FK Drina Zvornik

KenoRob
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la KenoRob » 06 dec 2014, 17:15

kakav vam je golman? :D
kad je vec rasprodaja

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 07 dec 2014, 13:41

Imaju ljudi dva dobra golmana za uslove PL, doduše jedan je baš mator :)

Šteta što Radović nije za Borac potpisao, nego za braću.... strašan bek.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 17 jan 2015, 22:01

Fudbaleri Drine poceli su juce sa pripremama za proljetni dio prvenstva u kojem je kao glavni cilj postavljen opstanak u Premijer ligi BiH. Na prozivku se odazvao 21 fudbaler, jedino je Slavko Culibrk opravdano odsustvovao. Sto se tice odlazaka klub su napustili Edin Rustemovic koji ce karijeru nastaviti u ekipi Sarajeva, Filip Eric koji je presao u beogradski Rad Stefan Colovic je raskinuo ugovor, dok je Slavisa Radovic dobio dozvolu da ode na probu u Vojvodinu i njegov status je za sada nepoznat. Sto se tice Dejana Uzelca on ce prema rijecima Dragana Micica i na proljece biti igrac Drine. U klub za sada nije stiglo nijedno pojacanje, a kao cilj u prelaznom roku sportski direktor je postavio dovodjenje trojice fudbalera na pozicijama napadaca, veznog igraca i beka. Klub pregovara sa potencijalnim pojacanjima I uskoro bi to trebalo biti zavrseno. Jedno od mogucih pojacanja je Dusan Hodzic iz Veleza.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 24 jan 2015, 17:16

Drinu bi trebali pojačati dvojica igrača iz Srbije. U pitanju su Nenad Nedeljković koji dolazi iz ekipe Željezničara iz Lajkovca, inače igrač sredine terena i Momčilo Mrkaić iz BSK Borče, koji igra na poziciji napadača. Što se tiče odlazaka Dejan Uzelac je definitivno napustio klubi i on će preći u Željezničar, klub još pregovar sa Slavkom Ćulibrkom oko ostanka i za sada još ništa nije dogovoreno. Na probu bi trebao stići štoper Milovan Aćić.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 24 jan 2015, 19:11

