Jbt i ćorava koka ubode koje zrno

1. poluvrijeme djelujemo veoma moćno i dominantno, što se i očekuje protiv slabašnog Augsburga. Kome Lewat zabije 2 gola, yebeš taku ekipu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Umalo!!!!Hare_BvB je napisao/la:Vidićeš Lewata sad za vikend kad zabije hattrick u pobjedi od 6-0.
Prvo sto moram reci je : HAHAHAHAHAHAHAHASaurman je napisao/la:Holger je zasluženo prvi stoper jer da je kojim slučajem Hummy onda bi Neuer svaku drugu utakmicu bio na streljani.
Pa upravo to sam pis'o u vise navrata. Levandovski moze koristiti jedino kao poluspic. Moze on i kao spic uvaljati par komada, al' to se desava u razmacima od nekoliko mjeseci. Njegova igra je mnogo bolja kada igra i Barios.adnan24 je napisao/la:3 gola i asistencija...Lewat dominira![]()
![]()
Posebno je bila impresivna ona asistencija za Gotzea i 3-0.
Ulaskom Barriosa mnogo vise prostora je ostalo i Lewandowskom i ostalim igracima...mnogo bolje otvara prostor,nesto sto Lewat i nije znao raditi.
I bez obzira na povratak Lucasa ova 3 gola Roberta su odlicna stvar jer njegovi golovi ce itekako trebati i u nastavku sezone...mozda se pokaze dobrim opcija da njih dvojica igraju zajedno u prvih 11.
Leitner je povrijeđen, zato ga nije ni bilo, a zbog povrede nije putovao ni u Marseille.Damir_BvB je napisao/la:Ali ne mogu brate dragi shvatit da je opet onom glupom Da Silvi dao sansu, a da Leitner nije ni na klupi bio, bolje da je malcu dao sansu nego onom glupanu. I stara poznata scena poslije utakmice Klopp uzeo Da Silvi nesto objasnjavati i galami na njemu tako to radi svake utakmice kad mu on igra. Znam ja on je usao da bi dao po koju kvalitetnu loptu dubinsku ali mani tog ba, daj malcu sansu jbg...
Okt 14FrValencia je napisao/la: Ko je naredni protivnik?
Hare_BvB je napisao/la:Umalo!!!!Hare_BvB je napisao/la:Vidićeš Lewata sad za vikend kad zabije hattrick u pobjedi od 6-0.![]()
Valencia je napisao/la:Pa upravo to sam pis'o u vise navrata. Levandovski moze koristiti jedino kao poluspic. Moze on i kao spic uvaljati par komada, al' to se desava u razmacima od nekoliko mjeseci. Njegova igra je mnogo bolja kada igra i Barios.
Nisam gled'o tekmu, al' mi je drago da je procepilo. Treba nastaviti u istom ritmu i osigurati drugu poziciju.
Da kosonja je najbolji stoper lige kao što je Lewtovski najbolji napadač.Damir_BvB je napisao/la:Prvo sto moram reci je : HAHAHAHAHAHAHAHASaurman je napisao/la:Holger je zasluženo prvi stoper jer da je kojim slučajem Hummy onda bi Neuer svaku drugu utakmicu bio na streljani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo sto moram reci je:![]()
Sarma tvoje NEznanje me zabrinjava
![]()
![]()
Trece sto moram reci je: Samo za navijace Bayerna je Badstrudla bolji od Hummelsa... Za njeg je Hummels DOKTOR!
Eh et Sarma toliko od mene imas mahanje i idi lijeci frust od Hoppenheima gdje drugo . I onako cisto rekretativno i usput ono sasvim usput et da znas zadnje 2 sezone je Hummels najbolji stoper BUNDESLIGE
...a sad cao idem gledat pregled na Ard-u
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.