Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
s kobile na magarca 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Opet se javljaju dezurni "kriticari" kojim ce pjana bash kao i dzekan zacepiti gubicu, zivi bili pa vidjeli... Mire odlican potez 

kako se slavi danas u madridu 

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la:kako se slavi danas u madridu

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
drug jesi siguran tu?tyler durden je napisao/la:Romi uopste ove sezone nije bitna EL,oni grade tim za Seriu A i za Ligu Prvaka! na to su se skoncentrisali i zato ih zabole za EL!

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliko? Prošlogodišnji osvajač Porto je ukupno inkasir'o 8 miliona Eura (računajući i tv prava). Mizerna svota za ovosezonsku Romu, koja po prvi put u posljednjih x godina nema problema sa novcima.Bosniacum Lilium je napisao/la:drug jesi siguran tu?tyler durden je napisao/la:Romi uopste ove sezone nije bitna EL,oni grade tim za Seriu A i za Ligu Prvaka! na to su se skoncentrisali i zato ih zabole za EL!znas koliko skembi donose nastupi u EL?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"samo 8m"Monolog je napisao/la:Koliko? Prošlogodišnji osvajač Porto je ukupno inkasir'o 8 miliona Eura (računajući i tv prava). Mizerna svota za ovosezonsku Romu, koja po prvi put u posljednjih x godina nema problema sa novcima.Bosniacum Lilium je napisao/la:drug jesi siguran tu?tyler durden je napisao/la:Romi uopste ove sezone nije bitna EL,oni grade tim za Seriu A i za Ligu Prvaka! na to su se skoncentrisali i zato ih zabole za EL!znas koliko skembi donose nastupi u EL?

Ja se nadam da ce se on sto prije vratiti u Sarajevo da nastavi pripreme za repku, sretno mu sa Romom nadam se da ovo nece biti los potez.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- suicidesquad
- Kontakt:
"Zaboli ih neka stvar" je paravan za loše rezultate talijanskih klubova u ovom takmičenju. Prošle sezone vas ni LP nije nešto interesovala.crvenocrni je napisao/la:Zaboli Romu neka stvar za EL kao uostalom vecinu Italijanskih klubova sto su pokazali prethodnih nekoliko sezona.suicidesquad je napisao/la:Ja ne znam kako klub koji ispada od Slovana u EL može biti jači i kvalitetniji od Lyona?MOZAK je napisao/la:Sretno pjanke!
Nije vise ni lyon sto je bio, ide u jacu ligu, u jaci klub!
Isto ste govorili i za dzeku, sta ce mu city (mali klub), a sad je city malte medju najacim klubovima na svjetu!Zrinjski je tog istog Slovana dobio kući 1:0, a Roma nije mogla. 100% sam siguran da bi Lyon u dvije utakmice izbacio Romu. Pjaniću sretno!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pjanic 21
Bojan 21
Lamela 20
Kjaer 22
Jose Angel 21
Nego 20
Roma se opasno podmladjuje. A tu je legenda tata Totti da ih uputi na pravi put.
Bojan 21
Lamela 20
Kjaer 22
Jose Angel 21
Nego 20
Roma se opasno podmladjuje. A tu je legenda tata Totti da ih uputi na pravi put.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa naravno da je samo 8 miliona. Pa pogledaj samo koliko obeštećenje su morali platiti da bi doveli Pjanića. Više negoli bi zaradili da su finalisti ovog "prestižnog" klupskog takmičenja. Velika je razlika u novcima koje donosi igranje u CL i igranje u EL. Dinamo će više zaraditi od četvrtfinaliste Europa League (s tim da taj četvrtfinalista nije igr'o grupnu fazu CL). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pjanić u Romi, ne mogu vjerovati!
dobrodošao Miraleme!
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- JuveSissoko
- Kontakt:
suicidesquad je napisao/la: "Zaboli ih neka stvar" je paravan za loše rezultate talijanskih klubova u ovom takmičenju. Prošle sezone vas ni LP nije nešto interesovala.To su šuplje priče nekih forumaša ovdje. Pa zbog toga "zaboli nas neka stvar" i upitne i precijenjene kvalitete timova koji ispadaju od Slovana, Thuna i drugih velikana, Seria A bi za nekoliko godina mogla izgubiti još jedno mjesto u LP. Za 2 godine ispadaju iz TOP 5 jer ih Portugal prelazi.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- crvenocrni
- Kontakt:
Treba ih i Francuska prestic da bi ispali iz top 5 tako da od tog tvog razmisljanja nema nista a i da te podsjetim jer si mozda zaboravio iz koje zemlje dolazi osvajac LP prije 2 sezone?
Ode ovo u off, imaju druge teme za ovu pricu...
Sretno Pjanketu u AS-u!
Ode ovo u off, imaju druge teme za ovu pricu...
Sretno Pjanketu u AS-u!
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 31 avg 2011, 15:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jarane jaro, znas ti sta znaci kapitalizam, ja iz pouzadnih izvora da znam da je mega svjetskim kompanijama i 1euro vazanMonolog je napisao/la:Pa naravno da je samo 8 miliona. Pa pogledaj samo koliko obeštećenje su morali platiti da bi doveli Pjanića. Više negoli bi zaradili da su finalisti ovog "prestižnog" klupskog takmičenja. Velika je razlika u novcima koje donosi igranje u CL i igranje u EL. Dinamo će više zaraditi od četvrtfinaliste Europa League (s tim da taj četvrtfinalista nije igr'o grupnu fazu CL).