trnovica je napisao/la:Drinu bi trebali pojačati dvojica igrača iz Srbije. U pitanju su Nenad Nedeljković koji dolazi iz ekipe Željezničara iz Lajkovca, inače igrač sredine terena i Momčilo Mrkaić iz BSK Borče, koji igra na poziciji napadača. Što se tiče odlazaka Dejan Uzelac je definitivno napustio klubi i on će preći u Željezničar, klub još pregovar sa Slavkom Ćulibrkom oko ostanka i za sada još ništa nije dogovoreno. Na probu bi trebao stići štoper Milovan Aćić.
Moj Trnovica nema od nase Drine nista,lopovi su unistili klub.Dusa me boli sto to moram reci ali Drina ispada a ko ce biti drugi putnik za nizi rang svejedno mi je.
Zato u zadnje vrijeme nisam pisao nista,jer nema sta da se napise osim jada i tuge.Mislio sam da ce stvari krenuti nabolje,ali nista od toga.Siguran sam da pojedini clanovi uprave nisu gledali ni jednu utakmicu ove sezone,oni prizeljkuju da Drina ispadne iz PL!
Iako nema igraca kojem ne duguju pare,jedini smo klub koji ima trenera koji nema licencu pa tako reci "Iznajmljujemo"trenera za 500 km po utakmici.Jedan Zeljo taj luksuz nije sebi mogao dopustiti,pa su smjenili Adjema iz istih razloga.
Ali naravno Drina to moze ,a zna se ko "cuva ledja"Draganu Micicu!Zato nema para da se obezbjede pripreme bar 7 dana izvan Zvornika,par igraca koji su trebali pojacati Drinu i bili su u Zvorniku su bukvalno pobjegli kad su vidjeli gdje ih vode na treninge ,da maltene poslije treninga nemaju gdje da se istusiraju.
To pouzdano znam,ljudi su pobjegli nisu vjerovali svojim ocima da se radi o klubu u PL.
To sto su igraci koji su otisli na polusezoni:Rustemovic,Uzelac,Radovic ,Eric i drugi pojacali klubove kao sto su Sarajevo,Zeljeznicar,Vojvodina i Rad dokazuje kakvu smo ekipu imali i da je 14 bodova neuspjeh.
Naravno uprava u kojoj sjede neki ljudi koji garantujem nisu odgledali vise od 3 utakmice u zivotu,je izglasala
povjerenje velikom "STRUCNJAKU" Micicu jer je marioneta u njihovim rukama!
Unistili su DRiNU i mogu da rade sta hoce,ali nece moci dokle hoce!Mnogo sam ljut i ogorcen pa se izvinjavam zbog
mogucih greski u kucanju.Gledam utakmice Drine 15 godina ,za to vrijeme sam gledao skoro sve utakmice Drine kao domacina,cak i kada smo igrali Drugu ligu RS.Uvijek cu biti tu ,makar Drina bila u najnizem rangu .
Tu ljubav i privrzenost klubu ovi lesinari koji su ga unistili nikad nece razumjeti.
Oni ce tu biti samo do maja ,poslije nece imati sta ukrasti.Tuzno je sto grad kao Zvornik ovo dozvoljava,ali to je surova realnost.
Ne mogu vise gledati kako unistavaju klub,a nisam u mogucnosti nista da promijenim .Molim boga da ima bar neko posten i normalan u Upravi kluba ,da voli ovaj klub bar upola kao mi navijaci i simpatizeri kluba da pokusa spasiti klub!MOJA DRINO STA SI DOCEKALA,"LJUDI' KOJI TE VODE SU TVOJI NEPRIJATELJI I GROBARI!
Stalo im je do Drine kao i do ljudskih prava u Senegalu i Zambiji.Ima li sta gore za ljude koji vole neki klub ,gledas kako ga vode ljudi koji ga svjesno unistavaju.
Oni koji vole Drinu,morace krenuti od nule kada ova bagra ode.I vjerujte nista nisam pretjerao,stanje u klubu je mozda cak i gore od ovog,a gore ne moze!

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 24 jan 2015, 21:52

Sve sto si napisao je apsolutno tacno. Drina ce na kraju sigurno ispasti iz lige u to sam nazalost uvjeren sto posto. Zalosno je ko vodi klub I na kakav nacin se radi, nije im stalo ni malo da od Drine naprave domacinski klub u kojem ce se znati ko sta radi. Tim ljudima nije stalo do Drine nimalo, samo im je bitno da se ogrebu I ugrade. Dok god oni budu u klubu nece se nista dobro dogoditi ali nazalost jos ce dugo biti jer imaju potporu I zastitu od svi znamo koga. Tesko mi je sto ovo sve moram da priznam al tako je. Iskreno se nadam da ce se naci neko ko ce stati na put ovakvim ljudima I da ce Drina I njeni "iskreni navijaci" docekati bolje dane za nas klub.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 jan 2015, 15:28

Citam zadnja dva posta i nevjerujem...
Pa jbt bas ste fino igrali jesenas,niko se od vasih protivnika nije zalio,na kraju sasvim pristojan bodovni saldo.Sta se to dogadja,znam da je besparica ali nije to nista novo kod nas :?: Sjecam se prvog kola i vaseg gostovanja u Mostaru,ja bas hvalio vase sportsko drzanje i solidnu igru.
Nadam se da ce te naci neko rjesenje i barem ovu godinu ostati u PL a onda ce svakako svima biti teze kad se budu hvatale pozicije za skracenu PL
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 26 jan 2015, 10:18

