Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nime_tm87
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jul 2011, 15:26

harry_90 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@legenda reala

Nesposobnjakovitju :mrgreen:

Gdje mi je @legenda da mi ga niste naljutili pa ga nema :evil:

Cisti Drinu i pravi gnijezda za rode.
:lol: :lol:

Kakav on i ciscenje Drine,sav je smotan,za njega je samo da bude narodni poslanik u vladi,tu nema puno posla,digni ruku i cao,objektivno ni za sta drugo i nije :mrgreen:
harry ti se do neki dan imao 5200 i kusur postova ... :D :o ako se ne varam ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jul 2011, 15:33

@Dubrava,

Jutros sam to čit'o i valj'o se od smijeha. Btw, imaš i demanto koji je izdat u kome stoji kako se pop oklizn'o o kamen i tako izvrn'o zglob, te da tuče uopće nije bilo. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 jul 2011, 16:10

Zanimljiva priča @dubrava, ništa čudno za naše prostore. :mrgreen: Ovo je mila majka šta se sve zna dešavati. :mrgreen: Al' čovjek je realno rek'o, ugrubo doduše, ali je istina. Vjerski poglavari/službenici se bogate na osnovu naroda (koji uskoro neće imati hljeba da jede) i kupe prihode sa svih strana. Vamo voze napucana auta, koriste najnovije mobitele,... Frišak primjer tomu sam čuo od tetke koja je, igrom slučaja, bila u zajedno u avionu s našim reisom (Mustafom ef. Cerićem). Kaže ona: "da vidiš kakav mu je mobitel - boli glava..." :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 17:01

dubrava je napisao/la:Najmanje 40 vjernika i svećenika potuklo se zbog pečene prasetine u Tolisi kod Modriče. Beogradski Blic piše da je, prema policijskom izvještaju i svjedočenju prisutnih mještana, tuča bila masovna, a svećenik iz Porebrica Nikola Lukić (32) iz okršaja je izašao s nekoliko modrica po tijelu i s gipsom na nozi

Svjedoci tvrde da je masovna tuča izbila zbog rasprave je li meso dovoljno pečeno.

Prema pisanju Blica, za punom trpezom u crkvenoj porti u utorak navečer oko 20 sati prvo je izbila svađa, a potom i mlaćenje šakama. Policija je priopćila da je Đ. R. šakom nekoliko puta udario N. L., svećenika iz Porebrica kod Pelagićeva, i da je svećenik prilikom pada u tuči zadobio tjelesne ozljede.
'Pop Nikola žalio se da meso nije dobro pečeno, pa je izbila opća svađa. Đoko je ustao od stola i nekoliko puta dobro udario popa Nikolu', ispričao je jedan od prisutnih vjernika novinarima Blica, dodajući da možda 'nije trebalo tući svećenika', ali da narod više ne može trpjeti 'popove i njihove provokacije'.
'Njima nije stalo do naroda, uzimaju pare od sječe šume, voze skupa kola, a onda, kad mi nešto priredimo Bogu u slavu, nalaze mane i provociraju nas', dodao je sugovornik Blica iz Tolise, koji je želio ostati anoniman.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako se to kod nas radi :lol: Neš ti meni meso sirovo davati :lol:
Al za ovaj zadnji dio, čovjek je dobro rekao, koliko se samo Crkva obogatila na uštrb naroda i udaljila od svog nauka, to je nevjerovatno.
Jbem ti suze mi idu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2011, 17:04

Đesi Tribalijanu ,šta je s tobom ,haj plači ,manje ćeš pišati :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 17:06

legenda reala je napisao/la:Đesi Tribalijanu ,šta je s tobom ,haj plači ,manje ćeš pišati :lol:
Jbem te nenormalnog ja te jedini nisam podjebao od svih forumasa :mrgreen: :lol: Ja sam jedini cenio tvoj trud i rad na forumu :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2011, 17:10

Tribalian je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Đesi Tribalijanu ,šta je s tobom ,haj plači ,manje ćeš pišati :lol:
Jbem te nenormalnog ja te jedini nisam podjebao od svih forumasa :mrgreen: :lol: Ja sam jedini cenio tvoj trud i rad na forumu :lol:
Nema više ,čekam još jednu kap koja će preliti čašu i povlačim se ,a imam naznake da je blizu ,prva kap je bio moderator Štef :shock: ,a sad je jedan provokator na redu :mrgreen:

Koje su ba ovdje **** to nije normalno ,ja ako nešta znam svakom pomognem ,pitam evo deset dana niko neće da mi nađe onaj adminov bivši avatar onaj žuti ,e neću više ni ja nikom ništa pomoći .

