BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Vedad je pretrcao,veli vrli komentator, borio se. Pa jel on atleticar il fudbaler? Dajte vise drag mi je decko ali repke sto se ticde, mozda ponekad sa klupe uci!
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 13 nov 2015, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
uvjek tako zaseremo kad treba igrat
i nema sad izgovora tako je mi se znamo igrati samo sa onim metlama cim nesta jace gotovo
sta mi imamo trazit na EP
igramo ko **** da izvinete
i nema sad izgovora tako je mi se znamo igrati samo sa onim metlama cim nesta jace gotovo
sta mi imamo trazit na EP
igramo ko **** da izvinete
treba se lagano spremat za 0-0 u Irskoj..zao mi je ali kad sve saberes nema ovde kvaliteta za EP

Cuj Mesa kriv, pa nije on kriv sto Pjanic se setka, Lulu i Vedu boli qrac. Na kraju zbog tri napadaca smo i dali gol. U Irskoj ce to bolje izgledati. Igrat cemo sigurno 4-2-3-1 i to je to.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Daarmin dju je napisao/la:Jel se pika go u gostima?
-
- Kontakt:
Čuj zenička publikaMysticAladin je napisao/la:
Zenička publika položila ispit. Zdušno su navijali sve od 86-e minute pa do posljednjeg sudijskog zvižduka. Svaka čast!!!

-
- Kontakt:
Rezultat realan, možda je realnije 0:0 s obzirom na mrtvu tekmu, obe ekipe razočarale.
Sve je još otvoreno, ovakvi dvoboji se ne odlučuju u prvim utakmicama, sačekajmo revanš, ali moramo biti mnogo agresivniji, žustriji ..
Pjanić razočarava iz utakmice u utakmicu u BiH dresu, ne znm koja mu je rinaka, 0 bodova .
Idemo dobiti tamo
Sve je još otvoreno, ovakvi dvoboji se ne odlučuju u prvim utakmicama, sačekajmo revanš, ali moramo biti mnogo agresivniji, žustriji ..
Pjanić razočarava iz utakmice u utakmicu u BiH dresu, ne znm koja mu je rinaka, 0 bodova .
Idemo dobiti tamo

Pa naravno, irci vode 1-0 protiv nasarmin dju je napisao/la:Jel se pika go u gostima?

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ova bi reprezentacija bez Edina Džeke bila jedna velika k*rina. Toliko od mene. Sretno u Dublinu 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- invincible1921
- Kontakt:
U cemu je problem sta sam pogresno rekozenicacelik je napisao/la:Suti i mrs gradi svoju Sugavicu.......invincible1921 je napisao/la:Eto vam grotlo i zenica..bucnije kad se na Bajram namazu tiho prica u zadnjim safovima za vrijeme hudbe nego na stadionu

Nisam optuzio uopste zenicane niti grad...nego mali stadion..iako da je ovo bilo u srajevu svi bi uredno sra.li za sarajlije
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 13 nov 2015, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Kad je bio da se pljuje po Safetu, onda je on kriv bio za postavku, nikad igraci. Zato ne brani ga nista.AsharaK je napisao/la:Cuj Mesa kriv, pa nije on kriv sto Pjanic se setka, Lulu i Vedu boli qrac. Na kraju zbog tri napadaca smo i dali gol. U Irskoj ce to bolje izgledati. Igrat cemo sigurno 4-2-3-1 i to je to.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vedo hvala ti za sve, al klupa, pa jer smo mi jedini zaostali na ovom svijetu, pa da guramo igrace zbog stare slave. Pa po toj logici bi Robi Kean igrao za Irsku 90 minuta, koliko je on tek njih zaslzuio, a ne nego ga je fino selektor stavio na klupu iako je najbolji napdac povrijeden Long, ali jednostavno sto silit nesto kad jednostavno Vedo nikad vise nece biti stari, mozda jos poneki bljesak al i to sve rjede. Joj Mese postavio taktik Engleza iz 80 tih i hoce da igra od noge do noge. Jednostavno ovako se ne moze igrati u modernom fudbalu
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Nemamo sta onda trazit tamo, ljudi ce se zatvorit maximalno, kraj price. Zao mi raje....Husika je napisao/la:Pa naravno, irci vode 1-0 protiv nasarmin dju je napisao/la:Jel se pika go u gostima?
- hakkaDunne
- Kontakt:
kokakolas je napisao/la:Ova bi reprezentacija bez Edina Džeke bila jedna velika k*rina. Toliko od mene. Sretno u Dublinu
Željino dijete iz Buljakovog Potoka jede igrače Irske, a drugi se šetkaju i glume igrače, al opet tim 'drugim' neko daje šansu i stalno ih zove u repku.
Edine, pljuvo sam te do sada, ali ti si BOG FUBALA U BOSNI I HERCEGOVINI. Ne daj Bože da smo spali samo na Vedu, kakva bi tek **** bili.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
Kad kažu Pjanić>Džekokokakolas je napisao/la:Ova bi reprezentacija bez Edina Džeke bila jedna velika k*rina. Toliko od mene. Sretno u Dublinu