rodjenisa je napisao/la:Citam zadnja dva posta i nevjerujem...
Pa jbt bas ste fino igrali jesenas,niko se od vasih protivnika nije zalio,na kraju sasvim pristojan bodovni saldo.Sta se to dogadja,znam da je besparica ali nije to nista novo kod nas :?: Sjecam se prvog kola i vaseg gostovanja u Mostaru,ja bas hvalio vase sportsko drzanje i solidnu igru.
Nadam se da ce te naci neko rjesenje i barem ovu godinu ostati u PL a onda ce svakako svima biti teze kad se budu hvatale pozicije za skracenu PL
Hvala prijatelju na rijecima podrske i sto se interesujes za nas klub!
Desava se nesto sto ne bi pozelio ni najgorem neprijatelju.Klubom upravljaju ljudi kojima je cilj da Drina ispadne iz lige.Vjeruj mi da je to potpuna istina i nimalo ne pretjerujem!
Igracki kadar se osipa,pojacanja nema,nisu uspjeli obezbijediti ni kvalitetne pripreme.
Licno sam svakodnevno u kontaktu sa pojedinim igracima Drine i oni nisu nimalo optimisti,jasno im je da ih svjesno guraju u provaliju!
Najgore je sto je puno vise nas koji volimo Drinu,kojima je Drina zivot i religija a gledamo kako par ljudi unistava klub
nemocni da nesto promijenimo.
Velezu zelim sve najbolje ,cuvajte svoj klub i svetinju i ne dozvolite nikad da vam se desi ovo sto se nama desava
da klub preuzmu ljudi koji ne vole nikoga osim sebe!

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 29 jan 2015, 16:08

Mali nagovjestaj boljih dana,nova pojacanja FK Drine:Dejan Blagojevic BSK Borca i Nemanja Boskovic Proleter N.Sad.
Blagojevic dosadasnji clan Srpskog prvoligasa Bsk Borce ima 25 godina,visok 187 cm,nekadasnji clan reprezentacije Srbije do 19 godina.
U ovoj polusezoni odigrao svih 15 utakmica za BSK,ranije nastupao za Bezaniju i Zemun.
Nemanja Boskovic 24 godine,175 cm visok igrac sredine terena.Bivsi reprezentativac Crne Gore do 19 godina.
Prije Proletera nastupao za Hajduk iz Kule i Mladost Apatin.
Jos se trazi kvalitetan stoper,izgleda da Slavko Culibrk napusta Drinu.Po svemu sudeci oko 10 februara Drina ide na pripreme u toplije krajeve,najvjerovatnije u Hrvatsku.
Jos jedan igrac iz Slobode N.Grad je na probi,izgleda da se krenulo sa mrtve tacke!
Mozda su ovi iz uprave rijesili da ne uzimaju sve pare za sebe :mrgreen: Jos uvijek postoje dobre sanse da se I Slavisa Radovic iz Vojvodine vrati u Drinu do ljeta,mada je trenutno na pripremama Vojvodine u Beleku.

V

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 29 jan 2015, 16:14

Sretno Drini od 17-og kola :) :wave:
From father to son

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 29 jan 2015, 16:24

Cernica je napisao/la:Sretno Drini od 17-og kola :) :wave:
Hvala Pastrmka prijatelju,odmah sam te poznao :mrgreen:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 29 jan 2015, 18:08

Uskoro bi vam trebao doći jedan golman. 30 godina, dosta kvalitetan. U početku svoje karijere vjerovatno jedan od najtalentovanijih golmana cijele BiH. Ali jbg, što bi rekli, ima cijeli golubaarnik u glavi. :D

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 03 feb 2015, 17:35

Pappy je napisao/la:Uskoro bi vam trebao doći jedan golman. 30 godina, dosta kvalitetan. U početku svoje karijere vjerovatno jedan od najtalentovanijih golmana cijele BiH. Ali jbg, što bi rekli, ima cijeli golubaarnik u glavi. :D
Novi golman FK Drina je Goran Cokorilo,valjda je to taj :mrgreen:
Inace poznat je po tome da je bio i profesionalni maneken i golman u isto vrijeme.Prica se da je bio u vezi sa pjevacicama Miom Borisavljevic i Katarinom Ostojic.Ukucajte na Youtube-Danijela Vranic :Ti mi nisi siguran.
Ovaj maneken u spotu sa Danijelom je Goran Cokorilo :mrgreen: .Naravno spot je iz 2006 ili 2007 g.nisam siguran.
Novi igrac Drine je i Svajcarski fudbaler naseg porijekla Vladan Milosevic,dosadasnji igrac Fc Vaduza .
Igra na poziciji desnog beka,24 godine.
Ajmo svi na Youtube:Danijela Vranic ,ti mi nisi siguran :mrgreen:
Mada za Drinu da potpise i Nojer moze biti samo rezerva nasem golmanu Maksimovicu.Od osnivanja FK Drine on je prvi golman :urnebes:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 03 feb 2015, 18:07

