. Nema ko drugi u opinama :P
KLUB SVIH NAS.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 03 avg 2014, 18:59

ne izgledaju mi lose novi dresovi...ali to je nebitno,bitna je sljedeca utakmica protiv mvo..

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 03 avg 2014, 19:10

nije ta ima neka firma sto je otvorio adzagic sto ima renta car u mahali....on radi dresove

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 avg 2014, 19:13

VELEZDOGROBA je napisao/la:nije ta ima neka firma sto je otvorio adzagic sto ima renta car u mahali....on radi dresove
:facepalm:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 avg 2014, 20:27

Izgleda da prica oko stadiona u Sjevernom nije neka navlakusa vec da se o tome ozbiljno razmislja. Usvojen je regulacioni plan za stadion, a sada se o tome ponovo prica. Medjutim sada izgradnja ovog kampa treba biti prioritet, te dovodjenje stadiona u Vrapcicima u stanje da zadovoljava uslove igranja pretkola Evropskih takmicenja. Kada se to obezbjedi, onda sa punim pravom mozemo ocekivati da se krene sa izgradnjom stadiona u Sjevernom, a ovaj stadion bi se mogao koristiti kao trening kamp, karanten i slicno.

FORZA VELEŽ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 avg 2014, 22:47

Inače, naš prijatelj iz pripremnih utakmica Rostov, večeras primi 7 golova od Dinama iz Moskve.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 03 avg 2014, 23:01

zizu1991 je napisao/la:Inače, naš prijatelj iz pripremnih utakmica Rostov, večeras primi 7 golova od Dinama iz Moskve.
Znaci protiv tog Dinama iz Moskve ni pod razno igrati prijateljske :lol:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 avg 2014, 23:48

Priča oko ovog svega mi se nenormalno sviđa. To je nešto što sam stalno govorio. Ove sezone stabilizacija ekipe i izlazak u Evropu, uz to priprema stadiona i svega potrebnog za licencu za tu istu Evropu. Samim tim , to je preduvjet za zadržavanje igrača, uz jedno dva pojačanja i reflektore. Dok sve to traje, Velež živi snove, priprema se stadion u Sjevernom koji će početi sa izgradnjom dok Velež ima stabilnu ekipu i 2-3 sezone zaredom izlazi u Evropu. Radovi u Sjevernom se odvijaju, mnogi investitori ulažu svoje dijelove / dionice u građevinu (čitaj , traže svoj interes), nama kao navijačima Veleža to je odlično. Nakon što radovi završe, stadion ima kapaciteta nekih 15-ak hiljada, Vrapcici postaju karantin i trening kamp. Što više djece će se htjeti učlaniti u Velež i učiti svoje prve korake na pravim stadionima, a ne po kršu i kamenjaru. PRAVI NAVIJAČI I SIMPATIZERI KLUBA (mnogi će skontati šta želim reći) će dolaziti iz svih dijelova Bosne i Hercegovine da podrže Velež i protiv Drine, i Sarajeva, i Željezničara, a ako Bog da i protiv Manchester City-ja. Velež postaje institucija, nadam se da prate Dinamo i idu njegovim stopama, jer što oni rade je nešto odlično i nezamislivo na Balkanu.

Opisao sam vam idućih 5-10 godina Veleža, ako budem živ i ako mi se bude dalo tražiti, vrlo rado ću se citirati neke davne 2024. godine dok držim sinčića u krilu koji ima Veležovu majicu sa petokrakom i sve to u centru Beča s nekom prelijepom dijasporkom :)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 avg 2014, 23:53

shaman7 je napisao/la:Priča oko ovog svega mi se nenormalno sviđa. To je nešto što sam stalno govorio. Ove sezone stabilizacija ekipe i izlazak u Evropu, uz to priprema stadiona i svega potrebnog za licencu za tu istu Evropu. Samim tim , to je preduvjet za zadržavanje igrača, uz jedno dva pojačanja i reflektore. Dok sve to traje, Velež živi snove, priprema se stadion u Sjevernom koji će početi sa izgradnjom dok Velež ima stabilnu ekipu i 2-3 sezone zaredom izlazi u Evropu. Radovi u Sjevernom se odvijaju, mnogi investitori ulažu svoje dijelove / dionice u građevinu (čitaj , traže svoj interes), nama kao navijačima Veleža to je odlično. Nakon što radovi završe, stadion ima kapaciteta nekih 15-ak hiljada, Vrapcici postaju karantin i trening kamp. Što više djece će se htjeti učlaniti u Velež i učiti svoje prve korake na pravim stadionima, a ne po kršu i kamenjaru. PRAVI NAVIJAČI I SIMPATIZERI KLUBA (mnogi će skontati šta želim reći) će dolaziti iz svih dijelova Bosne i Hercegovine da podrže Velež i protiv Drine, i Sarajeva, i Željezničara, a ako Bog da i protiv Manchester City-ja. Velež postaje institucija, nadam se da prate Dinamo i idu njegovim stopama, jer što oni rade je nešto odlično i nezamislivo na Balkanu.

Opisao sam vam idućih 5-10 godina Veleža, ako budem živ i ako mi se bude dalo tražiti, vrlo rado ću se citirati neke davne 2024. godine dok držim sinčića u krilu koji ima Veležovu majicu sa petokrakom i sve to u centru Beča s nekom prelijepom dijasporkom :)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :wave: :wave: Ova sezona je ključna,izlazak u evropu je prioritet pa kako god,kroz kup ili prvenstvo samo da izađemo u evropu. :opaopa:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 04 avg 2014, 00:15

Protiv obarske i svih ostalih ekipa ko protiv liverpoola. I na tribinama i na terenu. Samo tako mozemo dobacit do mjesta koje vodi u evropu
KLUB SVIH NAS.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 04 avg 2014, 00:20

Zapamtite,stvoriti ce se bolja,nezampacena atmosfera u gradu od 1991. ako odemo u Evropu a nadam se da hocemo.
StarMo nije skutorija...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 04 avg 2014, 00:46

Koliko su nam dugovali? Ionako mane zeve, meni je važno da je Hepok na dresu. :)
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.