Cestitke
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
Kako vam se cini ovaj napadač Josip Ivančić ? Sjecam se da je u evropskim kvalifikacijama bio dobar, ali evo izgleda da napušta Zrinjski.
Samo bi Miličeviću zamjerio, ako ne produži ugovor. Uzeli smo ga, iako je imao tešku povredu.
Iznenadjujuce, nakon toliko napadaca napokon nadju jednog koji zna igrati sa poluspicom iza sebe jako dobro, otvarati prostor pa vratiti loptu, visok zna se graditi, igra glavom, najkompletniji njihov napadac i sada odlazi?!Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:46Kako vam se cini ovaj napadač Josip Ivančić ? Sjecam se da je u evropskim kvalifikacijama bio dobar, ali evo izgleda da napušta Zrinjski.
Da li se Zrinjski okrece mladima? Ili je ovaj trazio puno za produzenje? Cudno, a mozda Jakirovic vec ima nekog svog omiljenog?
Nama ne bi donio puno, Ahmetovic je bolji dosta, a skoro je kopija sto se tice stila igre, mislim da ne trazimo ovaj tip igraca....ako bi dosao bilo bi to neko "daj sta das" zadnje rjesenje da ne vracamo Amera Bekica ili Suareza...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Čovjek je stranac. Mislim da tu sva priča završava. Ako dovodimo stranca to treba bit neka prevaga i igrač za prvih 11. Mislim da nije nikakav napredak u odnosu na Handžića a zauzimao bi mjesto stranca.Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:46Kako vam se cini ovaj napadač Josip Ivančić ? Sjecam se da je u evropskim kvalifikacijama bio dobar, ali evo izgleda da napušta Zrinjski.
Btw trenutno imamo pet stranaca, Pejović, Adukor, Oremuš, Fanimo i Krste.
-
Historicar
- Kontakt:
Ma i ja bi boljeg tražio, vec čisto onako da vidim mišljenje raje sa forumaharis004 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 11:08Čovjek je stranac. Mislim da tu sva priča završava. Ako dovodimo stranca to treba bit neka prevaga i igrač za prvih 11. Mislim da nije nikakav napredak u odnosu na Handžića a zauzimao bi mjesto stranca.Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:46Kako vam se cini ovaj napadač Josip Ivančić ? Sjecam se da je u evropskim kvalifikacijama bio dobar, ali evo izgleda da napušta Zrinjski.
Btw trenutno imamo pet stranaca, Pejović, Adukor, Oremuš, Fanimo i Krste.
- feniksptica
- Kontakt:
Izgleda da ce nama prioritet na kraju biti stoper
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Sjetimo se ne tako davno vezni red Rustemovic, Ivetic, Saric (koji odigra 1 dobru pa 5 amaterskih).
A sad Đukanović, Susic i Rahmanovic
A sad Đukanović, Susic i Rahmanovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
+ Adukor, Pejovic, ZinedinElCartel11 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 11:29Sjetimo se ne tako davno vezni red Rustemovic, Ivetic, Saric (koji odigra 1 dobru pa 5 amaterskih).
A sad Đukanović, Susic i Rahmanovic![]()
A gdje ste procitali da neko ne zeli produziti ugovor ?
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja sam jos uvijek ibretim pa vi Adukora uzimate za neku ozbiljnu ulogu. Lik je opcija iza Besica na stoperu, a u veznom redu nezz gdje ce i kad. Nadam se samo da ce Milicevic i Rahmanovic produziti. Tatar je opet koliko-toliko zamjenjiv.
Zna li se sta o Tursishu? Dokad imamo ugovor sa njima uopce?
Zna li se sta o Tursishu? Dokad imamo ugovor sa njima uopce?
PSPHM
- ElCartel11
- Kontakt:
Zasto ne bi imao ozbiljno ulogu lik koji je prije 2 god bio jedan od boljih u veznom redu? Sa klupe je Adukor ekstra.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bas jbg, svaka ekipa lige ga spominjala u kontekstu "trebamo dovesti stranca da bude prevaga, kvalitet kao Adukor" dakle za primjer bio...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zato sto je guzicom zatvorio vrata, a mi smo ga vratili. Trebao je svima biti primjer sta se desi kad neko nece da produzi ugovor. Ovako mu ispade k’o nagrada, jos ga docekali k’o heroja.
PSPHM
Aj lov insajdere 
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije htjeo produziti ugovor mi ga posadili na tribinu pola godine i to je to. Čist račun duga ljubav.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:20Zato sto je guzicom zatvorio vrata, a mi smo ga vratili. Trebao je svima biti primjer sta se desi kad neko nece da produzi ugovor. Ovako mu ispade k’o nagrada, jos ga docekali k’o heroja.
Sa tim sjedenjem na tribini je sam sebi unistio mozda i bolji transfer. Zaboli njega kar.ina za Sarajevom jer do juce nije ni znao za nas. Ali sko bude pruzao partije kao u prvom mandatu ima moju podrsku. Fudbal je biznis, romantika se je izgubila posle 2005.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!