Cestitke

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iznenadjujuce, nakon toliko napadaca napokon nadju jednog koji zna igrati sa poluspicom iza sebe jako dobro, otvarati prostor pa vratiti loptu, visok zna se graditi, igra glavom, najkompletniji njihov napadac i sada odlazi?!Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:46Kako vam se cini ovaj napadač Josip Ivančić ? Sjecam se da je u evropskim kvalifikacijama bio dobar, ali evo izgleda da napušta Zrinjski.
Čovjek je stranac. Mislim da tu sva priča završava. Ako dovodimo stranca to treba bit neka prevaga i igrač za prvih 11. Mislim da nije nikakav napredak u odnosu na Handžića a zauzimao bi mjesto stranca.Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:46Kako vam se cini ovaj napadač Josip Ivančić ? Sjecam se da je u evropskim kvalifikacijama bio dobar, ali evo izgleda da napušta Zrinjski.
Ma i ja bi boljeg tražio, vec čisto onako da vidim mišljenje raje sa forumaharis004 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 11:08Čovjek je stranac. Mislim da tu sva priča završava. Ako dovodimo stranca to treba bit neka prevaga i igrač za prvih 11. Mislim da nije nikakav napredak u odnosu na Handžića a zauzimao bi mjesto stranca.Historicar je napisao/la: ↑04 jan 2021, 10:46Kako vam se cini ovaj napadač Josip Ivančić ? Sjecam se da je u evropskim kvalifikacijama bio dobar, ali evo izgleda da napušta Zrinjski.
Btw trenutno imamo pet stranaca, Pejović, Adukor, Oremuš, Fanimo i Krste.
+ Adukor, Pejovic, ZinedinElCartel11 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 11:29Sjetimo se ne tako davno vezni red Rustemovic, Ivetic, Saric (koji odigra 1 dobru pa 5 amaterskih).
A sad Đukanović, Susic i Rahmanovic![]()
Nije htjeo produziti ugovor mi ga posadili na tribinu pola godine i to je to. Čist račun duga ljubav.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑04 jan 2021, 14:20Zato sto je guzicom zatvorio vrata, a mi smo ga vratili. Trebao je svima biti primjer sta se desi kad neko nece da produzi ugovor. Ovako mu ispade k’o nagrada, jos ga docekali k’o heroja.