Citao.....Vidim da je i na našem sajtu bilo lijepih komentara oko Ljubojevića itd itd itd...

A znam za tu pricu bolje nemoj

Moderator/ica: vlakanje
Citao.....Vidim da je i na našem sajtu bilo lijepih komentara oko Ljubojevića itd itd itd...
Schlager je napisao/la:Svi imamo neke svoje snove,pa evo da i ja napisem koji bih ja sastav napravio da imam neku funkciju i pristojan budzet,recimo polovinu para ulozenih u smrdljivi rafting....Sve je to u redu,Stanceski,Markic,Djurovski,Stajic,Avdukic,ali u mojoj viziji,ja bih to malo drugacije.... furao bih neki lokalpatriotski fazon po uzoru na Athletic Bilbao gdje nikad nije igrao stranac...cak ni spanac,samo baskijci,a uz Real i Barcelonu su jedini klub koji nikad u istoriji nije ispao iz Primere...mozda taj moj tim ne bi bio igracki najjaci na svim pozicijama,ali bi bio nas,pa makar bio i deseti na tabeli,sigurno bi u srcima pravih banjalucana ovaj tim imao posebno mjesto....Izgledao bi otprilike ovako
Jovo Smanja
Boris Raspudic Vule Trivunovic Ognjen Vranjes Darko Maletic
Aleksandar Vukovic Darko Ljubojevic Vladan Grujic Stojan Vranjes
Nemanja Bilbija Zlatan Muslimovic
Klupa
Sasa Kajkut
Oliver Jandric
Marko Maksimovic
Srdjan Grahovac itd.....
mislim da je i Ivica Grlic iz BL ,strasan igrac pravi profesionalac igrao je i za repku maloSchlager je napisao/la:Svi imamo neke svoje snove,pa evo da i ja napisem koji bih ja sastav napravio da imam neku funkciju i pristojan budzet,recimo polovinu para ulozenih u smrdljivi rafting....Sve je to u redu,Stanceski,Markic,Djurovski,Stajic,Avdukic,ali u mojoj viziji,ja bih to malo drugacije.... furao bih neki lokalpatriotski fazon po uzoru na Athletic Bilbao gdje nikad nije igrao stranac...cak ni spanac,samo baskijci,a uz Real i Barcelonu su jedini klub koji nikad u istoriji nije ispao iz Primere...mozda taj moj tim ne bi bio igracki najjaci na svim pozicijama,ali bi bio nas,pa makar bio i deseti na tabeli,sigurno bi u srcima pravih banjalucana ovaj tim imao posebno mjesto....Izgledao bi otprilike ovako
Jovo Smanja
Klupa
Sasa Kajkut
Oliver Jandric
Marko Maksimovic
Srdjan Grahovac itd.....
zorz je napisao/la:mislim da je i Ivica Grlic iz BL ,strasan igrac pravi profesionalac igrao je i za repku maloSchlager je napisao/la:Svi imamo neke svoje snove,pa evo da i ja napisem koji bih ja sastav napravio da imam neku funkciju i pristojan budzet,recimo polovinu para ulozenih u smrdljivi rafting....Sve je to u redu,Stanceski,Markic,Djurovski,Stajic,Avdukic,ali u mojoj viziji,ja bih to malo drugacije.... furao bih neki lokalpatriotski fazon po uzoru na Athletic Bilbao gdje nikad nije igrao stranac...cak ni spanac,samo baskijci,a uz Real i Barcelonu su jedini klub koji nikad u istoriji nije ispao iz Primere...mozda taj moj tim ne bi bio igracki najjaci na svim pozicijama,ali bi bio nas,pa makar bio i deseti na tabeli,sigurno bi u srcima pravih banjalucana ovaj tim imao posebno mjesto....Izgledao bi otprilike ovako
Jovo Smanja
Klupa
Sasa Kajkut
Oliver Jandric
Marko Maksimovic
Srdjan Grahovac itd.....
i ne treba vise niko u prelaznom roku ! za sad je odlican prelazni rok:puzigaca(zatvorice lijevi bek), jovanovic( prespreman),bojic ako bog da proradicetatamata je napisao/la:Evo Jovanovic kaze:"Dolazim da budemo prvi!"Stvarno sam njegovim dolaskom prezadovoljan...Jos kad bi nam dosli Stajic i Avdukic,i puna saka brade!
?KODRO je napisao/la:svim navijaćima i ljudima Pravoslavne vjeroispovijesti sretan Božić i Badnje veće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.