kad je vec rasprodaja
Moj Trnovica nema od nase Drine nista,lopovi su unistili klub.Dusa me boli sto to moram reci ali Drina ispada a ko ce biti drugi putnik za nizi rang svejedno mi je.trnovica je napisao/la:Drinu bi trebali pojačati dvojica igrača iz Srbije. U pitanju su Nenad Nedeljković koji dolazi iz ekipe Željezničara iz Lajkovca, inače igrač sredine terena i Momčilo Mrkaić iz BSK Borče, koji igra na poziciji napadača. Što se tiče odlazaka Dejan Uzelac je definitivno napustio klubi i on će preći u Željezničar, klub još pregovar sa Slavkom Ćulibrkom oko ostanka i za sada još ništa nije dogovoreno. Na probu bi trebao stići štoper Milovan Aćić.
Hvala prijatelju na rijecima podrske i sto se interesujes za nas klub!rodjenisa je napisao/la:Citam zadnja dva posta i nevjerujem...
Pa jbt bas ste fino igrali jesenas,niko se od vasih protivnika nije zalio,na kraju sasvim pristojan bodovni saldo.Sta se to dogadja,znam da je besparica ali nije to nista novo kod nasSjecam se prvog kola i vaseg gostovanja u Mostaru,ja bas hvalio vase sportsko drzanje i solidnu igru.
Nadam se da ce te naci neko rjesenje i barem ovu godinu ostati u PL a onda ce svakako svima biti teze kad se budu hvatale pozicije za skracenu PL
Hvala Pastrmka prijatelju,odmah sam te poznaoCernica je napisao/la:Sretno Drini od 17-og kola![]()
Novi golman FK Drina je Goran Cokorilo,valjda je to tajPappy je napisao/la:Uskoro bi vam trebao doći jedan golman. 30 godina, dosta kvalitetan. U početku svoje karijere vjerovatno jedan od najtalentovanijih golmana cijele BiH. Ali jbg, što bi rekli, ima cijeli golubaarnik u glavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.