U drugoj pripremnoj utakmici na terenu sa vjestackom travom u etno selu Stanisic ,Drina odigrala bez golova sa Superligasem iz Srbije Donjim Sremom.
Drina je nastupila u sastavu:Maksimovic,Djeric,Blagojevic,Lazarevic,Memovic,Ivanovic,Kikic,Boskovic,Mrkajic,Vasic i Filipovic.
Po izvjestajima i na ovoj utakmici su Mrkajic i Boskovic pokazali da ce biti odlicna pojacanja.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 05 feb 2015, 11:56

Uprava Drine raskinula je ugovor sa napadacem Filipom Kosticem i on je sad slobodan igrac. Takodje, Drina je blizu dogovora sa Slavkom Culibrkom oko ostanka u klubu, tako da ce iskusni stoper i na prolece nositi dres Drine. Jos uvijek postoji mogucnost da Slavisa Radovic dodje na pozajmicu iz Vojvodine.

Dosli: Momcilo Mrkaic (BSK Borca), Dejan Blagojevic (BSK Borca),Nemanja Boskovic(Proleter NS), Nenad Nedeljkovic (Zeljeznicar Lajkovac), Vladan Milosevic(FC Vaduz), Goran Cokorilo.

Otisli: Edin Rustemovic (Sarajevo), Filip Eric (Rad), Slavisa Radovic ( Vojvodina), Dejan Uzelac (Zeljeznicar), Stefan Colovic, Filip Kostic, Jang Von Kim i Ki Hjun Li.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 05 feb 2015, 17:46

Slavko Ćulibrk se definitivno vratio u redove Drine, jer nije uspeo da pronađe inostrani angažman. Na probi se nalazi štoper Nemanja Milinković(26),reč je o fudbaleru koji je ponikao u mlađim selekcijama Partizana, nastupao za Voždovac i Vršac, a poslednju sezonu je igrao u drugoj ligi Mađarske.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 10 feb 2015, 01:22

U trecoj pripremnoj utakmici fudbaleri Drine savladali su ekipu Loznice rezultatom 2:0. Strelac oba gola za Drinu bio je Milos Filipovic. Narednu utakmicu Drina igra u srijedu sa Podrinjem iz Janje.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 12 feb 2015, 12:16

U cetvrtoj pripremnoj utakmici fudbaleri Drine odigrali su bez golova 0:0 sa ekipom Podrinja iz Janje. Naredni mec Drina igra u petak protiv ekipe Rudara iz Ugljevika.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 13 feb 2015, 18:09

Fudbaleri Drine danas su u prijateljskoj utakmici savladali ekipu Rudara iz Ugljevika sa 4:1. Strelci za Drinu su bili Nedeljković dva puta, Mrkaić i Ilić. Sledeća provjera u nedelju u Tuzli sa ekipom Budućnosti iz Banovića.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 13 feb 2015, 19:30

Danas je u prostorijama fudbalskog kluba Drina odrzana konferencija za novinare na kojoj su iznijeti planovi za nastavak sezone u kojoj je kao glavni cilj postavljen opstanak u Premijer ligi BiH. Takodje, na konferenciji je izvrsena promocija novih pojacanja. Drinu je u ovom prelaznom roku pojacalo sedam fudbalera i to: golman Goran Cokorilo, stoper Nemanja Milenkovic, bekovi Dejan Blagojevic i Vladan Milosevic, vezni igraci Nenad Nedeljkovic i Darko Boskovic i napadac Momcilo Mrkaic. Sa ovim pojacanjima Drina je zakljucila prelazni rok i nece biti vise pojacanja. U okviru priprema za nastavak sezone Drina ce odigrati jos dvije utakmice i to u nedelju sa ekipom Buducnosti iz Banovica, dok ce generalna proba biti protiv ekipe Napretka iz Donjeg Sepka.
slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.