"We need to suffer. And we need to fight."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Greška Meše. Prvo natapanje terena, uredu natopit ali ne poplavit. Drugo postavka, očigledno da ne znamo igrat 4-4-2. Treće izmjene kriminalne, vadi najboljeg igrača i ubacuje trećeg napadača. Ili ne zna ili se pravi da ne zna, da bi napadač dao gol treba mu vezni red a mi ga nismo imali.
Ne može sreća uvijek da te pomazi. Pjanić više nije mogao, s kim da igra? Cocalić jest dobro odigrao ono što zna ali ako Seo igra već 3 utakmice za Schalke na poziciji DMF zašto to i ovdje nije igrao? I ako je već Cocalić igrao DMF Seo je morao igrati umjesto Zuke, Zuka ne može na beku igrat, spor je za to, ofanzivno tanak.
Ne može sreća uvijek da te pomazi. Pjanić više nije mogao, s kim da igra? Cocalić jest dobro odigrao ono što zna ali ako Seo igra već 3 utakmice za Schalke na poziciji DMF zašto to i ovdje nije igrao? I ako je već Cocalić igrao DMF Seo je morao igrati umjesto Zuke, Zuka ne može na beku igrat, spor je za to, ofanzivno tanak.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bolje je proslo nego sto je moglo. Sastav I nije bio toliko los ali Ibisevic je bio visak u napadu a stvorio je manjak u sredini. Mesa, zamjene kao I obicno radi na nekakav njegov cudan nacin. Igraca kojeg nikada ne bi ocekivao ubaci u vatru svaki put. Miralem Pjanic sam na sredini veceras I bilo bi cudo da je nesto vise I ucinio. Zadnjih pola sata sam slabo sto I vidio radi nevjerovatno losih uvjeta na terenu. Cocalic je meni za razliku od misljenja mnogih odigrao solidnu utakmicu. Krivac za gol Emir Spahic, najlakse je tako napisati da bi mrzitelji bili zadovoljni. Nemogu se oteti dojmu da je Bazdarevic limitiran. Ne kao Safet ali boga mi me nije ni pozitivno iznenadio. Tek veceras se moglo vidjeti koliko bi nam igrac kao Milicevic valjao u sastavu. Pa cak I mali Hodzic umjesto Vedada bi siguran sam bolje izgledao. Tina necu ni spominjati jer je besmisleno. Uglavnom imam osjecaj da nam Vedad ne moze vise ponuditi puno u ekipi I bio bih sretan da u Irskoj ostane na klupi za rezervne igrace.
Nista jos nije gotovo ali 0:0 bi bio puno bolji kraj od ovog rezultata. Bit ce pakleno tesko u Irskoj. Zuka sa Spahom na stopera. Kola u igru na beka. Vraca se Besic. On I Pjanic u sredinu. Susic ili Hodzic iza Dzeka. Visca I Lulic na bekove. I nek nam je bog na pomoci.
Zaboravih pohvaliti vecerasnjeg asistenta. Bravo Ogi za nadu koju si sa Edinom ostavio da zivi.
Nista jos nije gotovo ali 0:0 bi bio puno bolji kraj od ovog rezultata. Bit ce pakleno tesko u Irskoj. Zuka sa Spahom na stopera. Kola u igru na beka. Vraca se Besic. On I Pjanic u sredinu. Susic ili Hodzic iza Dzeka. Visca I Lulic na bekove. I nek nam je bog na pomoci.
Zaboravih pohvaliti vecerasnjeg asistenta. Bravo Ogi za nadu koju si sa Edinom ostavio da zivi.
Begovic neocjenjen .
Mujdza 6/10
Spahic 7/10
Sunjic 6/10
Zukanovic 6/10
Pjanic 5/10
Cocalic 5/10
Visca 7/10
Lulic 6/10
Dzeko 9/10
Ibisevic 3/10
Mujdza 6/10
Spahic 7/10
Sunjic 6/10
Zukanovic 6/10
Pjanic 5/10
Cocalic 5/10
Visca 7/10
Lulic 6/10
Dzeko 9/10
Ibisevic 3/10
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Begovic neocjenjen .
Mujdza 6/10
Spahic 7/10
Sunjic 6/10
Zukanovic 6/10
Pjanic 5/10
Cocalic 5/10
Visca 7/10
Lulic 6/10
Dzeko 9/10
Ibisevic 3/10
Mujdza 6/10
Spahic 7/10
Sunjic 6/10
Zukanovic 6/10
Pjanic 5/10
Cocalic 5/10
Visca 7/10
Lulic 6/10
Dzeko 9/10
Ibisevic 3/10
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.