FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

gavra
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la gavra » 06 jan 2010, 00:27

Vidim da je i na našem sajtu bilo lijepih komentara oko Ljubojevića itd itd itd...
Citao..... :)
A znam za tu pricu bolje nemoj :) ,odoh ja na spavanje nastavite bez mene

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 jan 2010, 00:42

Svi imamo neke svoje snove,pa evo da i ja napisem koji bih ja sastav napravio da imam neku funkciju i pristojan budzet,recimo polovinu para ulozenih u smrdljivi rafting....Sve je to u redu,Stanceski,Markic,Djurovski,Stajic,Avdukic,ali u mojoj viziji,ja bih to malo drugacije.... furao bih neki lokalpatriotski fazon po uzoru na Athletic Bilbao gdje nikad nije igrao stranac...cak ni spanac,samo baskijci,a uz Real i Barcelonu su jedini klub koji nikad u istoriji nije ispao iz Primere...mozda taj moj tim ne bi bio igracki najjaci na svim pozicijama,ali bi bio nas,pa makar bio i deseti na tabeli,sigurno bi u srcima pravih banjalucana ovaj tim imao posebno mjesto....Izgledao bi otprilike ovako

Jovo Smanja

Boris Raspudic Vule Trivunovic Ognjen Vranjes Darko Maletic

Aleksandar Vukovic Darko Ljubojevic Vladan Grujic Stojan Vranjes

Nemanja Bilbija Zlatan Muslimovic

Klupa
Sasa Kajkut
Oliver Jandric
Marko Maksimovic
Srdjan Grahovac itd.....

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 jan 2010, 01:40

Schlager je napisao/la:Svi imamo neke svoje snove,pa evo da i ja napisem koji bih ja sastav napravio da imam neku funkciju i pristojan budzet,recimo polovinu para ulozenih u smrdljivi rafting....Sve je to u redu,Stanceski,Markic,Djurovski,Stajic,Avdukic,ali u mojoj viziji,ja bih to malo drugacije.... furao bih neki lokalpatriotski fazon po uzoru na Athletic Bilbao gdje nikad nije igrao stranac...cak ni spanac,samo baskijci,a uz Real i Barcelonu su jedini klub koji nikad u istoriji nije ispao iz Primere...mozda taj moj tim ne bi bio igracki najjaci na svim pozicijama,ali bi bio nas,pa makar bio i deseti na tabeli,sigurno bi u srcima pravih banjalucana ovaj tim imao posebno mjesto....Izgledao bi otprilike ovako

Jovo Smanja

Klupa
Sasa Kajkut
Oliver Jandric
Marko Maksimovic
Srdjan Grahovac itd.....

De nemoj zezat bgti :oops:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 06 jan 2010, 01:43

Schlager je napisao/la:Svi imamo neke svoje snove,pa evo da i ja napisem koji bih ja sastav napravio da imam neku funkciju i pristojan budzet,recimo polovinu para ulozenih u smrdljivi rafting....Sve je to u redu,Stanceski,Markic,Djurovski,Stajic,Avdukic,ali u mojoj viziji,ja bih to malo drugacije.... furao bih neki lokalpatriotski fazon po uzoru na Athletic Bilbao gdje nikad nije igrao stranac...cak ni spanac,samo baskijci,a uz Real i Barcelonu su jedini klub koji nikad u istoriji nije ispao iz Primere...mozda taj moj tim ne bi bio igracki najjaci na svim pozicijama,ali bi bio nas,pa makar bio i deseti na tabeli,sigurno bi u srcima pravih banjalucana ovaj tim imao posebno mjesto....Izgledao bi otprilike ovako

Jovo Smanja

Klupa
Sasa Kajkut
Oliver Jandric
Marko Maksimovic
Srdjan Grahovac itd.....
mislim da je i Ivica Grlic iz BL ,strasan igrac pravi profesionalac igrao je i za repku malo

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 06 jan 2010, 02:13

Svim pripadnicima pravoslavne vjere čestitam Božić - Mir Božji, Hristos se rodi.
Takodjer, čestitam i sve ostale nadolazeće pravoslavne praznike.
Bosno moja poharana....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 jan 2010, 08:32

zorz je napisao/la:

Jovo Smanja

Klupa
Sasa Kajkut
Oliver Jandric
Marko Maksimovic
Srdjan Grahovac itd.....
mislim da je i Ivica Grlic iz BL ,strasan igrac pravi profesionalac igrao je i za repku malo