jesi se ti nadrko nesto ufffBosniacum Lilium je napisao/la:s kobile na magarca

G BUSSA BUSS
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Strašan si @Bosniacum Lilium. Strašan. Al' evo, vodiću se tvojom logikom kada je kapitalizam u pitanju. Dakle, igrali bi ovogodišnju EL, došli bi do, recimo, polufinala. Tu bi ubrali nekih 6-7 miliona Eura, al' bi žrtvovali to 3. mjesto u talijanskom prvenstvu koje vodi u CL. A to znači veliki gubitak sljedeće sezone (novi vlasnici žele novu Romu, al' naravno žele i profitirati). Dakle, sve je jasno. Naravno, sad od tebe očekujem jednu lekciju u vezi kapitalizma.

- suicidesquad
- Kontakt:
Pročitaj moj prvi post na ovoj temi.JuveSissoko je napisao/la:suicidesquad je napisao/la: "Zaboli ih neka stvar" je paravan za loše rezultate talijanskih klubova u ovom takmičenju. Prošle sezone vas ni LP nije nešto interesovala.To su šuplje priče nekih forumaša ovdje. Pa zbog toga "zaboli nas neka stvar" i upitne i precijenjene kvalitete timova koji ispadaju od Slovana, Thuna i drugih velikana, Seria A bi za nekoliko godina mogla izgubiti još jedno mjesto u LP. Za 2 godine ispadaju iz TOP 5 jer ih Portugal prelazi.
pa nisam znao da ti je toliko krivo, umjesto da Miralemu pozelis srecu, ti crce od muke
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:![]()
![]()
Strašan si @Bosniacum Lilium. Strašan. Al' evo, vodiću se tvojom logikom kada je kapitalizam u pitanju. Dakle, igrali bi ovogodišnju EL, došli bi do, recimo, polufinala. Tu bi ubrali nekih 6-7 miliona Eura, al' bi žrtvovali to 3. mjesto u talijanskom prvenstvu koje vodi u CL. A to znači veliki gubitak sljedeće sezone (novi vlasnici žele novu Romu, al' naravno žele i profitirati). Dakle, sve je jasno. Naravno, sad od tebe očekujem jednu lekciju u vezi kapitalizma.

Strašan si @Bosniacum Lilium. Strašan.
ponsanje na nivou za jednog moda

- el-fighter
- Kontakt:
Neznam je li ovo dobar potez Mireta. Roma jeste veliki klub, ali u ovu sezonu i nisu krenuli bas najbolje. Nece uopste igrati u Evropi i to je jedan veliki minus. Sa druge strane opet, u Lyonu nije imao mjesta, i nadam se da ce se naigrati u Romi. Zelim mu svu srecu i nadam se da ce svoj kvalitet pokazati i Italijanima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hashanaga, invincible1921, KarlMarx, soko, Zglavkar i 90 gostiju.