Sve ih staviti na klupu, ubaciti Thomasa, Copea i Flighta

Amare 9-9

Veceras je Calderon tu,a mislim da ce to mnogo pomoci !azTer je napisao/la:nije sanders toliko dobar odbrambeni igrač, koliko je dobar bloker. neka slična verzija ibake, rekao bih.
večeras ne bi trebalo bit problema za nikse, jer pistonsi su loši. gledao sam ih dvije četvrtine protiv lejkersa, da su imalo ozbiljniji i kvalitetniji, mogli su lako dobit tu utakmicu, ali imaju prelošu organizaciju i očajne odluke. 3-4 puta pokušavaju zakucat, loptom dohvate prvi obruč i promaše

Go Knicks Go!Tina Cervasio @TinaCervasio
#Knicks starting lineup finding consistency. Again, Tonight vs Pistons: Felton, Kidd, Shumpert, Anthony, Chandler.
Daj Boze!NBA New York Knicks @nyknicks
Woodson is hoping to have Rasheed Wallace back on the court after the All-Star break. #Knicks

pobjeda nebi trebala doći u pitanje
 pobjeda nebi trebala doći u pitanje
Neka Amarea na klupi, sve se to moze uklopiti, i da igra max 25 minuta.Carlo je napisao/la:I Camby bi se mogao vratiti poslije pauze.
Sad razmišljam da li je bolje ostaviti Amarea na klupi ili ga vratiti u startere. Kada se Sheed, Woody će pred izazovom. Da li staviti Sheeda/Amarea na PF ili ostaviti isti postavu. Ja više volim visoke petorke, nešto mi ove niske i ne pašu, hem za oko hem za skokove. Visoka petorka je recept za uspjeh. Još kad se vrati Sheed, ma ima da letimo aBd.
Dejo, bacaj linkove kada bude vrijeme za to, nešto nema basketa na onoj tvojoj stranici. http://88.80.11.29/" onclick="window.open(this.href);return false; - ta je u pitanju.

Samo je fazon u tome da postoji neki protok lopte. U jednom napadu 5 poenaSheldonCooper je napisao/la:Ova ne sebična igra definitivno donosi rezultat, već 5 asistencija kad se sjetim čini mi se protiv netsa 9 asistencija u trećoj četvrtini.

17-11 za nas u skokovima. Ja mislim da bi ovo trebala biti pobjeda mada se ne treba opuštati.
 17-11 za nas u skokovima. Ja mislim da bi ovo trebala biti pobjeda mada se ne treba opuštati.Jared Zwerling @JaredZwerling
One of the best recent progressions on the #Knicks has been Prigioni's improved 3-point shooting. Entering today, 48.3 percent since Jan. 1.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.