Ne znam za to.....Kao mjesto rodjenja mu stoji Minhen ,1975 godine. Znam da je Vedran Jese rodjeni banjalucanin,tako da bih i njega angazovao.....Ma ima ih sigurno dosta koje sam zaboravio,vidis da sam pisao iza ponoci.....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 jan 2010, 13:30

Eto vam Puzigaca u pogonu,vraca se u redove banjaluckog borca.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 06 jan 2010, 15:07

svi mojim sugradjanima, mojoj braci po tribini...zelim srecan danasnji badnji dan...i sutrasnji najradosni nam praznik...bozic..mir bozji-hristos se rodi !!! (nisam sutra kuci)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 06 jan 2010, 15:11

Hvala Rade, takođe i ja ću da poželim sretan Badnji dan i večerašnju Badnjicu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 06 jan 2010, 15:15

simpatizer je potpuno u pravu,realno...nije ni zasluzio... ja licno poznajem par momaka, koji nisu htjeli ici na tekme samo zato sto je puzi kapiten..to su moji drugari,mi smo imali prilike da igramo kod zlenog sa puzijem...ja licno mu kroz noge proturio loptu...dobili ih 4:3..mi,amateri za fudbal:) a nikad necu zaboraviti scenu..zima,hladno u pm... ja i drug se vracamo iz teretan,idemo preko gradskog..kad ide glupi puzi..zavrnuo lijevu nogavicu,da se vidi svjeze uradjena tetovaza :) A moj half ga je imao na fb,lik je toliko nasrao o nama kao navijacima...kao gradjanima...a niko ni ne zna za to,a podrzavaju ga...al ok...kad bi krenuli o njemu..mogli bi do sutra...misljenja sam da oliver treba da nosi traku..covjek je od pamtivjeka u borcu..i kad smo ispadali,igrali ligu rs..lik je bio tu...o njegovim fudbalskim sposobnostima necu...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 jan 2010, 16:03

Evo Jovanovic kaze:"Dolazim da budemo prvi!" ;) Stvarno sam njegovim dolaskom prezadovoljan...Jos kad bi nam dosli Stajic i Avdukic,i puna saka brade! :mrgreen:
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 06 jan 2010, 16:05

tatamata je napisao/la:Evo Jovanovic kaze:"Dolazim da budemo prvi!" ;) Stvarno sam njegovim dolaskom prezadovoljan...Jos kad bi nam dosli Stajic i Avdukic,i puna saka brade! :mrgreen:
i ne treba vise niko u prelaznom roku ! za sad je odlican prelazni rok:puzigaca(zatvorice lijevi bek), jovanovic( prespreman),bojic ako bog da proradice ;) i srecna ti badnjica ;)
TREĆI PUT ČASTIMO

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 06 jan 2010, 16:10

јој % је ? $ на ову ' $ је " :)

све " $ постова " ?

' & " $ " % " " $ 8-)
"" ПУТ ""

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 06 jan 2010, 16:12

svim navijaćima i ljudima Pravoslavne vjeroispovijesti sretan Božić i Badnje veće

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 06 jan 2010, 16:14

KODRO je napisao/la:svim navijaćima i ljudima Pravoslavne vjeroispovijesti sretan Božić i Badnje veće
? :)
TREĆI PUT ČASTIMO

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 jan 2010, 16:14

Sretan Bozic Lesinari!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 06 jan 2010, 16:20

? " ? - " " $ ¥- " ", " се $
Zadnja izmjena: H1N1, dana/u 06 jan 2010, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 jan 2010, 17:45

Svim pravoslavcima,navijačima Borca čestit Božić,sve najbolje, da vaš Borac nastavi sa dobrim igrama i rezultatima, ali da ipak bude iza Želje i da vas dobro ugostimo, ali i otresemo kad dođete na Grbavicu! :D :D

Još jednom, sretan praznik!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 06 jan 2010, 17:47

? "... у " " " " ;) ? то % ? је - $ ? ' се ? $ & је % :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 06 jan 2010, 19:33

Citam kako nas trener Sirokog podcjenjuje.Kaze da nismo dovoljno jaki i da glavnog konkurenta za titulu vidi u Sarajevu! ;) Neka,neka...vidjecemo sta ce na kraju da bude!

? " ? - " " $ ¥- " ", " се $
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 06 jan 2010, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.