aBd kad se izgradi taj stadion u Sjevernom, vidjet ćeš tada posjete, posebno iza gola. Moći će se korteom na svaku utakmicu ići što je užitak samo takav, a ne stopirati do stadiona. Bolja vremena su pred nama!rodjenisa je napisao/la:RAja moja fina,draga,evo da dam mali osvrt na jucerasnju tekmu.Mada se nikad u zivotu jos nisam naucio gledati Velez normalno i ono hladno.Uvjek neka doza adrenalina ko da igramo sa Dormundom a ne protiv nekih malih Bosanskih ekipa.
Kao prvo nakon saznanja da 8 igraca nema pravo nastupa nimalo mi ugodno nije bilo.Druga stvar uvjek na otvaranju prvenstva mozes ocekivati nesigurnost i kikseve kakve kasnije rijetko gledas.Treca stvar pritisak kojeg smo sami sebi nametnuli ambicijama podrazumjeva da u ovakvim mecevima nesmijes kiksati.I na sve to dodas da smo juce odigrali protiv protivnika koji je iznenadjujuce dobro odigro dobar dio susreta.
Izdvojio bih par imena koji su na mene ostavili ostavili onako dobar utisak.Ani je nas Garet Bale,momak moze odma u puno jacu ligu definitivno.Skahic i Hodzic vrlo pouzdani i sigurno smo sa njima profitirali u ovom prelaznom roku.Odusevili su me centarsutevi nasega Peje,svaki je bio ostar i precizan,njega bih ostavio u svakoj varijanti u prvih 11.Nas vezni red juce nije bio na visini zadatka,nezelim prozivati pojadince ali imamo mi bolje sigurno,koji ce vec u iducem kolu zaigrati.I u onakvom sastavu mi smo juce gledali ali istina samo na momente vrhunsku kombinatoriku i par sjajnih akcija.Fascinira fizicka sprema nasih momaka i naravno nas sjajni sef Feja koji je izmjesao karte u drugom poluvremenu i odma postigao premoc i u igri i u rezultatu.
Kad znamo da u onom sastavu nismo ni na treningu odigrali nijedan mec moramo biti zadovoljni igrom i rezultatom.Ovu utakmicu odmah arhivirati i spreati se za MVO.treba ih svatiti vrlo ozbiljno,u sta nimalo nesumnjam i upisati novu pobjedu.Treba ici tekmu po tekmu izvlaciti pouke iz svake predhodne i sa puno samopouzdanja grabiti naprijed.
Jos bih se samo osvrnuo na posjetu,kako i napisah sinoc ja sam zadovoljan,naravno uvjek moze bolje,ali smo vidjeli pomak pogotovo na dedari.Najveci nam je problem iza gola mada su juce momci vrlo korktno odradili tekmu.Ali ostaje cinjenica da tamo imamo najvise prostora za napredak.
RAja moja draga nastavimo ovako i dalje,tiha voda brijegove valja,nas ce Velez biti bolji iz tekme u tekmu a mi vjerujem nakraju jako zadovoljni.Ja poceo stekati lovu za Evropu 2015.
Poslije tekme,svi na kupanjeRezervniGolman je napisao/la:Kad se izgradi stadion u sjevernom puštat cu se poslje utakmice Neretvom do cernice![]()
![]()
ko ce to hodat
Tepsiji i vm22 ce se muda sledit do mahaleRockyMaivia je napisao/la:Poslije tekme,svi na kupanjeRezervniGolman je napisao/la:Kad se izgradi stadion u sjevernom puštat cu se poslje utakmice Neretvom do cernice![]()
![]()
ko ce to hodat
![]()
![]()
Zna li Titova-Juga plivati???RezervniGolman je napisao/la:Tepsiji i vm22 ce se muda sledit do mahaleRockyMaivia je napisao/la:Poslije tekme,svi na kupanjeRezervniGolman je napisao/la:Kad se izgradi stadion u sjevernom puštat cu se poslje utakmice Neretvom do cernice![]()
![]()
ko ce to hodat
![]()
![]()
![]()
![]()
RezervniGolman je napisao/la:Zna naucio se 1945 preplivo u Jablanici kad je bila bitka na Neretvi![]()
![]()
RezervniGolman je napisao/la:Tepsiji i vm22 ce se muda sledit do mahaleRockyMaivia je napisao/la:Poslije tekme,svi na kupanjeRezervniGolman je napisao/la:Kad se izgradi stadion u sjevernom puštat cu se poslje utakmice Neretvom do cernice![]()
![]()
ko ce to hodat
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala Care i Želji čestitke na pobjedi protiv Olimpika i Zalizanogfedeltafrotta je napisao/la:čestitke na pobjedi rođeni, živjeli, forza velež![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.