Jesi uspio pročitati kolumnu kolege Vuka Drininog :mrgreen: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 17:17

Ma procitao sam brate :roll: :mrgreen:

Legendo ne daj se,moj kolega nece da te dira,to je dobar covek,nego nezgodan kad popije :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 jul 2011, 17:19

Tribalian je napisao/la:Ma procitao sam brate :roll: :mrgreen:

Legendo ne daj se,moj kolega nece da te dira,to je dobar covek,nego nezgodan kad popije :mrgreen:
Hahahahahah
Nas`o mu ti pricat`! :mrgreen: :mrgreen:
Sta mi ima novo ba u BG-u? Imal` dizelasa? :mrgreen:
Pusti mi se podrske @legendi! Taj je i vise nego sposoban da se sam brani. Kako on to kaze od grada do grada. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2011, 17:19

Jbo tebe kolega jesi cuo. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 17:22

Rooney88 je napisao/la:

Hahahahahah
Nas`o mu ti pricat`! :mrgreen: :mrgreen:
Sta mi ima novo ba u BG-u? Imal` dizelasa? :mrgreen:
Pusti mi se podrske @legendi! Taj je i vise nego sposoban da se sam brani. Kako on to kaze od grada do grada. :D
HAHAHAHAHAHAHAHHAHA Nema dizelasa Apsin.. pardon Rooney :lol: I ja sam bio nekad jedan od njih :roll:
Devil je napisao/la:

Jbo tebe kolega jesi cuo. :mrgreen:
hahahahahahahahahahahah maltretiras Legendu naseg brata dal je moguce :lol: :mrgreen: Decko se razocarao u tebe skroz :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 jul 2011, 17:47

Skroz sam se razočaro u njega ,prije smo se šalili ,igrali na onoj našoj temi ,ali evo jedno petnestak dana ,ovaj Devil nije ni slika od onog prijašnjeg našeg Štefa :( :lol:
Slava mu udarila u glavu ,ne umije da se nosi sa njom ,iako sam mu objašnjavo kako će ali ništa :P
Zato molim administraciju da nam vrati našeg starog Štefa ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 21 jul 2011, 19:28

Imal zainteresovanih da organizujemo F1 Challenge online prvenstvo ovog foruma? :)

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 21 jul 2011, 19:46

Sorry! The page you are looking for is not available in your region.

Ali kako pa mi imamo McDonald's :)

Jbt gdje ja zivim :cry:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 jul 2011, 20:57

Donnie Darko je napisao/la:Imal zainteresovanih da organizujemo F1 Challenge online prvenstvo ovog foruma? :)
Malo pojasni o čemu je riječ, igrica neka ? koja ? de link da vidimo kako je
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 jul 2011, 21:13

Donnie Darko je napisao/la:Imal zainteresovanih da organizujemo F1 Challenge online prvenstvo ovog foruma? :)
jbt, ne mogu ni razumit sta si pitao, a kamoli da se prijavim :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 21 jul 2011, 21:30

Da cestitam i Sarajevu i Zelji na prolazu dalje,odigrali ste strasno dobro i sretno vam dalje ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 jul 2011, 21:44

Kakav dan za glavni grad nase domovine. Dva tima u trecem pretkolu Evropa lige. Golemo sto bi rekli mostarci! :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 jul 2011, 21:53

Kako lijepa noć. :) Da je više ovakvih noći da se svi zajedno radujemo uspjesima naših klubova.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 jul 2011, 21:54

Evo ja se radovao, extra noć :D i odem u wc, jednom prođe, drugi put se sav saznojim i ništa, malo :D .....

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.